My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie jakoś bok zaczął boleć. Nie wiem czy jajnik czy inne części bo jajnik to mnie tak zazwyczaj od przodu boli a teraz tak z tyłu. Nie wiem o co cho, chyba że to Dong ma takie magiczne działania ale raczej po 6 h od wzięcia tabletki to mało realne..
******************************GANG18+***************************** -
Nasturcja wrote:Bo bym się czuła zupełnie niepotrzebnie i bezużytecznie w takim układzie. Mąż by oddał nasienie innej kobiecie, która urodziłaby dziecko a ja co? Piąte koło u wozu? Nigdy nie czułabym się matką. A adopcja jest na bardziej neutralnym gruncie. Bierzesz z mężem dziecko do domu i dajesz mu miłość i opiekę. Chyba lepiej bym to zniosła.
Tak o tym nie myślałam, ale to co piszesz ma sens********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycymcia wrote:SKS normalnie....
Czarnulka- szkła z cylinderkami....i co gorsza- wędrującymi co chwilkę
pierwsze moje cyngle przy astygmatyzmie też miałam z cylindrami, ale potem jakoś nie wiem, stłukłam ze 3 pary okularów i przeszłam na kontaktyastygmatyzm mam, a szkła kupuję normalne
wada -4 obecnie, systematycznie pogłębiająca się
-
nick nieaktualny
-
A propos wad wzroku, to ja dziś przy swoim -2 pierwszy raz w życiu dostrzegłam paprotki w mikroskopie owulacyjnym
A już miałam go wypierdzielić, bo jak dla mnie do tej pory nic nie pokazywał
I nawet nie mam nic z alko by to godnie uczcić
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:pierwsze moje cyngle przy astygmatyzmie też miałam z cylindrami, ale potem jakoś nie wiem, stłukłam ze 3 pary okularów i przeszłam na kontakty
astygmatyzm mam, a szkła kupuję normalne
wada -4 obecnie, systematycznie pogłębiająca się
ja nie mogę kontaktówtylko sporadycznie basen albo żagle albo sport
syndrom mega suchego oka
a faktycznie, regularnie pogłębia się to gooofno