My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik, nie przesadzaj ze słońcem ale też chyba nie ma co zupełnie go unikać, na pewno zero alko, ale to przecież wiesz
i luzzzzzz
wszystko będzie dobrze, na pewno piękna beta wyjdzie!
aaa, mnie się dzisiaj śniło, że miałam betę 400oby to był proroczy sen na następny cykl!
marissith, Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:trechę się denerwują tą betą, bo wiecie...dziś wynik,al ekolejny raz sprawdzę po tygodniu jak wrócę...
ogólnie nie wiem,co robić żeby nie zaszkodzić opalać się czy nie...no i żeby nie zwariowaćco do opalania to napewno mozna tylko aby nie przesadzic
-
Tamka wrote:Blondik, nie przesadzaj ze słońcem ale też chyba nie ma co zupełnie go unikać, na pewno zero alko, ale to przecież wiesz
i luzzzzzz
wszystko będzie dobrze, na pewno piękna beta wyjdzie!
aaa, mnie się dzisiaj śniło, że miałam betę 400oby to był proroczy sen na następny cykl!
Tamka lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:trechę się denerwują tą betą, bo wiecie...dziś wynik,al ekolejny raz sprawdzę po tygodniu jak wrócę...
ogólnie nie wiem,co robić żeby nie zaszkodzić opalać się czy nie...no i żeby nie zwariować
Pojadę do Pl, się będą pytać czy miejce zamieszkania zmieniłam i skąd przyjechałam taki bledzioch... -
Lili83 wrote:Siemanko dziewczyny!Kawka zrobiona i lecę was nadrobić;)dwa dni mnie nie było a tu proszę 1073 stron, gdzie te rękawiczki ja się pytam!!!!i te limity!!!!
Acha w końcu ovu wyliczyło mi owulkę a już myślałam, że cykl będzie bezowu:)Muszę zmienić datę testowania z 24 na ok.29 lipca:)Lili83 lubi tę wiadomość
-
Blondik wrote:Biedroneczka83 - dlaczego ty jeszcze nie testujesz? sikaj szybciutko!
nie nie moge jeszcze haha bo dopiero owu była wiec mam jakieś 4 lub 5 dzien po wiec jeszcze czas poza tym jakos bede twarda i do 26 lipca czekam -
Tamka wrote:Asha, bardzo chętnie, nie miałabym nic przeciwko tylko sama powiedz czy możliwa jest ciąża przy tempce 36,51 ???? no przecież nie
wiesz casem wszystko jest mozliwe
a ja czekam aż mi program owu wyznaczy wrr a tu cisza a jutro mi sie darmowy miesiac konczyAsha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:wiesz casem wszystko jest mozliwe
a ja czekam aż mi program owu wyznaczy wrr a tu cisza a jutro mi sie darmowy miesiac konczy -
Asha wrote:Czesc Lilii dawno cie nie bylo...pikna owu wyznaczona...teraz tylko na wyniki czekac
Asha nawet nie wiesz jak się cieszę, ostatnio w niedziele to niezlą schize miałam, aż mi wstyd....dobrze że mam was bo inaczej bym odkorkowała:)
Asha duży buziak dla CIEBIE:)Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Biedroneczka83 wrote:wiesz casem wszystko jest mozliwe
a ja czekam aż mi program owu wyznaczy wrr a tu cisza a jutro mi sie darmowy miesiac konczypodejrzewam, ze linie bedziesz miala na 36.6 wiec juz niedlugo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 10:48
-
Asha wrote:kochanie wszystko jest mozliwe, ja bym testowala
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:moim zdaniem brakuje mu jeszcze jutrzejszego pomiaru tempki do wyznaczenia owu, bo cały czas masz testy pozytywne i śluz płodny, dopiero dzisiaj L, więc moim zdaniem wyznaczy Ci owu na dziś, wczoraj lub przedwczoraj i zrobi to jutro
nio ja tez tak sadze ze dopiero jutro wyznaczy hmm ten dzieisjszy tez taki lepki ale lekko przezroczysty hmm nie ciągnący juz absolutnie sama nie wiem :p -
Tamka wrote:boję się Asiu, że widok jednej kreski tak mną walnie, że się nie pozbieram, jakoś się generalnie trzymam chociaż staramy się już rok ale wolę się nie narażać na taki negatywny wstrząs...
Tamka lubi tę wiadomość
-
Lili83 wrote:Biedroneczko jeszcze jeden pomiar jutro i ci powinno wyznaczyć widzę, że będziemy testowały razem!
Rocznik 83 musi trzymac sie razem
nio zobaczymy z tego jak sie czułam to owu podejrzewam u siebie 12-13 zobaczymy co na to program bo teraz dziś to śluz juz zanika wczoraj był taki przeżroczyty ale ani nie lejący ani nie ciągnący
okaże sie jak skoczy temp jutro
wkurza mnie tylko ta zbierająca sie slina w ustach nie miałam tak nigdyLili83 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Rozumiem cie kochana doskonale...ja tylko mowie co ja bym zrobila...ja poprostu bym nie wytrzymala i juz pewnie wolalabym nie czekac...i tak robie tysiac testow co miesiac ale to moj beret
ja własnie przez moja cholerną niecierpliwość i zryty berecik płakałam jak głupia bo za wczesnie testy zrobiłam potem ta ujemna beta a to poprostu owu sie przesunęło
dlatego teraz bede twarda i poczekam do 26 lipcaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:00
Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość