My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Uciekam do obowiązków domowych
Powiem Wam, że mi ulżyło bo już wiem na czym stoję i się nie zadręczam
Więc teraz mogę się oddać sprzątaniu w domku itp. Zamiast siedzieć i czytać w internetach o rzekomych objawach
Buziolki dla Was wszystkich... Zajrzę wieczorkiem... Chyba że mi małż romantyczną kolacyjkę zaserwuje, to nie zajrzęKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Matko tak chciałbym nie zapeszać ale nie moge no nie moge szef zaparzył kawe a mnie od zapachu zrobiło sie niedobrze
Biedroneczko nie masz pojęcia jakbym chciała, żeby mi się choć raz zrobilo niedobrze od zapachu kawy
Tamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:ja się wczoraj popłakałam, jak patrzyłam na swoją rudą i myślałam, że miałoby mi jej teraz zabraknąć, to serce mi pękało, a wobec tych ludzi na pewno trzeba konsekwencje wyciągnąć... i też nie powiem, co bym im zrobiła..
Jej Tamka, raz że to smutne, a dwa - moja wyobraźnia nie ogarnia tego jak można być tak okrutnym.
Przysłowie mówi, że to jak się postępuje ze zwierzętami jest miarą człowieczeństwa.. i ja się niestety obawiam, że jest sporo wokół nas osób, które na takie miano nie zasługująWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 19:15
Tamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Aha, małż też bardzo dziękuje i pozdrawia
Biedroneczka83 wrote:suuper mój ma w listopadzie usny państwowy egzamin wiec tez bede prosiła o kciuki
Biedronko masz to jak w banku, tylko się przypomnij kiedy dokładnie żebyśmy mogły zintensyfikować działania
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:To jak już tak trzymamy kciuki to za mnie też trzymajcie we wrześniu obronę mam (teraz z własnej winy zawaliłam)...
Ej od oblewania testów to ja tu jestemUcz się pilnie przez całe ranki, ze swej Katiowej czytanki
Katjaa lubi tę wiadomość