My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Praktycznie na każdym leku jest napisane że może prowadzić zavurzenia widzenia lub koncentracji i może wpływać na prowadzenie pojazdów.
natomiast chciałam zauważyć, że spadek tempki na zagnieżdżenie powinien być na linię lub pod linię bazową, wtedy mówimy o zagnieżdżeniu, a tak jak pisałam Anastazji jakiś czas temu, proroczotaki spadek - to żaden spadek, to zdrowy objaw świadczący o tym, że termometr działa , a my żyjemy
Kroko, będzie dobrze, trzymam kciuki!Krokodylica lubi tę wiadomość
-
jeszcze w kwestii wyjaśnienia, to zagnieżdżenie nie zawsze daje spadek tempki albo nie zawsze go wyłapujemy więc są takie piękne wykresy ciążowe trójstopniowe, gdzie mamy pierwszą linię przed owu, drugą linię po owu, trzecią linię od ok. 6-12 dpo ale to jest wszystko sprawa indywidualna
na przykładzie wykresu Neny - zagnieżdżenie było ewidentnie 23 dc, a "spadek" tempki 27 dc, także po prostu nie był to spadek tylko lekkie wahnięcie świadczące o tym, że Nena jednak nie jest robotem
ps. ale jestem mądra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 11:19
marissith, Krokodylica, justta, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Siema,
No właśnie, ja tego spadku nie zauważyłam u siebie
A z tymi objawami to kurczak mogłam zapisać gdzieś kiedy się zaczęły...chodzi o mulenie i osłabienie, bo już nie pamiętam...
Coś około 7 tygodnia chyba
Nie mam mocy ale śpiączki też nie, tzn. nie zasypiam na stojąco, siedząco, pod tym względem spoko. Ale sił brakOgólnie najbardziej dokuczliwe są te nudności. Dobrze, że chociaż bez rzyganka
Co jeszcze? Jeszcze tylko cycuchy bolą, odrobinę inaczej niż na @...ale jednak podobnie, i sutki są śmieszne, puchną nierównomiernie więc krzywe są czasem ale koloru póki co nie zmieniłyŚluzu jest sporo.
I już chyba nie mam się czym pochwalić
Ani nie wypiękniałam, ani nie zbrzydłam jakoś drastycznieCzyli norma.
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
to skoro Nena ani nie zbrzydła ani nie wypiękniała, to bliźniaki będą - córa i syn
Anuśka i co mi po tej wiedzy? jak na razie dzieciata jesteś Ty, a nie ja, ja się dopiero staram o pierwsze, z marnym skutkiem jak na razieNenaaa lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Mówią że jak kobieta pięknieje to chłopak będzie bo jak dziewczyna to mamusi urodę zabiera i kobieta brzydka jak noc w ciąży łazi
Tamka, smarta lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:to skoro Nena ani nie zbrzydła ani nie wypiękniała, to bliźniaki będą - córa i syn
Anuśka i co mi po tej wiedzy? jak na razie dzieciata jesteś Ty, a nie ja, ja się dopiero staram o pierwsze, z marnym skutkiem jak na razie
Nie łam się. Przygotowana jesteś, to i fasolka się zjawiTamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:to skoro Nena ani nie zbrzydła ani nie wypiękniała, to bliźniaki będą - córa i syn
Anuśka i co mi po tej wiedzy? jak na razie dzieciata jesteś Ty, a nie ja, ja się dopiero staram o pierwsze, z marnym skutkiem jak na razieTamka lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Mówią że jak kobieta pięknieje to chłopak będzie bo jak dziewczyna to mamusi urodę zabiera i kobieta brzydka jak noc w ciąży łazi
-
no apropo tego moja tesciowa własnie to brała za dobra wróżbe ach jak pieknie wygladasz ach och bedzie syn a tu dupa hehe moja córeńka poprostu własną urode ma i mamie zabierac nie musiałaNenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Generalnie w to nie wierzę ale jak byłam z Zuzą w ciąży to wyglądałam jak paszczur. Masakryczną twarz miałam. I wypryski i przebarwienia, jakieś plamy i ogólna brzydota mnie dopadła
-
Ja to generalnie też w takie głupoty nie wierzę, ale 3 koleżankom już tak wywróżyłam
tyle że tej co miała córkę to powiedziałam tylko że tak czuję, nie że wygląda jak paszczur
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************