My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:wrrrr w dupie mam takie zaciążanie
ja tu chodze od kiedy z pracy dzisiaj wróciłam, miziam się, kuszę a ten mój nic
a teraz poszedł młodego spac połozył i sam się położył spać
wrrrrrrrrr
a specjalnie dzieciaka n a pół dnia wywizłam do babci do dzieci, żeby mógł odespac i mieć wigor na wieczór
ide po jakieś alkoale jakby tak meczyk lecial to by nie byl zmeczony...ahhh szkoda gadac
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Bo bym się czuła zupełnie niepotrzebnie i bezużytecznie w takim układzie. Mąż by oddał nasienie innej kobiecie, która urodziłaby dziecko a ja co? Piąte koło u wozu? Nigdy nie czułabym się matką. A adopcja jest na bardziej neutralnym gruncie. Bierzesz z mężem dziecko do domu i dajesz mu miłość i opiekę. Chyba lepiej bym to zniosła.
-
nick nieaktualny
-
Lili83 wrote:mój ostatnio stwierdził, że przy mnie nie wydala że po 30 coś mi odjebało bo mi się cały czas chce;)a jak to jest u was?
dobrze ,ze moj M jest mlodszy to podola haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 22:08
Lili83, zgredka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili83 wrote:mój ostatnio stwierdził, że przy mnie nie wydala że po 30 coś mi odjebało bo mi się cały czas chce;)a jak to jest u was?
ja tak miałam w ciązymasakra
od początku chodizłam nakręcona jak nie wiem, mój to już się przede mną chował, albo starał się wracać z pracy i mnie nie budzić :Dbo mogłam cały czas po kilka razy dziennie; w sumie do samego porodu szaleliśmy :]
teraz mi się uspokoiłoLili83 lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Bo zycie zaczyna sie po 30 haha i to prawda !!! Mi tez sie zwiekszyla chcica po 30 i tak juz 5 lat mnie trzyma a musze wam powiedziec ze idzie na gorsze na szczescie haha
ok tzn ze jestem normalna;)ostatni mój zakup uwaga uwaga KAJDANKI:)Asha, Czarnula87 lubią tę wiadomość
*******Gang18+*******B -
Nic nowego, w pracy kupę roboty, nie mam nawet kiedy do Was zajrzeć...
Jestem na etapie kupna mieszkania i w okresie okołoowulacyjnym
Prolaktyna mi wyszła w normie, więc już nie wiem o co kaman, za tydzień mam wizyte na monitoring, czy pękłamPotem urlop, koniec mierzenia temp i idę na żywioł, niech się dzieje co chce, bo z badań wynika że z nami wszystko ok
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
Czarnula87 wrote:ja tak miałam w ciązy
masakra
od początku chodizłam nakręcona jak nie wiem, mój to już się przede mną chował, albo starał się wracać z pracy i mnie nie budzić :Dbo mogłam cały czas po kilka razy dziennie; w sumie do samego porodu szaleliśmy :]
teraz mi się uspokoiłobedzie sie musial z roboty zwolnic haha
Lili83, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:ja tak miałam w ciązy
masakra
teraz mi się uspokoiło
mi się to podoba mam nadzieję, że zostanie;)
*******Gang18+*******B -
Asha wrote:Bo zycie zaczyna sie po 30 haha i to prawda !!! Mi tez sie zwiekszyla chcica po 30 i tak juz 5 lat mnie trzyma a musze wam powiedziec ze idzie na gorsze na szczescie haha
Asha, bo ponoć kobieta osiąga szczyt seksualnych potrzeb po 30-stce, a facet około 18-stki, znajdźmy se młodszychLili83 lubi tę wiadomość
-
mnie sie wydawalo ze w niektorych przypadkach pobiera sie komorke jajowa od matki, nasienie od ojca i wszczepia surogatce.
a mnie cyce bola. czasem dwa dni przed @ czasem kilka dni przed a w poprzednim i w tym cyklu juz od 5dpo (Fl 14-15 dniowa).
Asha czyli wg teori, kotra kiedys wyczytalas, to z moimi hormonami jest cos nietak...zgredka lubi tę wiadomość