My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:W Polsce też coraz częściej jakieś trąby powietrzne albo grad wielkości kamieni spada z nieba... Tak to jest jak się gorące powietrze zejdzie z zimnym. W UK tak samo, czasami ciepło a za chwilę zimno i już burza. Chociaż tam u was na południu na pewno gorzej, bo Ty przy oceanie mieszkasz, ale u nas w Manchesterze w ciągu 6 lat było tylko kilka burz zaledwie. Tak zazwyczaj tylko deszczyk i słaby wiatr. Luzik
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Biedroneczko nie wiem czy dzwonił bo nie mogę znaleźć telefonu gdzie go położyłam a na noc wyłączam głos
Hej Liluś a wszystko powoli do przodu dzisiaj w nawet dobrym humorku dzień mi się zaczął, a jak u Ciebie? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Nasturcja a wiadomo kiedy przeprowadzka?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:No jak ty moglas tel zapodziac, teraz to najwazniejsza rzecz
a ja nie odpisałam bo nie patrzyłam na tel więc może dlatego dzisiaj nie napisał hmmm e tammm jak bedzie chciał zadzwoni...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 12:00
Asha, CzaryMary, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:hmmm znalazłam ale dzisiaj nie napisał nic, tylko wczoraj napisał: dobranoc
a ja nie odpisałam bo nie patrzyłam na tel więc może dlatego dzisiaj nie napisał hmmm e tammm jak bedzie chciał zadzwoni...
-
nick nieaktualnyKatjaa wrote:hmmm znalazłam ale dzisiaj nie napisał nic, tylko wczoraj napisał: dobranoc
Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:chociaż dzień dobry mu napisze bo jak sie nie odezwe moze pomyslec ze sie narzuca...
Asha, Katjaa, Biedroneczka83, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Anuśka i Zgredka gdzie jakaś flacha urodzinowo-imieninowa?
Ale na tort zapraszam
Krokodylica, Asha, marissith, CzaryMary, Nenaaa, Katjaa, Nasturcja, Lili83, momo1009, zgredka lubią tę wiadomość