My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien dobry
ja kawki poprosze bo ledwo na oczy widze, a juz mnie tel. z pracy atakujadlugo musilei na odpowiedz poczekac, hehehe
Asha, moze jutro bedzie wiekszy skok
Marith, przytulam
Biedroneczko pieknie tempka pnie sie w gore
u nas dzis szaro buro, leje i wieje i nic mi sie nie chce. -
beszka wrote:dzien dobry
ja kawki poprosze bo ledwo na oczy widze, a juz mnie tel. z pracy atakujadlugo musilei na odpowiedz poczekac, hehehe
Asha, moze jutro bedzie wiekszy skok
Marith, przytulam
Biedroneczko pieknie tempka pnie sie w gore
u nas dzis szaro buro, leje i wieje i nic mi sie nie chce. -
nick nieaktualny
-
Blondik wrote:witam, a ja od rana koncze pakowanie,prasowanie i sprzatanie. nie śpię od 6;)
był ktoś w Bułgarii? ile piniędzy powinnismy zabra na tydzień? doradżcie
moi rodzice byli kilka razy musiałbym spytac ale powiedz czy macie wyżywienie wykupione i w jaki rejon jedziecie to dam ci znac
jak sie czujesz -
Blondik wrote:witam, a ja od rana koncze pakowanie,prasowanie i sprzatanie. nie śpię od 6;)
był ktoś w Bułgarii? ile piniędzy powinnismy zabra na tydzień? doradżcie -
Biedroneczka83 wrote:Matko tak chciałbym nie zapeszać ale nie moge no nie moge szef zaparzył kawe a mnie od zapachu zrobiło sie niedobrze
Kochana nie chciałabym Cię dołować ale ja tak mam od tygodnia. Odrzuca mnie od piwa które uwielbiam, muli mnie non stop a wczoraj prawie zwymiotowałam. Tylko testy jakoś nie chcą mi wychodzićAle mam nadzieję że u Ciebie to właśnie fasol wprowadza nowe porządki
-
Biedroneczka83 wrote:Witam sie z rana całkiem wybzykana
cos dla Kroko:
Regularnie współżyjąc w dni płodne maksymalizujesz szanse na zajście w ciążę.
wiec nie ma co sie zastanawiac czy co drugi dzien czy codziennie
Niby tak.
A już nie myślę o tym wcale. Od wczoraj mam bóle @.
Teraz tylko marzę żeby fl miała jakąś normalną długość i żeby @ wytrzymnała przynajmniej do poniedziałku.