My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:A se jutro rano pójdę na betę. A co! Test sikany w sobotę może nic nie pokaazać a tak będę mieć jutro jasność i najwyżej na weselu uchleję się z żalu.
Kochana , a nie lepiej jeszcze odrobinkę poczekać, no chyba, że lubisz się kłuć - to inna sprawa : -)
A w zasadzie to idz:) bom ciekawa ogromnie : - )Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 17:57
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycymcia wrote:zestrzelili podobno samolot pasażerski nad ukrainą.... 280 pasażerów nie żyje.... spekulacje są co do tego zestrzelenia, ale mówią, że to jakieś 80% szansy, że tak
-
CzaryMary wrote:Kochana , a nie lepiej jeszcze odrobinkę poczekać, no chyba, że lubisz się kłuć - to inna sprawa : -)
A w zasadzie to idz:) bom ciekawa ogromnie : - )
Nie mogę poczekać bo zależy mi żeby wiedzieć na sobotę, bo towarzycho na weseleu będzie meeegaaa imprezowe i żal sobie odmawiac %%% jeśli nie będzie takiej potrzeby.
Anuśka prawda? Ja to jestem! -
Mogła to być rosyjska lub ukraińska rakieta lotnicza. Takie zestawy używane są przez największe kraje świata - zaznaczył major. Jego zdaniem można omyłkowo zestrzelić samolot pasażerkski. - Niewykluczone, że odpowiedzialni za tragedię są bądź Ukraińcy, bądź Rosjanie. Ale na pewno zestrzelenie było omyłkowe. Nikt nie chciałby zestrzelić podobnego samolotu - zaznaczył Fiszer na antenie TVN 24.
Kur...ładna mi "pomyłka"... -
nick nieaktualny
-
Smoczyca teraz wykres widac
of wyznaczyl ci owulke ze skoku ale owulka to może być do 3 dni przed lub po skoku. Więc albo Ci się przesunęła albo była przed skokiem i @ przyjdzie normalnie kolo 29 dnia. Zmień sobie to godziny jeśli mierzylas o stałej porze, zawsze będzie to wyglądało lepiej i może grubą krecha zaznaczy
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny295 osoby nie żyją, wliczając załogę i pilotów.
Moja noga już na pewno nie wstąpi na ich pokład. Straszne rzeczy się dzieją a Putin to drugi Hitler. Wziął sobie Krym i nadal mu mało. Teraz stosuje reżim w Doniecku a że przypadkowy samolot akurat leciał nad tą strefą to sobie go zestrzelili, bo myśleli, że to ukraiński samolot wojskowy. Przecież ten Putin morderca już dawno powinien zawisnać na sznurze! Ale się zdenerwowałam... -
Anuśka wrote:No jesteś jesteś... Zryty beret
Tak samo jak ja
Nenaaa a co w lubuskim?
Wypadek miał miejsce około godz. 10.00 na terenie dużego gospodarstwa rolnego w miejscowości Karczówka. - Jeden z mężczyzn wszedł do szamba po drabinie i wpadł do środka. Zdążył zadzwonić do straży pożarnej po pomoc. W tym czasie na ratunek przyszły mu kolejne osoby - relacjonuje rzecznik straży pożarnej.
45-letnia kobieta, która jako jedyna przeżyła wypadek, została zabrana przez lotnicze pogotowie ratunkowe. Siedem pozostałych osób zmarło. Jak podaje TVN24, zatruły się oparami szamba. Na początku mówiono o trzech ofiarach śmiertelnych.
Pięć osób, które nie żyją, i kobieta, która przeżyła, to członkowie jednej rodziny. Dwie pozostałe ofiary śmiertelne to pracownicy gospodarstwa.