My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:O tak... Powinni tego zakazać. Ja właśnie wyczytałam, że mimo niskiej temperatury i całodziennego krwawienia mogę być w ciąży
Oszaleć można z tymi internetami
no powinni zakazac, ale ja tu serio nie mam w obecnej chwili, jak dojechac do leakrza....no a o badaniach hormoow moge zapomniec
Anuska, moja przyjaciolka bardzo zle sie czula. wymiotowala, spala i generalnie zgon totalnysadzila ze to grypa zoladkowa....ale tylko ona byla chora. robila testy ciazowe, ale wszystkie negatywne. okres miala jak zawsze, temp.niestety nie mierzyla. lekarze nie wiedzieli co jej jest. jak bete jej spr. to wynik byl negatywny (nie wiem dlaczego, moze w lab. cos pokrecili). juz jakies nowotwory podjerzewali i tp. w koncu kol. poszla do gina na usg, a tam okazuje sie ze jest w 4 mies. ciazu hehehe dodam ze w pierwszej ciazy, od razu @ nie przyslza i test zaraz + wyszedl. roznie bywa
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Hmmmm...czyli co ? Nici z testu
ale juz jestes po terminie @?
zobaczę, co gin odpisze, jeśli odpisze -
beszka wrote:no powinni zakazac, ale ja tu serio nie mam w obecnej chwili, jak dojechac do leakrza....no a o badaniach hormoow moge zapomniec
Anuska, moja przyjaciolka bardzo zle sie czula. wymiotowala, spala i generalnie zgon totalnysadzila ze to grypa zoladkowa....ale tylko ona byla chora. robila testy ciazowe, ale wszystkie negatywne. okres miala jak zawsze, temp.niestety nie mierzyla. lekarze nie wiedzieli co jej jest. jak bete jej spr. to wynik byl negatywny (nie wiem dlaczego, moze w lab. cos pokrecili). juz jakies nowotwory podjerzewali i tp. w koncu kol. poszla do gina na usg, a tam okazuje sie ze jest w 4 mies. ciazu hehehe dodam ze w pierwszej ciazy, od razu @ nie przyslza i test zaraz + wyszedl. roznie bywa
Oj mi w pierwszej ciąży test dopiero 10dni po terminie @ wyszedł pozytywny i też taki bladziochOj lekarzuuu.... Nadchodzę... Dawaj dobre nowiny
Aleś mnie pocieszyła
cymcia, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:teoretycznie jestem po terminie, bo owu miałam 15 dnia cyklu + 12 dni lutealnej , to już było 3 dni temu ale zastanawiam się czy ten duphaston czegoś nie pomieszał
zobaczę, co gin odpisze, jeśli odpisze -
nick nieaktualnyAsha wrote:Czy oni nie maja sie czym zajac? Tylko tak pierd...pod uchem
a to, że obiadu nie ma, że pranie nie poskładane- OLAĆKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Oj mi w pierwszej ciąży test dopiero 10dni po terminie @ wyszedł pozytywny i też taki bladzioch
Oj lekarzuuu.... Nadchodzę... Dawaj dobre nowiny
Aleś mnie pocieszyła
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:no to samo mówię! niech sobie sam popiesze na jakimś swoim forum... ja się nie wtraaaancaaaaam, no nie?
a to, że obiadu nie ma, że pranie nie poskładane- OLAĆcymcia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
Ja już w pracy jestem, dziś niestety popołudniówka do 18jak ja nie cierpię popołudniówek
A mój mąż to nawet pyta co słychać na forum i chce wykresy oglądać
czyżby jakiś inny był hmmm może powinnam się martwićTamka, momo1009 lubią tę wiadomość