My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha, Justa, bardzo współczuję... niech Wam teraz zdrowe bobaski wynagrodzą tamten ból! Asha, Tobie najpierw niech się kropek sypnie, Justa - oby mdłości poszly sobie precz
my już po spacerze, żurawi ani czapli nie spotkałyśmya pies niepocieszony bo w rejonach zdechłych ryb została zapięta brutalnie na smycz i na nic się zdały jej tęskne spojrzenia, byłam nieugięta, zresztą wspierał mnie w tym jej odorek, który niestety ciągle się roznosi
oglądałam tenże mocz, który się tu lał na wątku ale też nie zauważyłam kropkano, jeden był - Krokodylowy ale mój się najwidoczniej mocno schował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 20:41
marissith, momo1009, justta, Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
ufff, przeczytałam wszystkie pod strony, facet siedzi obok, a ja do siebie gadam "temperatury, temperatury, śluz, śluz, o teraz cycki cycki" nie omieszkałam mu opowiedzieć o wynalazku Kroko ze strzykawą
zatem dziękuję wszystkim za życzenia
flachę oczywiście stawiam
z tym imieniem, to jakoś nigdy mi się nie podobało, no ale trudno.. jak się nie ma co się lubi..
to ja mam włosy ciemny blond, oczy zielone, a skórę zdecydowanie niealabastrową, (nieszlachecką), a obecnie czarną jak chłopka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:19
momo1009, marissith, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O, a ja do Was kobitki po prośbie, żebyście jutro trzymały też kciuki za egzamin mojego małżonka (takie dodatkowe uprawnienia zawodowe).
Co prawda podchodzić można po kilka razy, bo odsiew spory i jak to egzamin - trochę loteria. Ale:
im szybciej zda, tym więcej będzie miał czasu dla mnie
im więcej czasu dla mnie, tym więcej okazji do serduchowania
im więcej okazji do serduchowania, tym większe szanse na fasolkę.
To taka moja teoria
A ja ledwo Was nadrobiłam, już muszę spadać, bo kawę zrobić, koszule wyprasować, kawę zrobić... Eh, znoszę to dzielnie dla fasolki (patrz teoria powyżej)
Przyjemnego wieczoru :*Tamka, Czarnula87, marissith, Nasturcja, Katjaa, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:
oglądałam tenże mocz, który się tu lał na wątku ale też nie zauważyłam kropkano, jeden był - Krokodylowy ale mój się najwidoczniej mocno schował
Nie furcz mi tu.
Ja swojego też nie widziałam, bo mnie dziś nawiedziły bóle @. No nic, zobaczymy, co będzie to będzie.
Tamka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:ufff, przeczytałam wszystkie pod strony, facet siedzi obok, a ja do siebie gadam "temperatury, temperatury, śluz, śluz, o teraz cycki cycki" nie omieszkałam mu opowiedzieć o wynalazku Kroko ze strzykawą
Ejjj ja o strzykawce nic. Ten pomysł ze strzykawką mi się nie podoba i tak nie stosuję.
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:I co mowia, co mowia ? Bo nie mam
Kurcze dużo rzeczy. Tytuł "Czekając na dziecko: współczesne metody zapładniania". Może gdzieś namierzycie.
Jest jakaś nowa metoda zapładniania że babeczce wstrzykują zarodek prosto do endometrium, ale też nie zawsze się udaje.
I było o akupunkturze, że pomaga.Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyo yoy yo Kobietki
ja dzisiaj % za solenizantki i jubilatki no i za resztę moich Kochanych Kobietek :***
momo Kochana trzymam kciuki za męża chociaż już mam w czubieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 21:08
momo1009 lubi tę wiadomość