My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Eee z tymi objawami to zależy kto. Moja mama miała normalne bóle miesiączkowe jak była ze mną w ciąży. Brzuch ją bolał i bolał a @ nie nadchodziła. Moja przyjaciółka też tak miała. Co chwilę ją bolało, dużo śluzu, czuła jak ją zaraz krew zaleje. I co? Ciąża.
u mnei identycznie w obu ciazach. w pierwszej non stop biegalam spr. czy okres przyszedl i juz po tescie + strasznie mnie te bole stresowaly....w drugiej wiedzialm, ze to normalne.
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Anuśka, jak będziesz tak pisać, to zaraz rzucę wszystko w diabły i pójdę się nawalić! mam 31 lat, ani jednego dziecka, za to niedoczynność tarczycy, Hashimoto i skróconą szyjkę macicy! także nie kop leżącego
a tak poza tym to wszystkiego najlepszego! żeby sen o kropku się szybko ziścił!
Tamka jedziemy na podobnym wózku: 31 lat, ani jednego dziecka, tyle, że ja jeszcze nie wiem co mi w tym przeszkadza. Sierpień będzie miesiącem pod znakiem badań nad momo
Tamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anuśka wrote:A ja Wam powiem coś dziwnego. W nocy z soboty na niedzielę miałam mega wylew wodnistego śluzu, aż się kilka razy budziłam bo myślałam że to @. W dzień już nic takiego nie było a popołudniu w niedziele zaczęło się to moje krwawienie. Miałyście kiedyś coś takiego?
nigdy mi sie cos tkaiego nie przytrafilo...
a mnie strasznie bola cycki! jak mam tak jeszcze ponad tydzien dp @ bolec to ja dziekuje -
nick nieaktualnyNo tak, o komarach wiem wszystko, zapraszam na Warmię i Mazury...
Blondik gratulejszyn
Kroko, Tamka czuję w moczu zielone kropki u was, a mój mocz się nie myli
Anuśka ja mam 2 dni przed @ dużo śluzu i też latam i sprawdzam co chwilę o co k'manTamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:No tak, o komarach wiem wszystko, zapraszam na Warmię i Mazury...
Blondik gratulejszyn
Kroko, Tamka czuję w moczu zielone kropki u was, a mój mocz się nie myli
Anuśka ja mam 2 dni przed @ dużo śluzu i też latam i sprawdzam co chwilę o co k'man
Marisss piękne te Twoje rejonymarissith, Tamka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:a ja właśnie zjadłam pysznego hamburgerka mmmm jak mi tego było trzeba i zaczyna mnie spioch łapać
-
Anastazjaaa wrote:A ja nazarlam się sledzikow w occie, a później zaczęłam się zastanawiać czy to dobry pomysł, bo to chyba surowa ryba i do tego w occie - paranoja mnie dopada
haha mnie naszło i kupilam sobie pyszne w oleju z przyprawami i zjadłam przed chwilką jak robiłam małżowi kanapkiAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KotkaPsotka wrote:Mam ogromny dylemat i bardzo potrzebuje Waszej porady!
Zareczylismy sie juz 2 lata temu ale ani nie mielismy czasu ani wielkich checi organizowac wesela. Natchnelo nas w tym roku, niedawno. Planujemy albo na pazdziernik 2014 albo maj 2015.