My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha, przykro mi bardzo
wiele przeszlas. mam nadz.,ze niebawem zobaczysz dwie krechy na tescie.
wlasnie doczytalam, ze Twoj syn ma juz 14 lat!!! wow! ale duzy chlopak juzja czesto sie zastnawiam jacy ci moi beda w tym wieku. juz teraz starszy niezle pyskuje, wyprowadza sie z domu i mowi nam, ze jestesmy zlymi rodzicami i takie tam, hehehe
A jest w ogole jakis kraj w Uuropie gdzie surogatki sa dozwolone? -
Asha wrote:Nie wiem czemu bo oni tu wyjebane maja, ale to byly pierwsze tygodnie...ja do tego podeszlam w miare optymistycznie, chociaz bylo mi smutno...bo to byla oznaka ze jednak moge zaciazyc tylko tym razem cos sie jednak nieudalo
to chamy jedne bezduszne!
ja zresztą nie mam lepszych wspomnien z Polski:(jak krwawiłam w 1 miesiącu to ordynator powiedział mojej mamie ze bardzo mu przykro, ze nie ma nadzieji tylko 1 pro, a tu proszę zdrowy chłop urósł. wypisałam się na własne żadanie i zaczeły się prywatne wizyty bardzo drogie jak na tamte czasy ale warto było
a tutaj w Belgii lekarz ostatnio mi powiedziałże dopiero 10 dni od planowanego dnia miesiączki mam się zgłosić wcześniej nie ma takiej potrzeby
*******Gang18+*******B -
zgredka wrote:
my ustaliliśmy, że jak nie będzie po urlopie fasoli, to mój idzie na badańsko nasienia, tylko marudzi, że mam iść z nim, bo inaczej nie wleci nic do słoika (taa jasne, filmik se obejrzy i od razu wystrzeli jak z procy) -
dziewczyny, cyce bola niemilosiernie
nie wiem jak bede spala....ale tak sobie mysle, ze skoro tak mnei bola, to chyba progesteron musi byc wysoki. obawialm sie, ze mam znow niski poziom tego hormonu, ale mdlosci i inne objawy by raczej wskazywaly na jego wyzszy poziom. ze w tym kraju nie mozna podjechac do lab.i zrobic sobie badan, grrrr
-
beszka wrote:Asha, przykro mi bardzo
wiele przeszlas. mam nadz.,ze niebawem zobaczysz dwie krechy na tescie.
wlasnie doczytalam, ze Twoj syn ma juz 14 lat!!! wow! ale duzy chlopak juzja czesto sie zastnawiam jacy ci moi beda w tym wieku. juz teraz starszy niezle pyskuje, wyprowadza sie z domu i mowi nam, ze jestesmy zlymi rodzicami i takie tam, hehehe
A jest w ogole jakis kraj w Uuropie gdzie surogatki sa dozwolone? -
Lili83 wrote:to chamy jedne bezduszne!
ja zresztą nie mam lepszych wspomnien z Polski:(jak krwawiłam w 1 miesiącu to ordynator powiedział mojej mamie ze bardzo mu przykro, ze nie ma nadzieji tylko 1 pro, a tu proszę zdrowy chłop urósł. wypisałam się na własne żadanie i zaczeły się prywatne wizyty bardzo drogie jak na tamte czasy ale warto było
a tutaj w Belgii lekarz ostatnio mi powiedziałże dopiero 10 dni od planowanego dnia miesiączki mam się zgłosić wcześniej nie ma takiej potrzeby -
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Na Filipinach surogowanie też jest w pełni dozwolone. W życiu bym się na takie coś nie zgodziła. Wolałabym już adoptować...
Cholera dziewczyny, piszcie do mnie...spać nie mogę, bo się w dzień wyspałam przez ten tajfun -
Lili83 wrote:ale jak to 12 tydz. niemożliwe a badania krwi itd?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 21:58
-
Asha wrote:Nie ma badan krwi, zapomnij.. O becie zapomnij ..2 usg w ciagu calej ciazy , zalamka, tzn badania krwi robia ale juz pozniej ze 2 razy chyba[/QUOTE
to masakra jakaś, nawet gdyby coś się działo to nie ma dużych szans, bo nic nie kontrolują nie wiedzą jakie masz wyniki....
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnywrrrr w dupie mam takie zaciążanie
ja tu chodze od kiedy z pracy dzisiaj wróciłam, miziam się, kuszę a ten mój nic
a teraz poszedł młodego spac połozył i sam się położył spać
wrrrrrrrrr
a specjalnie dzieciaka n a pół dnia wywizłam do babci do dzieci, żeby mógł odespac i mieć wigor na wieczór
ide po jakieś alkoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:00
Nasturcja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A czemu wolalabys adopcje?
-
Lili83 wrote:Asha wrote:Nie ma badan krwi, zapomnij.. O becie zapomnij ..2 usg w ciagu calej ciazy , zalamka, tzn badania krwi robia ale juz pozniej ze 2 razy chyba[/QUOTE
to masakra jakaś, nawet gdyby coś się działo to nie ma dużych szans, bo nic nie kontrolują nie wiedzą jakie masz wyniki....i czlowiek jest zdany tutaj wylacznie na siebie i sposoby domowe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:01
-
Czarnula87 wrote:wrrrr w dupie mam takie zaciążanie
ja tu chodze od kiedy z pracy dzisiaj wróciłam, miziam się, kuszę a ten mój nic
a teraz poszedł młodego spac połozył i sam się położył spać
wrrrrrrrrr
czarnulka to sexi piżamka i na mężusia wskakuj na mojego to działa tża tylko popracowac:)
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualnyLili83 wrote:czarnulka to sexi piżamka i na mężusia wskakuj na mojego to działa tża tylko popracowac:)
mój jest po 24 w pracy i miał czas żeby odsypiać, a on se kur..wa przy kompie siedział aa teraz mzęcozny ledwo kontaktujeto na uj ja się staram?