My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Około 5 dnia po owulacji, i bolały tak dziwnie inaczej niż zawsze, najpierw tak z boku od strony pach, teraz bolą całe a sutki stercza ze musze grube staniki zakładać aby nie było ich widać
no o super hehe ja mam dzis 4-5 dzien w zależnosci jak to tam sie poukładało i właśnie mnie tak bola z boku pod pachamito jakiś plus jest hehehe
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Asha a w tamtym cyklu, w którym zaszłaś w ciążę, mierzyłaś tempkę i obserwowałaś się czy tak wzięło z zaskoczenia? Ile wtedy serduszkowaliście?
i nie sypialismy okolo moich dni plodnych...ja nie mialam wtedy pojecia o zadnych tempkach i nie chcialam ciazy...to bylo z moim bylym mezem, ktory jest byly z powodu
teraz...nie bylo nam przeznaczone byc razem....
i dobrze bo teraz jestem szczesliwa...troche to nie na temat zeszlo...sorry
-
Krokodylica wrote:Kurcze dużo rzeczy. Tytuł "Czekając na dziecko: współczesne metody zapładniania". Może gdzieś namierzycie.
Jest jakaś nowa metoda zapładniania że babeczce wstrzykują zarodek prosto do endometrium, ale też nie zawsze się udaje.
I było o akupunkturze, że pomaga. -
Aa, konwalianka miałam prosić żebyś wkleiła wyniki męża nasienia jak możesz, bo pisalaś że było słabo a tu proszę, zaskoczyło. Ciekawa jestem co tam było
jeśli nie masz nic przeciwko
******************************GANG18+***************************** -
Asha wrote:Nie, nie kochana wtedy to ja wpadlam wiem jedynie ze owulke musialam miec pozno, bo probowalam stosowac metode omijania dni plodnych
i nie sypialismy okolo moich dni plodnych...ja nie mialam wtedy pojecia o zadnych tempkach i nie chcialam ciazy...to bylo z moim bylym mezem, ktory jest byly z powodu
teraz...nie bylo nam przeznaczone byc razem....
i dobrze bo teraz jestem szczesliwa...troche to nie na temat zeszlo...sorry
przytulam kochana
mi sie zdawalo ze Ty juz 3 lata sie starasz o fasola -
konwalianka wrote:dziękuję, że pytasz.. poza mdłościami,ogolnym osłabieniem, sennoscią i zmiennością nastrojów nieźle.. jutro pierwsza wizyta u gina.. stresik jest
... Trzymam kciuki za wizyte...napewno bedzie wszystko dobrze...jak masz tyle objawow to fasola musi sie dobrze gniezdzic