My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha, Justa, bardzo współczuję... niech Wam teraz zdrowe bobaski wynagrodzą tamten ból! Asha, Tobie najpierw niech się kropek sypnie, Justa - oby mdłości poszly sobie precz

my już po spacerze, żurawi ani czapli nie spotkałyśmy
a pies niepocieszony bo w rejonach zdechłych ryb została zapięta brutalnie na smycz i na nic się zdały jej tęskne spojrzenia, byłam nieugięta, zresztą wspierał mnie w tym jej odorek, który niestety ciągle się roznosi 
oglądałam tenże mocz, który się tu lał na wątku ale też nie zauważyłam kropka
no, jeden był - Krokodylowy ale mój się najwidoczniej mocno schował
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 20:41
marissith, momo1009, justta, Krokodylica, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
ufff, przeczytałam wszystkie pod strony, facet siedzi obok, a ja do siebie gadam "temperatury, temperatury, śluz, śluz, o teraz cycki cycki" nie omieszkałam mu opowiedzieć o wynalazku Kroko ze strzykawą

zatem dziękuję wszystkim za życzenia
flachę oczywiście stawiam
z tym imieniem, to jakoś nigdy mi się nie podobało, no ale trudno.. jak się nie ma co się lubi..
to ja mam włosy ciemny blond, oczy zielone, a skórę zdecydowanie niealabastrową, (nieszlachecką), a obecnie czarną jak chłopka..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:19
momo1009, marissith, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O, a ja do Was kobitki po prośbie, żebyście jutro trzymały też kciuki za egzamin mojego małżonka (takie dodatkowe uprawnienia zawodowe).
Co prawda podchodzić można po kilka razy, bo odsiew spory i jak to egzamin - trochę loteria. Ale:
im szybciej zda, tym więcej będzie miał czasu dla mnie
im więcej czasu dla mnie, tym więcej okazji do serduchowania
im więcej okazji do serduchowania, tym większe szanse na fasolkę
.
To taka moja teoria
A ja ledwo Was nadrobiłam, już muszę spadać, bo kawę zrobić, koszule wyprasować, kawę zrobić... Eh, znoszę to dzielnie dla fasolki (patrz teoria powyżej)
Przyjemnego wieczoru :*
Tamka, Czarnula87, marissith, Nasturcja, Katjaa, Katjaa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:
oglądałam tenże mocz, który się tu lał na wątku ale też nie zauważyłam kropka
no, jeden był - Krokodylowy ale mój się najwidoczniej mocno schował 
Nie furcz mi tu.
Ja swojego też nie widziałam, bo mnie dziś nawiedziły bóle @. No nic, zobaczymy, co będzie to będzie.
Tamka lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:ufff, przeczytałam wszystkie pod strony, facet siedzi obok, a ja do siebie gadam "temperatury, temperatury, śluz, śluz, o teraz cycki cycki" nie omieszkałam mu opowiedzieć o wynalazku Kroko ze strzykawą

Ejjj ja o strzykawce nic. Ten pomysł ze strzykawką mi się nie podoba i tak nie stosuję.
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:I co mowia, co mowia ? Bo nie mam

Kurcze dużo rzeczy. Tytuł "Czekając na dziecko: współczesne metody zapładniania". Może gdzieś namierzycie.
Jest jakaś nowa metoda zapładniania że babeczce wstrzykują zarodek prosto do endometrium, ale też nie zawsze się udaje.
I było o akupunkturze, że pomaga.
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyyo yoy yo Kobietki
ja dzisiaj % za solenizantki i jubilatki no i za resztę moich Kochanych Kobietek :***
momo Kochana trzymam kciuki za męża chociaż już mam w czubie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 21:08
momo1009 lubi tę wiadomość