My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
beszka wrote:mnie sie wydawalo ze w niektorych przypadkach pobiera sie komorke jajowa od matki, nasienie od ojca i wszczepia surogatce.
a mnie cyce bola. czasem dwa dni przed @ czasem kilka dni przed a w poprzednim i w tym cyklu juz od 5dpo (Fl 14-15 dniowa).
Asha czyli wg teori, kotra kiedys wyczytalas, to z moimi hormonami jest cos nietak... -
nick nieaktualnyLili83 wrote:ok tzn ze jestem normalna;)ostatni mój zakup uwaga uwaga KAJDANKI:)
eeee tammy na walentynki zaopatrzyliśmy się w grę erotyczną w której skład wchodziły kajdanki, opaska na oczy, wibrator i takie tam
krawat dorzuciliśmy sobie później do pudełka
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:Ja to juz sie boje co w ciazy bedzie...chociaz pewnie bym sie troche bala na poczatku...bo jak ja teraz bym mogla pare razy dziennie to co sie bedzie w ciazy dzialo
bedzie sie musial z roboty zwolnic haha
ja się dowiedziałam o ciązy jak byłam hmmmm..... w 7 tygodniujakoś takak błogo nieświadoma była i chyba dobrze
bo pewnie też bym isę bała
-
nick nieaktualny
-
beszka wrote:mnie sie wydawalo ze w niektorych przypadkach pobiera sie komorke jajowa od matki, nasienie od ojca i wszczepia surogatce.
a mnie cyce bola. czasem dwa dni przed @ czasem kilka dni przed a w poprzednim i w tym cyklu juz od 5dpo (Fl 14-15 dniowa).
Asha czyli wg teori, kotra kiedys wyczytalas, to z moimi hormonami jest cos nietak...
no bo chyba tak jest, nie jest?? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to mnie generalnie nic nigdy nie boli, no ae co ja mam gadać, jak ja 10 lat tabsy bałam, to wtedy nic nie bolało, teraz nie biorę od września, to już zaczynam powoli ogarniać na jakiej zasadzie działa mój organizm, ale cycki bardzo rzadko bolą, co może dziwne, bo miałam hiperprolaktynemię...
a czy facetom należałoby zrobić jakieś badania hormonalne/?? -
Mnie ZAWSZE cycuchy bolały na długo przed @
Także ten...nie straszyć tu ludzi burdelem w hormonach...Jakiegoś dużego w nich zamieszania raczej nie miałam wychodzi na to
Nie zdążyłam zbadać, badania miały być w sierpniu
Nie ma reguły kobietki
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeszka mnke się zdawało, że tylko nasienie od ojca się wszczepia do surogatki. Nie wiem dokładnie jak to jest.
Lecę już chyba. Wiedziałam, że nie powinnam była iść na drzemkę po 8 wieczorem, ale poszłam. I teraz siedzę i spać nie mogę. Ale może jakoś się zmuszę.
Asha miłego bzykanka i pięknej owulacji. A reszcie kolorowych snów.Asha, zgredka lubią tę wiadomość
-
Hellou
Ja tak na chwilę tylko
Jestem po 3 browcach, fajnie było z kumpelami posiedzieć w ogrodzie
Plan wyrobiony- wczoraj zapiłam smutka 3 cydrami, dziś 3 piwa i już jest git
A do urlopu jeszcze 2 dni))
Farbuję właśnie włoskiZawsze miałam jakies rude: mahoń, miedź, truskawa, płomienna czerwień... a teraz se zrobiłam ciemny brąz
A co!
Asha wrote:Wczoraj sobie zdałam sprawę, ze to juz 9 mieszkow od poronienia...ja pierd..e jak ten czas mija...gdybym wtedy nie poronila to ten dzidzius by sie urodzil na mojego syna urodziny... A mi sie caly czas zdawalo, ze to ze 4 miesiące może minelo...ale ten czas leci
No u mnie po poronieniu 4 miechy... leci czas, laski z którymi gadałam na emamie już po połowie ciąż... dziwne uczucie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:29
Asha, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny