My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Właśnie zostałam zaatakowana pod prysznicem przez wielkiego, fruwającego karalucha!
Asha, Nasturcja, Anastazjaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Lubrykant przyjazny dla plemników. Wydłuża ich żywotność i takie tam, generalnie czują się jak w domu i są chętne do pracy
Pewnie już zdążyłyście wyczerpać temat jak Was znam, ale ja dopiero tutaj
Pierwszy cykl działamy z conceive plus, nabyłam w tubce 30ml. Plemniki są zachwyconeWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 20:21
Asha, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anuska sto lat!
Nasturcja, wspolczuje ataku karalucha.. Ja bym na zawal zeszla
Mnie tez cyce bola juz od kilku dni i tez z boku...ale z boku zawsze mnie boli na pare dni orzed @ a potem cale dzien dwa przed. W zeszlym cyklu tez mnie wczesnie bolaly i sadzilam ze fasloek jest..Anuśka lubi tę wiadomość
-
Wczoraj sobie zdalam sprawe, ze to juz 9 mieszkow od poronienia...ja pierd..e jak ten czas mija...gdybym wtedy nie poronila to ten dzidzius by sie urodzil na mojego syna urodziny
... A mi sie caly czas zdawalo, ze to ze 4 miesiace moze minelo...ale ten czas leci
-
nick nieaktualny
-
Przypomnialo mi sie bo gadka o cyckach byla a wtedy mi cycoszki piekne wywalilo jakies 5/6 dni po owu i to bylo takie dziwne bo mi sie wieksze przed owu nigdy nie robia, moze troche bola ale nigdy wieksze nie sa...a wtedy pieknosci w 3/4 dni przynajmniej o rozmiar walnelo i bolalo jak jasna cholera odrazu...wogole nie moglam sie dotknas ani spac...oj cudnie...ale krotko
choco lubi tę wiadomość