My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no i widzicie - miałam rację, dobrze, że nie robiłam testu, gin mi odpisał tak:
Witam,
proszę nadal czekać na miesiączkę. Czasami może się opóźnić. Jeżeli nie przyjdzie w ciągu 3 dni proszę zrobić badanie HCG z krwi ( badanie w kierunku ciąży).Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
no wlansie Tamka, on crazy hie wykluczyl...ja trzymam kciuki
Krokodylku, piekny sen, oby sie sprawdzil
ja to nie mam zludzen, ze @ przylezie, bo w zeszlym cyklu mialam identyczne objawy
nie moge se do mojej ginki dodzwonic...pewnie sie urlopujeTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
no to zróbmy sondę: która z zakropkowanych albo już statecznych mam miała na początku ciąży objawy IDENTYCZNE jak na okres???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 14:01
Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaaa dodzwoniłam sie do mojego gina wiecie ten człowiek jest aniołem
tylko zaburzył całą moją emocjonalna statykę
posprawdzał w kompie (pomimo że jeste na urlopie ale wyjezdza dopiero w sobote) moja karte ciąży z Zuzą i powiedział smiało może pani testowac nawet w poniedziałek wtorek albo iśc na bete aaa co słucham jak to????nio i mam dzwonic zaraz 4 sierpnia jakby @ nie przyszła umówic sie na wizyteKrokodylica, choco, Anastazjaaa, Tamka, Nona, Smoczyca1 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam objawy jak na @ i tempka wcale nie 37 a niższa 36,8 coś koło tego, nawet w notatkach mam wpisane, że ból @ od rana i tym podobne ;-)i ból cycków jak przed okresem, tylko jeden jedyny raz cycyki mnie paliły bardziej to było około terminu zagnieżdzenia tak mi się przypomina, ale potem to już ból jak na @ w podbrzuszu
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochaniutkie ja pomału sie zbierampostaram sie zajrzec z domu wieczorem jutro nie wiem czy dam rade bo wolne świetowanie ur Zuzi kino z nia a wieczorem w droge
ale odezwe sie i prosze o streszczenia co 10 stron heheheheTamka lubi tę wiadomość