My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Asha, dokladnie. chyba im maila wysle, ze jestem dzis zajeta na forum i prosze pytania do kogos innego kierowac , hehehe
a tak serio to sie zdenerwowalam, bo w pracy kryzys i powinnam tam byc, ale moj mlodszy cos w kiepskiej formie, maz nie moze wrocic do domu, niania na urlopie. hmmm mam nadz.,ze nie bede miala problemow po powrocie z urlopu i wszystko uda sie telefonicznie pozalatwiac.
dzieki Kroko. a ty z tym wrozeniem @ jeszcze poczekaj troche, co??? dopiero 9dpo i temp ladna masz.Asha lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:Asha, dokladnie. chyba im maila wysle, ze jestem dzis zajeta na forum i prosze pytania do kogos innego kierowac , hehehe
a tak serio to sie zdenerwowalam, bo w pracy kryzys i powinnam tam byc, ale moj mlodszy cos w kiepskiej formie, maz nie moze wrocic do domu, niania na urlopie. hmmm mam nadz.,ze nie bede miala problemow po powrocie z urlopu i wszystko uda sie telefonicznie pozalatwiac.
dzieki Kroko. a ty z tym wrozeniem @ jeszcze poczekaj troche, co??? dopiero 9dpo i temp ladna masz. -
Krokodylica wrote:Chętnie ale juz czuję że lezie małpa.
Poza tym - proszę na mnie nie krzyczeć, wiem że za wcześnie ale olałam test, negatyw jak w mordę strzelił.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 08:28
marissith, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Ja w pracy siedzę, na szczęście tylko do 12, ale taaak mi się nie chce... Kroko, za wcześnie, za wcześnie, za wcześnie. I sobota moim zdaniem za wcześnie ale przed weselem lepiej olać. Moim zdaniem masz dłuższą fl, 13-14 dni a nie 9 więc spokojnie - pamiętaj, cierpliwość jest cnotą. Nic już teraz nie zrobisz, uśmiech na twarz, cycki wypięte i do przodu.
Blondik jak dla mnie kasy wystarczy wam na pewno, szkoda że przy ultra all pić nie będziesz mogłaDobrze że ja przed Egiptem na pewno nie będę wiedzieć co i jak więc będę szaleć
Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny