My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to sobie ani adopcji ani surogatki nie wyobrażam. Może dlatego że generalnie dzieci mnie na razie przerażają i chyba potrzeba mi tych 9 miesięcy żeby to jakoś dotarło do mnie
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Biedroneczka83 wrote:Kroko ale ty dzis olewajka jestes
ja mam full roboty bo od jutra urlop i szef wszystko chce na raz
A gdzieś mi się jakiś taki olewator włączył ostatnio.I wiecie co??? DOBRZE MI Z TYM.
Też mam mnóstwo roboty a ten cholerny internet tak sobie miga, raz jest raz go nie ma, a potrzebuję go do pracy.momo1009 lubi tę wiadomość
-
Asha, objawy dalej okresowe - do bólu miesiączkowego doszedł mi jeszcze ból brzucha, boli mnie krzyż, trochę cycki ale nie mocno, a w nocy drętwiała mi prawa noga! tak mnie krzyż z prawej strony naparzał, że masakra! czuję, że okres tuż za rogiem, napisałam do mojego gina czy zaprzestanie brania duphastonu może rozjechać fazę lutealną, zobaczymy, może łaskawie mi odpisze
Mari, przytulam... nie smuć się, choć wiem, że czasem jest ten gorszy dzień..
Biedroneczka - i co? piękne owu!
Krokoś, Ty nie przyspieszaj czasumarissith lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Krokoś, Ty nie przyspieszaj czasu
Przeciez test trzeba robić w dniu spodziewanej @. OF spodziewa się u mnie @ dzisiaj. Czyli nic nie przyśpieszyłam. :PPPP
Lelelelelelelelle głupio Wam teraz? :PPPPP
marissith, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Asha, objawy dalej okresowe - do bólu miesiączkowego doszedł mi jeszcze ból brzucha, boli mnie krzyż, trochę cycki ale nie mocno, a w nocy drętwiała mi prawa noga! tak mnie krzyż z prawej strony naparzał, że masakra! czuję, że okres tuż za rogiem, napisałam do mojego gina czy zaprzestanie brania duphastonu może rozjechać fazę lutealną, zobaczymy, może łaskawie mi odpisze
Krokoś, Ty nie przyspieszaj czasuale juz jestes po terminie @?
-
smarta wrote:Ja to sobie ani adopcji ani surogatki nie wyobrażam. Może dlatego że generalnie dzieci mnie na razie przerażają i chyba potrzeba mi tych 9 miesięcy żeby to jakoś dotarło do mnie
Ale samo bycie w ciąży jest tak niepowtarzalnym doznaniem, że polecam każdemu
Tamka, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Przeciez test trzeba robić w dniu spodziewanej @. OF spodziewa się u mnie @ dzisiaj. Czyli nic nie przyśpieszyłam. :PPPP
Lelelelelelelelle głupio Wam teraz? :PPPPPz anuska bylas na zakupach czy co?
Krokodylica, cymcia, Arienna lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Ty nie moglas pozytywnego testu kupic do cholery...a nie..gowno jakies ci wcisneli
z anuska bylas na zakupach czy co?
Korko musimy na jakieś korepetycje chyba iść
Asha, Krokodylica, cymcia, CzaryMary, Arienna lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A gdzieś mi się jakiś taki olewator włączył ostatnio.
I wiecie co??? DOBRZE MI Z TYM.
Też mam mnóstwo roboty a ten cholerny internet tak sobie miga, raz jest raz go nie ma, a potrzebuję go do pracy.
i dobrze ja włacze od jutra tryb OLEWAM WSZYSTKO I WSZYSTKICH hehehehKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Asha, objawy dalej okresowe - do bólu miesiączkowego doszedł mi jeszcze ból brzucha, boli mnie krzyż, trochę cycki ale nie mocno, a w nocy drętwiała mi prawa noga! tak mnie krzyż z prawej strony naparzał, że masakra! czuję, że okres tuż za rogiem, napisałam do mojego gina czy zaprzestanie brania duphastonu może rozjechać fazę lutealną, zobaczymy, może łaskawie mi odpisze
Krokoś, Ty nie przyspieszaj czasu
oj tak
ale to dzieki wam radom spokojem i pomału a do przodu
Tamka lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:nie nie absolutnie siostry wspacia ciążowego i zaciążeniowego trzymają sie razem na zawsze na dobre i na złe pytania w testach
Taaaa wczoraj jak małżowi wygarniałam to i owo to on mi pocisnął że ja mam fazę na punkcie tego forum i spędzam tu cały dzień. :]