My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Mi się ta piosenka zawsze podobała, a co
jak już jesteśmy przy tych klimatach, oto ulubiona piosenka mojej przyjaciółki, wiecznej singielki :p
https://www.youtube.com/watch?v=n_MiRWo4MywNenaaa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:nie no hity z lat '80 to ja kocham bezkrytycznie!
jak już jesteśmy przy tych klimatach, oto ulubiona piosenka mojej przyjaciółki, wiecznej singielki :p
https://www.youtube.com/watch?v=n_MiRWo4Myw -
hej dziewczynki
po pierwsze primo: wszystkiego co najlepsze dla solenizantek i jubilatek, i samych groszków i fasolek :-*
po drugie primo: jakoś przeżyłam ten upalny dzień w pracy wczoraj i nawet psychicznie mi się troszkę lepiej zrobiło, co prawda trochę smutno mi było jak przyszła w odwiedziny 18-to letnia, była podopieczna pokazać jak jej ładnie brzuszek rośnie i stwierdziła " a pani, pani Ago na co pani czeka? niech sobie pani też taki zrobi" - cóż chciała dobrze, ale mimo tego ukłuło jakoś ...
po trzecie primo: stwierdziłam że pieprzę, będę mierzyć temperaturę, owulację sprawdzę testem i na tym koniec, żadnego zaznaczania objawów, bo się potem nakręcam niepotrzebnie, no i po okresie zaczynam miesiąc prowokowania małża, mając na celu zwiększenie liczby serduchów i wprowadzenie spontanu, a małżowi ani nie powiem kiedy wypadają płodneAsha, Blondik, Krokodylica, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Siemanko dziewczyny!Kawka zrobiona i lecę was nadrobić;)dwa dni mnie nie było a tu proszę 1073 stron, gdzie te rękawiczki ja się pytam!!!!i te limity!!!!
Acha w końcu ovu wyliczyło mi owulkę a już myślałam, że cykl będzie bezowu:)Muszę zmienić datę testowania z 24 na ok.29 lipca:)Katjaa lubi tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Blondik wrote:dobrze, brak jakichkolwiek objawów poza testami;) była na becie. wqynik po południu. pierwszy dzień bez kawy jest ciężki
pakuję się właśnie do Bułgarii;)
my tez mamy pozwolenie na budowe:) teraz pełna mobilizacja z budową
tylko, że nasz dom będzie ogromny, jakieś 250 m z podwójnym garażem:) -
Lili83 wrote:Siemanko dziewczyny!Kawka zrobiona i lecę was nadrobić;)dwa dni mnie nie było a tu proszę 1073 stron, gdzie te rękawiczki ja się pytam!!!!i te limity!!!!
Acha w końcu ovu wyliczyło mi owulkę a już myślałam, że cykl będzie bezowu:)Muszę zmienić datę testowania z 24 na ok.29 lipca:)Lili83, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
ja juz wczoraj pomału zaczęłam przygotowywac ciuszki małej i przymiarke pakowania robic bo jutro juz czwartek a a piątek bedzie mega aktywny pomimo ze wolny ale to ur Zuzi wiec kino pizza pakowanie odwiedziny dziadków popołudniu zakupy i wieczorem jazda rozpocząć urlopik