My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka wieczorem Najlepsze życzenia dla Anuśki i Zgredki
Wczoraj się chwaliłam że mi mdłości przeszły to dzisiaj już jak dłużej nic nie jadłam bo mi się nie chciało robić to powróciły, więc oznajmiam że jednak nadal są te głodowe
Nenek fajna teściowa, ja mam podobne podejście do mojej, nigdy nie wiem co zrobić jak mi mówi, że mnie kochataka szalona
Tamuś trzymam mocno mocno za brak @ i gratulacje pozwolenia na budowę
Marisz piękne widoczni, komary już mniej
Anastazja ja też jem śledzie, czytałam że można, zwłaszcza że one są w solance , czyli jakby zakonserwowane, nie są takie zwykle surowe, leżące na blacie w sklepie gdzie może się rozwinąć listerioza
Krokodylku tulę mocno w ten ... dzień
Nastka dobrze że cię tam nie wywiało
dalej nie pamiętam co miałam pisać
miłego wieczorku idę sobie kaszkę zrobić na kolacjęWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 19:48
Asha, marissith, Anastazjaaa, Krokodylica, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:a kiedy zaczęły cie boleć cycki ??
justta, Asha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:A ja nazarlam się sledzikow w occie, a później zaczęłam się zastanawiać czy to dobry pomysł, bo to chyba surowa ryba i do tego w occie - paranoja mnie dopada
Oooo ja też dzisiaj jadłam.
Miałam takiego smaka że hoho!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Hejka wieczorem Najlepsze życzenia dla Anuśki i Zgredki
Wczoraj się chwaliłam że mi mdłości przeszły to dzisiaj już jak dłużej nic nie jadłam bo mi się nie chciało robić to powróciły, więc oznajmiam że jednak nadal są te głodowe
Ale dzieki za info o sledziach, przydatne, bo lubię -
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Około 5 dnia po owulacji, i bolały tak dziwnie inaczej niż zawsze, najpierw tak z boku od strony pach, teraz bolą całe a sutki stercza ze musze grube staniki zakładać aby nie było ich widać
Ej mnie od trzech dni bolą cycki właśnie tak z boku, od pach, ale nie cały czas, tylko jak dotykam, np przy myciu się). -
nick nieaktualny