My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:Hej dziewoje,
Anuśka jeszcze od doktorka nie przyszła ?
Ja mam dzisiaj okropny humor , strasznie płaczliwa jestem. Wszystko mnie wzrusza. I odnoszę wrażenie, że wszyscy dookoła mnie chodzą w ciąży... Chyba coś ze mną nie tak.tulimy tulimy
ja mam łzy w oczach podczas reklamy pieluch więc spokoCzaryMary lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Była i wróciła i ciąży brak... Za to jest kolejne jajco w drodze i już ma 12mm. A mdłości może wywoływać Duphaston, podobno na niektórych tak działa
Prikaz od lekarza jest: wyluzować i nie serduchować w celu spłodzenia potomka tylko dla relaksu
aaaa tym razem na pewno będzie groch -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTamka wrote:kochana architekta to ja mam w domu - mój osobisty małż to jest
a składałam sama żeby zaoszczędzić 17 zl na pełnomocnictwie
takam sknerowata
i udało nam się parę kwestii przyspieszyć, tak to jeszcze byśmy czekali bo jesteśmy strefą objętą ochroną konserwatorską i utknęliśmy najpierw u wojewódzkiego, a później u miejskiego konserwatora...
ale powiem tak - ciężki macie ten kawałek chleba...
ahhhhh no to się nie dziwię, że to tak długo trwało
bosh- masz rację, ciężki kawałek chleba... a Twój pracuje na swoim, czy w biurze u kogoś??? -
Smoczyca1 wrote:cóż mądrze powiedział, ale łatwo się mówi a trudniej zrobić hmm...może zacząc od romantycznej kolacji ze świecami czy k=wspólnej kąpieli?
aaaa tym razem na pewno będzie groch
Taki jest planJeszcze nie wiem jak to zrobimy przy dzieciach ale coś wykombinuję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya wieta co, jeszcze raz wszystko poprzeliczałam pomnożyłam, podzieliłam, wyciągnełam przed nawias, dałam do kwadratu i jeszcze wypierwiatkowałam i wyszło mi, że jednak testuje 23-ego. W sumie to juz niedługo. Dobrze, że faza zrytego beretu zmierza ku koncowi... ;- )
Krokodylica, cymcia, Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:ahhhhh no to się nie dziwię, że to tak długo trwało
bosh- masz rację, ciężki kawałek chleba... a Twój pracuje na swoim, czy w biurze u kogoś???
Anuśka, no to trzeba przyprzeć atak na nowe jajo!!Krokodylica, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Kroko- dajesz!
A se jutro rano pójdę na betę. A co! Test sikany w sobotę może nic nie pokaazać a tak będę mieć jutro jasność i najwyżej na weselu uchleję się z żalu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 17:54
Katjaa, marissith, Anastazjaaa, Nieukowa, Tamka lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:Anuśka, no ten gin, to jakiś takiś siakiś niebałdzo
no miał być groch! nie mógł Ci tam czegoś wsadzić?
Ale wsadził owszem... Palcai USG
ale z tego to chyba nic nie wyjdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 17:54
Tamka, marissith lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hi hi też go o to zapytałam dzisiaj ale niestety powiedział że nie ma magicznej tabletki, żeby połknąć i zaciążyć
Ale wsadził owszem... Palcai USG
ale z tego to chyba nic nie wyjdzie
Nie wiadomo, może ma czarodziejskie paluszki. ;>Tamka lubi tę wiadomość