My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny napisała do mnie właśnie kuzynka mojego męża z którą mam spoko kontakt. Ona nic nie wie że my się staramy i mamy jakieś tam problemy, w ogóle nie gadałyśmy na ten temat.
I właśnie mi napisała że śniłam jej się dzisiaj że jestem w ciąży.Smoczyca1, marissith, Biedroneczka83, choco, Anastazjaaa, Tamka, justta, CzaryMary, cymcia, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dziewczyny napisała do mnie właśnie kuzynka mojego męża z którą mam spoko kontakt. Ona nic nie wie że my się staramy i mamy jakieś tam problemy, w ogóle nie gadałyśmy na ten temat.
I właśnie mi napisała że śniłam jej się dzisiaj że jestem w ciąży.
Trzymam kciuki!!!Anastazjaaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
beszka wrote:coz za ludzie
jak tak mozna. nie wiem co bym takim zrobila, gdybym wiedziala kto to!
u mnie sie chyba @ zbliza. dzis brzuch boli bardziej niz wczoraj, typowo okresowo plus bol krzyza. mam nadz.ze chlopcy pozwola mi troche polezec bo umieram!!!
beszka to dokładnie jak u mnie. -
Anastazjaaa wrote:też wcześniej nie miałam, moim największym objawem był ból krzyża i lekkie zawroty głowy no i te cycuchy bolące od pach...
więc wszystko możliwe, zaciskam kciuki i nieśmiało śle wiruskiAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dziewczyny napisała do mnie właśnie kuzynka mojego męża z którą mam spoko kontakt. Ona nic nie wie że my się staramy i mamy jakieś tam problemy, w ogóle nie gadałyśmy na ten temat.
I właśnie mi napisała że śniłam jej się dzisiaj że jestem w ciąży.
masz tu kolejny znak kochanaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
I właśnie mi napisała że śniłam jej się dzisiaj że jestem w ciąży.Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Cytuję:
"ten sen to takie pomieszanie z poplątaniem, bo najpierw byłam w pracy a póżniej nagle są chrzciny małej D., i Twój L. mnie odwozil do domu, i ja się go pytam jak się czuje jako wujek, no i patrze przez okno i Ty stoisz w takiej luźnej sukience w kwiatki i widać brzuszek, a on mówi, no wujek jak wujek ale teraz muszę się przyzwyczaić do roli taty bo Ania jest w ciąży".
Faaaajnyyy seeen. Może proroczy???? Pliiiis. Chrzciny u szwagra gdzieś na początku sierpnia. Pliiis.Tamka, choco lubią tę wiadomość
-
Hejka dziewczęta piękne i młode
Tamka wrote:a mam teraz pytanie do naszych mam lub zakropkowanych - kiedy Wam się pojawiły takie typowo ciążowe objawy? nie wiem, nudności, czy co tam innego jeszcze jest?
Tamuś mi tak około 6 tygodnia zaczęło mnie mulić i cyce zaczęły rosnąć no i to latanie do kibelka ciągle siku, więc spoko masz jeszcze czasKrokodylica, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no i widzicie - miałam rację, dobrze, że nie robiłam testu, gin mi odpisał tak:
Witam,
proszę nadal czekać na miesiączkę. Czasami może się opóźnić. Jeżeli nie przyjdzie w ciągu 3 dni proszę zrobić badanie HCG z krwi ( badanie w kierunku ciąży).Krokodylica, marissith, Smoczyca1, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:no i widzicie - miałam rację, dobrze, że nie robiłam testu, gin mi odpisał tak:
Witam,
proszę nadal czekać na miesiączkę. Czasami może się opóźnić. Jeżeli nie przyjdzie w ciągu 3 dni proszę zrobić badanie HCG z krwi ( badanie w kierunku ciąży).
Fajnie ze ci gin odpisał a ja trzymam kciuki żebyś mogła zobaczyc pozytywną beteTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość