My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wierzcie mi, że naprawdę chętnie się zdziwię, niech mi nawet te gały wypadną ! ale NIE WIERZĘ , nie nie nie , po prostu nie
najwyraźniej duphaston coś mi pogmatwał i tyle
a teraz wybaczcie nie chcem ale muszem wybiegać psa bo mi dom rozniesie -
konwalianka wrote:hej, ja po pracy.. niedawno dotarłam.. młody od odebrania z przedszkola eksploatuje matkę na maxa..
jakie nowości?
Sto latek dla Anuśki
Jak wynik CzaryMary? niestety przeskoczyłam chyba te strony ;/
coś nowego?innego? proszę o newsy..please.. -
Tamka wrote:wierzcie mi, że naprawdę chętnie się zdziwię, niech mi nawet te gały wypadną ! ale NIE WIERZĘ , nie nie nie , po prostu nie
najwyraźniej duphaston coś mi pogmatwał i tyle
a teraz wybaczcie nie chcem ale muszem wybiegać psa bo mi dom rozniesieTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEee z tymi objawami to zależy kto. Moja mama miała normalne bóle miesiączkowe jak była ze mną w ciąży. Brzuch ją bolał i bolał a @ nie nadchodziła. Moja przyjaciółka też tak miała. Co chwilę ją bolało, dużo śluzu, czuła jak ją zaraz krew zaleje. I co? Ciąża.
Tamka lubi tę wiadomość
-
Heloł po dłuższej przerwie
Asha wrote:Aaaa...postanowilam miec inny niz wszyscy...przynajmniej sie rzuca w oczy...teraz sobie pokresle pare dni na 36.7 a potem sobie w gore pojde i znowu od linijki ..a co
a potem ..juz na samym koncu sobie zmienie na zielony
Ashka, jak sobie dziś na ten Twój wykres popatrzyłam (a byłam zaspana), to pierwsze skojarzenie z planem linii metra. Na północ kochana, na północ się kieruj
Asha, marissith, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
momo1009 wrote:Heloł po dłuższej przerwie
Ashka, jak sobie dziś na ten Twój wykres popatrzyłam (a byłam zaspana), to pierwsze skojarzenie z planem linii metra. Na północ kochana, na północ się kieruj
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie wróciliśmy ze spaceru, widzieliśmy lisa, czaple i żurawie:) żurawiom udało mi się nawet zdjęcie zrobić
Zaraz lecę czytać co napisałyścieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2014, 22:29
Krokodylica, Asha, momo1009, Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
macham na chwilke
mała bajkuj ja zaraz zmykam pod prysznic potem małą usypiam i moze jeszcze małża przelece heehhe choć śluz sie zrobił białay lepki i sporo go a co poprawka nie zaszkodzi hehehe a żołnierze przy dobrych wiatrach jeszcze ze 2 dni pożyją
Asha, marissith lubią tę wiadomość
-
A ja Wam powiem coś dziwnego. W nocy z soboty na niedzielę miałam mega wylew wodnistego śluzu, aż się kilka razy budziłam bo myślałam że to @. W dzień już nic takiego nie było a popołudniu w niedziele zaczęło się to moje krwawienie. Miałyście kiedyś coś takiego?
-
Anuśka wrote:A ja Wam powiem coś dziwnego. W nocy z soboty na niedzielę miałam mega wylew wodnistego śluzu, aż się kilka razy budziłam bo myślałam że to @. W dzień już nic takiego nie było a popołudniu w niedziele zaczęło się to moje krwawienie. Miałyście kiedyś coś takiego?
ja pitole takiego czegus nie miałam hmmm -
Biedroneczka83 wrote:macham na chwilke
mała bajkuj ja zaraz zmykam pod prysznic potem małą usypiam i moze jeszcze małża przelece heehhe choć śluz sie zrobił białay lepki i sporo go a co poprawka nie zaszkodzi hehehe a żołnierze przy dobrych wiatrach jeszcze ze 2 dni pożyją
-
Anuśka wrote:A ja Wam powiem coś dziwnego. W nocy z soboty na niedzielę miałam mega wylew wodnistego śluzu, aż się kilka razy budziłam bo myślałam że to @. W dzień już nic takiego nie było a popołudniu w niedziele zaczęło się to moje krwawienie. Miałyście kiedyś coś takiego?