My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha wrote:Tak liczac jak ci mowie ..u mnie sie sprawdzilo 15 dni jak w morde strzelil...a na of wychodzilo 12
Wiesz, w tym cyklu jestem cwana, bo dokładnie wiem, kiedy była owulka. Moim zdaniem mam fl 13 dni. Ale to się okaże czy mam rację. (Nie od skoku tylko tak jak jest zaznaczone, bo zaznaczone jest dobrze.) Ale przy PCO program Of zwyczajnie głupieje i w poprzednich dwóch cyklach nawyliczał mi jakieś cuda wianki i mu wyszło że mam fl 9 dni. -
Krokodylica wrote:Wiesz, w tym cyklu jestem cwana, bo dokładnie wiem, kiedy była owulka. Moim zdaniem mam fl 13 dni. Ale to się okaże czy mam rację. (Nie od skoku tylko tak jak jest zaznaczone, bo zaznaczone jest dobrze.) Ale przy PCO program Of zwyczajnie głupieje i w poprzednich dwóch cyklach nawyliczał mi jakieś cuda wianki i mu wyszło że mam fl 9 dni.
... To sobota jest w terminie @ hahaha pieknosci
to sie nazywa zbieg okolicznosci, nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 08:45
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
uff, gorąco, spać mi się chce okrutnie
okresu jeszcze nie dostałam, męczy mnie brzuch okropnie, owulka musiała być dzień później niż wyznaczyło ovu, chyba, że jakimś cudem faza lutealna mi się wydłużyła, tak czy siak testu nie robiłam bo widok jednej kreski walnąłby mną o podłogę ale zmierzyłam tempkę, jest marnie okresowa więc czekam spokojnie na wredotę , tylko mogłaby już wreszcie przyleźć i mnie nie męczyć
Kroko, piękny wykres! trzymam mocno kciuki -
Tamka wrote:Dzień dobry,
uff, gorąco, spać mi się chce okrutnie
okresu jeszcze nie dostałam, męczy mnie brzuch okropnie, owulka musiała być dzień później niż wyznaczyło ovu, chyba, że jakimś cudem faza lutealna mi się wydłużyła, tak czy siak testu nie robiłam bo widok jednej kreski walnąłby mną o podłogę ale zmierzyłam tempkę, jest marnie okresowa więc czekam spokojnie na wredotę , tylko mogłaby już wreszcie przyleźć i mnie nie męczyć
Kroko, piękny wykres! trzymam mocno kciuki -
Asiula, nie ma szans, żeby chociaż tempka była wyższa to bym się zastanowiła ale 36,51 ??? to nijak nie ma szans , poza tym mam samopoczucie totalnie okresowe , żadnego pieczenia piersi, ciągnięcia w jajnikach czy innych mdłości także niestety, szykuję się mentalnie na inseminację
-
Asha wrote:Aaa no to super...to czekamy zatem jeszcze tylko 4 dni...zakladajac ze jest 9 dpo dzisiaj
... To sobota jest w terminie @ hahaha pieknosci
to sie nazywa zbieg okolicznosci, nie?
Asha kurde co Ty mi tu wciskasz. :PPPP
Termin @ jest we wtorek wg moich obliczeń.
A w sobotę będzie 11dpo.
Nie liczymy od niskiej tempki kurde, bo wiemy kiedy była owulka.
Ściemniaczu.
PS. AAAAA w poniedziałek nie we wtorek. Już się zakręciłam jak ruski termos!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 08:58
Tamka lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Mocno sie zmienily? Tak z ciekawosci pytam...czy jednak przez lata duzo sie zmieniamy to jednak fajna rzecz zobaczyc
na pewno miałam wyżesz tem i owulacja była przy temp 36,6 przez 5 cykli przed ciaza wiec potem w ciazy miałam 37,00 do 37,5 bolesne miesiaczki dłudgie cykle 40 dniowe nawet -
Krokodylica wrote:Asha kurde co Ty mi tu wciskasz. :PPPP
Termin @ jest we wtorek wg moich obliczeń.
A w sobotę będzie 11dpo.
Nie liczymy od niskiej tempki kurde, bo wiemy kiedy była owulka.
Ściemniaczu.
PS. AAAAA w poniedziałek nie we wtorek. Już się zakręciłam jak ruski termos!!!!ja wiem swoje
i tak bedzie zielono to co za roznica
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:na pewno miałam wyżesz tem i owulacja była przy temp 36,6 przez 5 cykli przed ciaza wiec potem w ciazy miałam 37,00 do 37,5 bolesne miesiaczki dłudgie cykle 40 dniowe nawet