X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Kochanie, bardzo Ci kibicuję. Zachęcam przejrzeć wykresy ciążowe. Widziałam takie zakończone ciążą przy niskich temperaturach. Nie wszyscy są wysokotemperaturowi Tamciu. Póki okresu nie ma, jest nadzieja. Trzymam kciuki i nie myśl o tym. Zajmij się czymś, żeby nie czekać na @. Do testu Cię nie namawiam i rozumiem decyzję, bo sama nie mogę znieść widoku jednej kreski i również bym nie testowała jeszcze na Twoim miejscu. :*
    dziękuję za wsparcie Kochana i zrozumienie mojej testowej fobii ;)

współczuję tajfunu, cieszę się, że się skończył i podziwiam, że możesz na stałe mieszkać w takim klimacie, ja chyba oszalałbym ze strachu

swoją drogą tydzień temu przez wieś moich rodziców przeszło małe tornado, autentycznie - wyrwało kilkuset letni zdrowy dąb z korzeniami i przewaliło na ogrodzenie domu, na szczęście nie na dom ! rozpołowiło na pół równie wielkie drzewo na ich posesji, kolejne na posesji księdza, a dzieciom pozgniatało trampoliny w ogródkach i poprzenosiło za płot!

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha, pierwszy raz od 5 lat tajfun uderzył w stolicę. A w naszej dzielnicy to nawet powodzi podczas monsunu nie było przez ostatnie 100 lat. A że w tym roku monsun spóźniony to przychodzą jakieś tajfuny. Z reguły uderzają gdzieś w środkowe wyspy. Manila jest na północy, na wyspie Luzon i tu zawsze było bezpiecznie dla nas. No ale, poszło już sobie, teraz jest cisza, nie pada, nie wieje, tylko tak szaro i cicho na dworzu. Wszyscy w domach siedzą.

Edit: Tamciu, my nie na stałe tutaj. Pod koniec sierpnia wyprowadzamy się z powrotem do UK. Mieszkamy tu od lutego 2013 roku ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:24

Tamka lubi tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Ba nawet owulke miałysmy razem hehehehe

hahhaha może by siostry czy co:)z którego miesiąca jesteś?

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Asha, pierwszy raz od 5 lat tajfun uderzył w stolicę. A w naszej dzielnicy to nawet powodzi podczas monsunu nie było przez ostatnie 100 lat. A że w tym roku monsun spóźniony to przychodzą jakieś tajfuny. Z reguły uderzają gdzieś w środkowe wyspy. Manila jest na północy, na wyspie Luzon i tu zawsze było bezpiecznie dla nas. No ale, poszło już sobie, teraz jest cisza, nie pada, nie wieje, tylko tak szaro i cicho na dworzu. Wszyscy w domach siedzą.

Edit: Tamciu, my nie na stałe tutaj. Pod koniec sierpnia wyprowadzamy się z powrotem do UK. Mieszkaliśmy tu od lutego 2013 roku ;)
    Oj to dobrze ze u was nic tak naprawde strasznego sie nie dzieje bo jak slysze o tym wszystkim to mi ciarki po olecach ida i wlosy staja deba...u nas w UK klimat sie ostatnio strasznie zmienia i teraz w zimie byl sezon sztormow a ja mieszkam zaraz przy oceanie i masakra byla...fale porozbijaly restauracje te co przy plazy sa...takie ogromne akwarium jest dla zwiedzajacych przy samej plazy..tez je podmylo, to cud ze te rekiny stamtad nie powyplywaly...jasny cyrk byl przez 2 miesiace...wiec mi ciary rowno ida jak czytam co piszesz :-( tulam

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:

Edit: Tamciu, my nie na stałe tutaj. Pod koniec sierpnia wyprowadzamy się z powrotem do UK. Mieszkamy tu od lutego 2013 roku ;)
    Oj w UK niewiele lepiej lepiej coprawda nie tajfuny ale nastepny rok wyglada malo optymistycznie, powodzie byly takie ze szok, oj szkoda gadac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 11:30

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    hahhaha może by siostry czy co:)z którego miesiąca jesteś?
    z czerwca

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry Kochane!
    Asha wrote:
    Chcialam cos wyjasnic tutaj zanim powiem cokolwiek innego..TO BYL ZART..i na, ktorej randce Katja zrobi co uwaza...to Katja jest na tyle dorosla ze wie sama co ma robic...to nie byla zadna rada...tylko zart po prostu...ja spalam ze swoim 1raz po miesiacu dopiero, ale to nie ma znaczenia..a wyszlo na to, ze sama jestem nie wiadomo kim i jeszcze zniej probuje zrobic nie wiadomo kogo...jezeli do tej pory mnie nie znacie to nie wiem naprawde :-( ...wiekszosc rzeczy, ktore mowie zwlaszcza w temacie sexu itp jest zartem, szczerze mowiac troche mi przykro...co do oceniania po lozkowych tematach..to tez wierze ze do wszystkiego mozna razej dojsc nawet jak sa jakies problemy...nie wiem czy to co tutaj mowie do was, jest takie plytkie, ze sadzicie ze kogos bym przekreslila tak poprostu? ...chcialam to tylko wyjasnic, bo przykro mi sie zrobilo ...nie mam zamiaru sie obrazac bo dorosli jestesmy...tyle w tym temacie :-)
    Asha czy Ty powariowałaś przecież wszystkie żeśmy żartowały z tym kiedy się chodzi do łóżka nie tylko Ty!!! Więc czym Ty się przejmujesz i tłumaczysz? Nie wiem o kogo chodzi no ale może widocznie ten ktoś nie zna się na żartach, za to niektórzy mają aż nadmiar żartu w sobie i nie powinni się przejmować ani zmieniać... Inni za Ciebie nie umrą więc życia tym bardziej nie przeżyją... Masz być taka jaka jesteś i nie zmieniać się!!!

Asha, Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenaaa wrote:
    Co to za kumoterstwo, hę? 742480mp87kxcxgu.gif

hhahha Nena nie denerwuj się bo niuni zaszkodzisz:)

Nenaaa lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo Katja witaj :) jak tam wielbiciel dzwonił ???

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mam wybierać między klimatem Filipin a UK to i tak wolę UK ;) To jednak Europa. Nie ma tajfunów, cyklonów, trzęsień ziemi... A że często pada i jest mgła to mogę przeżyć ;) to nawet nie ma co porównywać klimatu tropikalnego na wyspie na Pacyfiku a Europy. Anglia jest za zimna na takie rzeczy. Zresztą nie wiadomo czy wracamy do Manchesteru, bo być może będziemy mieli coś innego na oku. Ja zawsze chciałam mieszkać w Cardiff, a mąż w sumie bardziej w północy się lubuje i Leeds mu się podoba. No zobaczymy. ;)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    z czerwca

ja z marca :)

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Jak mam wybierać między klimatem Filipin a UK to i tak wolę UK ;) To jednak Europa. Nie ma tajfunów, cyklonów, trzęsień ziemi... A że często pada i jest mgła to mogę przeżyć ;) to nawet nie ma co porównywać klimatu tropikalnego na wyspie na Pacyfiku a Europy. Anglia jest za zimna na takie rzeczy. Zresztą nie wiadomo czy wracamy do Manchesteru, bo być może będziemy mieli coś innego na oku. Ja zawsze chciałam mieszkać w Cardiff, a mąż w sumie bardziej w północy się lubuje i Leeds mu się podoba. No zobaczymy. ;)
    W tamtym roku w lecie bylo 42 stopnie, wiec juz nie tak zimno wcale i trzesienie ziemi bylo , delikatne ale bylo....zmienia sie klimat seryjnie...napewno nie jest tropikalny wiadomo ale robi sie nieciekawie...10 lat tu jestem wiec cos juz moge powiedziec o zmianach :-)

• Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Katja, co tam słychać?

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    dzień dobry Kochane!

Asha czy Ty powariowałaś przecież wszystkie żeśmy żartowały z tym kiedy się chodzi do łóżka nie tylko Ty!!! Więc czym Ty się przejmujesz i tłumaczysz? Nie wiem o kogo chodzi no ale może widocznie ten ktoś nie zna się na żartach, za to niektórzy mają aż nadmiar żartu w sobie i nie powinni się przejmować ani zmieniać... Inni za Ciebie nie umrą więc życia tym bardziej nie przeżyją... Masz być taka jaka jesteś i nie zmieniać się!!!

o tto to to NIE ZMIENIAJ SIĘ KOCHANA!!!

Asha lubi tę wiadomość

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • Lili83 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=yjZ696SPqx4

na rozluźnienie

BW1ip2.png

5b09qtkfjh1k59fq.png

*******Gang18+*******B
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Polsce też coraz częściej jakieś trąby powietrzne albo grad wielkości kamieni spada z nieba... Tak to jest jak się gorące powietrze zejdzie z zimnym. W UK tak samo, czasami ciepło a za chwilę zimno i już burza. Chociaż tam u was na południu na pewno gorzej, bo Ty przy oceanie mieszkasz, ale u nas w Manchesterze w ciągu 6 lat było tylko kilka burz zaledwie. Tak zazwyczaj tylko deszczyk i słaby wiatr. Luzik ;)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej laseczki,

trochę was podczytałam ale już zapomniałam co... :/

wiem tylko że była jakaś sex afera, Tamce gorąco, Krokodylica ma ochotę na chlańsko, i co... reszty zapomniałam... eh

pojechałam rano do szkoły i zapomniałam książek... wchodzę na lekcje jak księżniczka z torebeczką... Nauczycielka się pyta a gdzie zadanie domowe... yyyyy

Krokodylica, Asha, Tamka lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a więc tak:
    Anuśka wszystkiego najlepszego Kochana z okazji +18 urodzinek, zdrówka, szczęścia i spełnienia marzeń!!!:*
    Zgreduś wszystkiego najlepszego z okazji imieninek, więcej pękniętych szklanek (jednej ze mną) i spełnienia marzeń!!! :*

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja a wiadomo kiedy przeprowadzka?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Asha Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili83 wrote:
    https://www.youtube.com/watch?v=yjZ696SPqx4
    milosc.gif
    Te teksty piosenek to coraz bardziej kreatywne musze przyznac, ja bym takich nie napisala hehe ;-)

‹‹ 1040 1041 1042 1043 1044 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ