My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jejku Tamka twoje a udowodnie wam że nie jestem w ciąży jest rozbrajające
Ale rozumiem dlaczego to robisz
Także tak, to napewno wina tego Mastodynonu
Tamka, justta, momo1009 lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Jejku Tamka twoje a udowodnie wam że nie jestem w ciąży jest rozbrajające
Ale rozumiem dlaczego to robisz
Także tak, to napewno wina tego Mastodynonu
hehehehehe
tyle w temacie
natomiast moje zachowanie wynika z tego, że te bóle brzucha i podbrzusza są absolutnie identyczne z okresowymi więc po prostu cierpliwie czekam... -
ale naskrobałyscie stronek hehe
nie umiem sobie laski poradzic z tym sluzem z takimi jego ilościami siedze i czuje jak płynie wczoraj to mi zalało dwie wkładki wrrrr
nio ja krótko w kolejce ale ja niecierpliwa wiec mam nadzieje ze długa nie bedzie -
Biedroneczka83 wrote:ale naskrobałyscie stronek hehe
nie umiem sobie laski poradzic z tym sluzem z takimi jego ilościami siedze i czuje jak płynie wczoraj to mi zalało dwie wkładki wrrrr
nio ja krótko w kolejce ale ja niecierpliwa wiec mam nadzieje ze długa nie bedzie -
Biedroneczka83 wrote:ale naskrobałyscie stronek hehe
nio ja krótko w kolejce ale ja niecierpliwa wiec mam nadzieje ze długa nie bedzie
Zieleniak Cymci idzie pełną parą, więc powinno być szybko
Smoczyca ja jestem za kupnem hurtowym, mogą być dwa fasole -
Tamka wrote:a mam teraz pytanie do naszych mam lub zakropkowanych - kiedy Wam się pojawiły takie typowo ciążowe objawy? nie wiem, nudności, czy co tam innego jeszcze jest?
mnie sie pojawiły nudności mulenie poranne od 7 tyg trwało do 14 tyg wymiotowałam moze ze 2 razy a tak to było takie wieczne mulenie jak nie zjadłam sucharka albo kromki suchej z rana zanim wstałam z wyrka to było kiepskoTamka lubi tę wiadomość