My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:ja też Smoczku, zwierzęta są bardziej bezbronne niż ludzie, generalnie są naiwne jak małe dzieci, nie wiem, jak można robić takie rzeczy...
A ludzie często sami sobie są winni temu że np w trudnej sytuacji się znajdują.
I dlatego nie potrafię przejść obojętnie obok głodnego czy zagubionego zwierzęcia.Tamka, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:ja też Smoczku, zwierzęta są bardziej bezbronne niż ludzie, generalnie są naiwne jak małe dzieci, nie wiem, jak można robić takie rzeczy...
-
coz za ludzie
jak tak mozna. nie wiem co bym takim zrobila, gdybym wiedziala kto to!
u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!! -
beszka wrote:coz za ludzie
u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!! -
u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!!Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!!
Beszka gdzie tam u ciebu @ tem pikena a do małpy jeszcze z tydzien -
hej wszystkim
cytat z OF baza wiedzy:
"Czy mogę zaobserwować oznaki zagnieżdżenia na moim wykresie?
Są znaki, które możesz (ale nie musisz!) zaobserwować na swoim wykresie temperatur mogących oznaczać zagnieżdżenie (implantację) zapłodnionej komórki jajowej w macicy. Są to:
drugi skok (wzrost) temperatur zaobserwowany po około 7-10 dniach po owulacji,
pojedynczy spadek temperatury ciała , który trwa tylko jeden dzień, występujący po około 7-10 dniach po owulacji.
Pamiętaj jednak, że są to jedynie dodatkowe wskazówki, które mogą zwiększyć prawdopodobieństwo tego, że jesteś w ciąży, ale niestety nie są one wiarygodnymi przesłankami, aby przesądzać o ciąży. Możesz zarówno być w ciąży i ich nie doświadczyć, bądź też zaobserwować u siebie oznaki implantacji i nie być w ciąży. Wiarygodnym sprawdzianem tego czy jesteś w ciąży jest tylko test ciążowy.
"Tamka lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:a ja dziś dostałam dziwnego stracha, kłuje mnie podbrzusze z prawej strony i oczywiście lekka panika....
wizytę lekarza mam dopiero na 04-08.... rety już nie mogę się doczekaćAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:a ja dziś dostałam dziwnego stracha, kłuje mnie podbrzusze z prawej strony i oczywiście lekka panika....
wizytę lekarza mam dopiero na 04-08.... rety już nie mogę się doczekać
Oddychaj spokojne, włącz sobie jakąś fajną muzyczkę i relax!!!Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazja, nie mam doświadczenia ale z tego, co mówią mamuśki, to tam wszystko szaleje teraz także ma prawo zakłuć czy poboleć
i tu potwierdza się moja teoria, że nie mam po co testować bo nie czuję nicAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Anastazja, nie mam doświadczenia ale z tego, co mówią mamuśki, to tam wszystko szaleje teraz także ma prawo zakłuć czy poboleć
i tu potwierdza się moja teoria, że nie mam po co testować bo nie czuję nicTamka lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, uspokoiłam się trochę
)
Teraz to chyba już tak będzie, lekka panika o każdą pierdółkę eh my szurnięte kobitki
Tamka to że ciebie jeszcze nie strzyka to nie znaczy że fasolki nie ma mnie zaczęło strzykać dopiero dziśSmoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Anastazja, mnie cały czas strzyka ale okresowo, muli w podbrzuszu i krzyżu ale właśnie żadnego pikania z jednej strony czy ciągnięcia w jajnikach nie mam
Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Anastazja, mnie cały czas strzyka ale okresowo, muli w podbrzuszu i krzyżu ale właśnie żadnego pikania z jednej strony czy ciągnięcia w jajnikach nie mam
więc wszystko możliwe, zaciskam kciuki i nieśmiało śle wiruski