My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
też zawsze uważałam że bardziej należy pomagać zwierzętom niż niektórym ludziom bo zwierzęta same nie dadzą sobie rady, ponieważ np pies nieważne go jego pan mu zrobi pies zawsze będzie wierny i wpatrzony w ukochanego właściciela.Tamka wrote:ja też Smoczku, zwierzęta są bardziej bezbronne niż ludzie, generalnie są naiwne jak małe dzieci, nie wiem, jak można robić takie rzeczy...
A ludzie często sami sobie są winni temu że np w trudnej sytuacji się znajdują.
I dlatego nie potrafię przejść obojętnie obok głodnego czy zagubionego zwierzęcia.
Tamka, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Ja nawet nie mogę oglądać filmów, w których dzieje się krzywda zwierzętom. Od razu wyję jak bóbrTamka wrote:ja też Smoczku, zwierzęta są bardziej bezbronne niż ludzie, generalnie są naiwne jak małe dzieci, nie wiem, jak można robić takie rzeczy...
-
coz za ludzie
jak tak mozna. nie wiem co bym takim zrobila, gdybym wiedziala kto to!
u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!! -
oj współczuję, to masakrabeszka wrote:coz za ludzie
u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!!
-
Nie no, Beszka jeszcze tydzień do @. Może to fasol się zagnieżdżabeszka wrote:coz za ludzie
u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!!
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:coz za ludzie
Beszka gdzie tam u ciebu @ tem pikena a do małpy jeszcze z tydzien -
hej wszystkim
cytat z OF baza wiedzy:
"Czy mogę zaobserwować oznaki zagnieżdżenia na moim wykresie?
Są znaki, które możesz (ale nie musisz!) zaobserwować na swoim wykresie temperatur mogących oznaczać zagnieżdżenie (implantację) zapłodnionej komórki jajowej w macicy. Są to:
drugi skok (wzrost) temperatur zaobserwowany po około 7-10 dniach po owulacji,
pojedynczy spadek temperatury ciała , który trwa tylko jeden dzień, występujący po około 7-10 dniach po owulacji.
Pamiętaj jednak, że są to jedynie dodatkowe wskazówki, które mogą zwiększyć prawdopodobieństwo tego, że jesteś w ciąży, ale niestety nie są one wiarygodnymi przesłankami, aby przesądzać o ciąży. Możesz zarówno być w ciąży i ich nie doświadczyć, bądź też zaobserwować u siebie oznaki implantacji i nie być w ciąży. Wiarygodnym sprawdzianem tego czy jesteś w ciąży jest tylko test ciążowy.
"
Tamka lubi tę wiadomość
-
Spokojnie... Rozciąga się wszystko, więc trochę Cię postrzykaAnastazjaaa wrote:a ja dziś dostałam dziwnego stracha, kłuje mnie podbrzusze z prawej strony i oczywiście lekka panika....

wizytę lekarza mam dopiero na 04-08.... rety już nie mogę się doczekać
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nie nie kochana tylko bez paniki!!!Anastazjaaa wrote:a ja dziś dostałam dziwnego stracha, kłuje mnie podbrzusze z prawej strony i oczywiście lekka panika....

wizytę lekarza mam dopiero na 04-08.... rety już nie mogę się doczekać
Oddychaj spokojne, włącz sobie jakąś fajną muzyczkę i relax!!!
-
Anastazja, nie mam doświadczenia ale z tego, co mówią mamuśki, to tam wszystko szaleje teraz także ma prawo zakłuć czy poboleć
i tu potwierdza się moja teoria, że nie mam po co testować bo nie czuję nic
-
noooo niespodziankę wolisz miećTamka wrote:Anastazja, nie mam doświadczenia ale z tego, co mówią mamuśki, to tam wszystko szaleje teraz także ma prawo zakłuć czy poboleć
i tu potwierdza się moja teoria, że nie mam po co testować bo nie czuję nic
Tamka lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, uspokoiłam się trochę
)
Teraz to chyba już tak będzie, lekka panika o każdą pierdółkę eh my szurnięte kobitki
Tamka to że ciebie jeszcze nie strzyka to nie znaczy że fasolki nie ma mnie zaczęło strzykać dopiero dziś
Smoczyca1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
tylko spokój i trzeba czekać, trochę cierpliwości też czuję grocha nosem wirtualnym;)Tamka wrote:Anastazja, mnie cały czas strzyka ale okresowo, muli w podbrzuszu i krzyżu ale właśnie żadnego pikania z jednej strony czy ciągnięcia w jajnikach nie mam
Tamka lubi tę wiadomość
-
też wcześniej nie miałam, moim największym objawem był ból krzyża i lekkie zawroty głowy no i te cycuchy bolące od pach...Tamka wrote:Anastazja, mnie cały czas strzyka ale okresowo, muli w podbrzuszu i krzyżu ale właśnie żadnego pikania z jednej strony czy ciągnięcia w jajnikach nie mam
więc wszystko możliwe, zaciskam kciuki i nieśmiało śle wiruski