X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    o to to na manie dziadek zawsze mówiła "psiora" tak po wiejsku ;) bo do każdego psa zawsze lazłam ;)
    ja mam to samo :) heh narazie nie mozemy mieć psiaka ale kiedys na bank cos przygarniemy :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Tamka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też Smoczku, zwierzęta są bardziej bezbronne niż ludzie, generalnie są naiwne jak małe dzieci, nie wiem, jak można robić takie rzeczy...

Smoczyca1, momo1009 lubią tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    ja też Smoczku, zwierzęta są bardziej bezbronne niż ludzie, generalnie są naiwne jak małe dzieci, nie wiem, jak można robić takie rzeczy...
    też zawsze uważałam że bardziej należy pomagać zwierzętom niż niektórym ludziom bo zwierzęta same nie dadzą sobie rady, ponieważ np pies nieważne go jego pan mu zrobi pies zawsze będzie wierny i wpatrzony w ukochanego właściciela.
    A ludzie często sami sobie są winni temu że np w trudnej sytuacji się znajdują.
    I dlatego nie potrafię przejść obojętnie obok głodnego czy zagubionego zwierzęcia.

Tamka, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Ja nawet nie mogę oglądać filmów, w których dzieje się krzywda zwierzętom. Od razu wyję jak bóbr :)

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja nawet nie mogę oglądać filmów, w których dzieje się krzywda zwierzętom. Od razu wyję jak bóbr :)

o toto ja tez

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• beszka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coz za ludzie :( jak tak mozna. nie wiem co bym takim zrobila, gdybym wiedziala kto to!

u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!!

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    coz za ludzie :( jak tak mozna. nie wiem co bym takim zrobila, gdybym wiedziala kto to!

u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!!
    oj współczuję, to masakra :(

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:

Nie no, Beszka jeszcze tydzień do @. Może to fasol się zagnieżdża :)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nie no, Beszka jeszcze tydzień do @. Może to fasol się zagnieżdża :)
    o to to Anusia dobrze gada :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:

Beszka gdzie tam u ciebu @ tem pikena a do małpy jeszcze z tydzien

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anastazjaaa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej wszystkim

cytat z OF baza wiedzy:
    "Czy mogę zaobserwować oznaki zagnieżdżenia na moim wykresie?

Są znaki, które możesz (ale nie musisz!) zaobserwować na swoim wykresie temperatur mogących oznaczać zagnieżdżenie (implantację) zapłodnionej komórki jajowej w macicy. Są to:

drugi skok (wzrost) temperatur zaobserwowany po około 7-10 dniach po owulacji,
    pojedynczy spadek temperatury ciała , który trwa tylko jeden dzień, występujący po około 7-10 dniach po owulacji.

Pamiętaj jednak, że są to jedynie dodatkowe wskazówki, które mogą zwiększyć prawdopodobieństwo tego, że jesteś w ciąży, ale niestety nie są one wiarygodnymi przesłankami, aby przesądzać o ciąży. Możesz zarówno być w ciąży i ich nie doświadczyć, bądź też zaobserwować u siebie oznaki implantacji i nie być w ciąży. Wiarygodnym sprawdzianem tego czy jesteś w ciąży jest tylko test ciążowy.
    "

Tamka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś dostałam dziwnego stracha, kłuje mnie podbrzusze z prawej strony i oczywiście lekka panika.... :/

wizytę lekarza mam dopiero na 04-08.... rety już nie mogę się doczekać

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    a ja dziś dostałam dziwnego stracha, kłuje mnie podbrzusze z prawej strony i oczywiście lekka panika.... :/

Spokojnie... Rozciąga się wszystko, więc trochę Cię postrzyka :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:

nie nie kochana tylko bez paniki!!!
    Oddychaj spokojne, włącz sobie jakąś fajną muzyczkę i relax!!!

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Tamka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja, nie mam doświadczenia ale z tego, co mówią mamuśki, to tam wszystko szaleje teraz także ma prawo zakłuć czy poboleć

i tu potwierdza się moja teoria, że nie mam po co testować bo nie czuję nic :P

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Anastazja, nie mam doświadczenia ale z tego, co mówią mamuśki, to tam wszystko szaleje teraz także ma prawo zakłuć czy poboleć

i tu potwierdza się moja teoria, że nie mam po co testować bo nie czuję nic :P
    noooo niespodziankę wolisz mieć :D

Tamka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny, uspokoiłam się trochę :) )

Teraz to chyba już tak będzie, lekka panika o każdą pierdółkę eh my szurnięte kobitki

Tamka to że ciebie jeszcze nie strzyka to nie znaczy że fasolki nie ma mnie zaczęło strzykać dopiero dziś

Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja, mnie cały czas strzyka ale okresowo, muli w podbrzuszu i krzyżu ale właśnie żadnego pikania z jednej strony czy ciągnięcia w jajnikach nie mam

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Anastazja, mnie cały czas strzyka ale okresowo, muli w podbrzuszu i krzyżu ale właśnie żadnego pikania z jednej strony czy ciągnięcia w jajnikach nie mam
    tylko spokój i trzeba czekać, trochę cierpliwości też czuję grocha nosem wirtualnym;)

Tamka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    też wcześniej nie miałam, moim największym objawem był ból krzyża i lekkie zawroty głowy no i te cycuchy bolące od pach...

więc wszystko możliwe, zaciskam kciuki i nieśmiało śle wiruski ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 1077 1078 1079 1080 1081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ