My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Biedronka to Ty lunatykowalas?
Choco- ja wpisuje się na sobotni wieczorny dyżur. Gdyby nie praca to z chęcią siedzialabym na tym porannym. Tak czy siak będę za kroko trzymała kciuki.
Ja juz po pobraniu. O 15 wyniki....
nie nie lunatykowałam tylko tak śpiaca byłam ze jak usnęłam o 20 to dopiero o 21 poszłam do siebie i padłam wiec byłam mega spiaca i nie pamiętam ze cos gadałm hehehe -
CzaryMary wrote:PRL, progesteron i tsh.
Anuska co pilas? Winko? Ohhh jakbym się napila schlodzonego, białego wina...W sumie wszystko ukoił nawet pamięć
Beszka babcia ma rację, nigdy nie jest dobry moment... Szkoda tylko że ja doszłam do tego dopiero teraz ja mi płodność spadłaKrokodylica, CzaryMary, Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Mam depresję chyba... Właśnie zaczęłam 35 rok życia... Stara dupa jestem... Na cholerę mi dzieci w głowie jeszcze... Może ja lepiej na wnuki poczekam...
juz pomijam fakt ile czasu sie staramy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 09:27
-
Anuśka wrote:Mam depresję chyba... Właśnie zaczęłam 35 rok życia... Stara dupa jestem... Na cholerę mi dzieci w głowie jeszcze... Może ja lepiej na wnuki poczekam...
a tak poza tym to wszystkiego najlepszego! żeby sen o kropku się szybko ziścił!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 09:25
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:powiedzcie moge sobie nospe łyknąc bo mnie naparza brzuch całe podbrzusze ten jajcor ciagnie az do nogi ten ból i jest taki falowy???
-
Anuśka to znaczy że urodziny dziś masz? Jaka stara? Stara będziesz po 70, a to znaczy ze masz przed sobą jeszcze 35 lat młodości.
Ty tu nie szukaj wymówek tylko dzieci proszę rodzić. Piękne i inteligentne po mamusi.**********************Gang 18+***********************
-
Anuska, przytulam...
ale wiecie co z tym wiekiem i dziecmi to taki cisnienei chyba tylko w PL....tutaj kobiety rodza kolo 40 i nikogo to nei dziwi....moja dobra przyjaciolka z pracy pierwsze dziecko urodzila grubo po 30....normalna sprawa. druga przyjaciolka miesiac temu urodzila pierwsze dziecko w wieku 33 lat...a i moje obie babcie rodzilky ponzo. pierwsza zaczela po 30 a skonczyla po 40 a druga urodzila mojego ojca gdy miala 44 czy 45 lat. jej jedyne biologiczne dziecko! i super mami byly i super babciami!
o jeszcze mi sie przypomniala mama mojej bratowej - pierwsze dziecko po 40!Tamka, Krokodylica, Nenaaa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Mam depresję chyba... Właśnie zaczęłam 35 rok życia... Stara dupa jestem... Na cholerę mi dzieci w głowie jeszcze... Może ja lepiej na wnuki poczekam...
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
kochana kuzynka ema mojego na 40 ur strzeliła sobie trzecie w ramach odmłodzenia :0)Tamka, Krokodylica, Lili83 lubią tę wiadomość
-
Doszłam do wniosku że chyba będę w tym cyklu testy owulacyjne robić. Bo jakoś nie mogę z OF się dogadać. Z temperatury mi wyznacza owulację na 14-16 dc, a mi się wydaje że jednak mam owulke ok 11-12 dc. Hmmm kiedyś to miałam wszystko jak w zegareczku a teraz każdy cykl inny. Jak na razie jedyna poprawa po bromergonie taka że mam mniej obfite i krótsze małpy.
Tamka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************