X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    OMG OMG- słyszałyście o samolocie na Ukrainie? no żesz kufa mać..... z tego jeszcze wojna będzie..... matko......

a co się stało??

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka- ale Ty gupia jesteś :P to nie trzeba było pytać o tabletkę, tylko o magoczną różdżkę :D

Kroko- nooooooooo :D good plan :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

Anuśka, no to trzeba przyprzeć atak na nowe jajo!!

Temu jaju nie przepuszczę :P

Krokodylica, marissith, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A se jutro rano pójdę na betę. A co! Test sikany w sobotę może nic nie pokaazać a tak będę mieć jutro jasność i najwyżej na weselu uchleję się z żalu. :)

Kochana , a nie lepiej jeszcze odrobinkę poczekać, no chyba, że lubisz się kłuć - to inna sprawa : -)

A w zasadzie to idz:) bom ciekawa ogromnie : - )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 17:57

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    a co się stało??

zestrzelili podobno samolot pasażerski nad ukrainą.... 280 pasażerów nie żyje.... spekulacje są co do tego zestrzelenia, ale mówią, że to jakieś 80% szansy, że tak

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko plan iście szatański :) Tylko daj znać od razu co Ci wyszło...

Co z tym samolotem?

Cymcia bałam pytać o różdżkę bo jeszcze by się okazało że bobo do lekarza podobne :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, dziewczynki idę na spacer. Będę póżniej.
    Byeeeee

Katjaa lubi tę wiadomość

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    OMG OMG- słyszałyście o samolocie na Ukrainie? no żesz kufa mać..... z tego jeszcze wojna będzie..... matko......
    To jakiś koszmar, ja pierdolę, tyle ludzi...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    zestrzelili podobno samolot pasażerski nad ukrainą.... 280 pasażerów nie żyje.... spekulacje są co do tego zestrzelenia, ale mówią, że to jakieś 80% szansy, że tak

nieciekawie :/ i ludzi szkoda :/

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:

O w mordę! Nic nie słyszałam!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Właśnie oglądałam wiadomości i jestem zszokowana! A to znowu (!) był samolot z Malaysian Airlines a my tymi liniami mieliśmy lecieć z Filipin do Indii. Teraz już z nimi nie polecę, bo najpierw zaginął ich samolot w marcu a pasażerów i wraku do tej pory nie odnaleziono a teraz to! A szkoda, bo to dobre linie były. I niewinne osoby giną. Masakra.

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Kochana , a nie lepiej jeszcze odrobinkę poczekać, no chyba, że lubisz się kłuć - to inna sprawa : -)

A w zasadzie to idz:) bom ciekawa ogromnie : - )

Nie mogę poczekać bo zależy mi żeby wiedzieć na sobotę, bo towarzycho na weseleu będzie meeegaaa imprezowe i żal sobie odmawiac %%% jeśli nie będzie takiej potrzeby. :)

Anuśka prawda? Ja to jestem!

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mogła to być rosyjska lub ukraińska rakieta lotnicza. Takie zestawy używane są przez największe kraje świata - zaznaczył major. Jego zdaniem można omyłkowo zestrzelić samolot pasażerkski. - Niewykluczone, że odpowiedzialni za tragedię są bądź Ukraińcy, bądź Rosjanie. Ale na pewno zestrzelenie było omyłkowe. Nikt nie chciałby zestrzelić podobnego samolotu - zaznaczył Fiszer na antenie TVN 24.
    Kur...ładna mi "pomyłka"...

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    się kufa chłopcy bawią, a niewinni ludzie giną :(

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co się dzieje na tym świecie. Masakra. :/

• smarta Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca teraz wykres widac ;) of wyznaczyl ci owulke ze skoku ale owulka to może być do 3 dni przed lub po skoku. Więc albo Ci się przesunęła albo była przed skokiem i @ przyjdzie normalnie kolo 29 dnia. Zmień sobie to godziny jeśli mierzylas o stałej porze, zawsze będzie to wyglądało lepiej i może grubą krecha zaznaczy ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Nenaaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj to już faktycznie masakra, rano rozwaliła mnie ta tragedia w lubuskim, teraz to...sądny dzień.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

Anuśka prawda? Ja to jestem!

No jesteś jesteś... Zryty beret ;D Tak samo jak ja :P

Nenaaa a co w lubuskim?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    295 osoby nie żyją, wliczając załogę i pilotów.
    Moja noga już na pewno nie wstąpi na ich pokład. Straszne rzeczy się dzieją a Putin to drugi Hitler. Wziął sobie Krym i nadal mu mało. Teraz stosuje reżim w Doniecku a że przypadkowy samolot akurat leciał nad tą strefą to sobie go zestrzelili, bo myśleli, że to ukraiński samolot wojskowy. Przecież ten Putin morderca już dawno powinien zawisnać na sznurze! Ale się zdenerwowałam... :/

• Nenaaa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No jesteś jesteś... Zryty beret ;D Tak samo jak ja :P

Nenaaa a co w lubuskim?
    Do wypadku doszło w miejscowości Karczówka w województwie lubuskim. Podczas czyszczenia szamba do zbiornika wpadła jedna osoba. Na ratunek poszło jej siedem innych. Przeżyła tylko 45-letnia kobieta, która jest teraz reanimowana w szpitalu w Zielonej Górze.

Wypadek miał miejsce około godz. 10.00 na terenie dużego gospodarstwa rolnego w miejscowości Karczówka. - Jeden z mężczyzn wszedł do szamba po drabinie i wpadł do środka. Zdążył zadzwonić do straży pożarnej po pomoc. W tym czasie na ratunek przyszły mu kolejne osoby - relacjonuje rzecznik straży pożarnej.

45-letnia kobieta, która jako jedyna przeżyła wypadek, została zabrana przez lotnicze pogotowie ratunkowe. Siedem pozostałych osób zmarło. Jak podaje TVN24, zatruły się oparami szamba. Na początku mówiono o trzech ofiarach śmiertelnych.

Pięć osób, które nie żyją, i kobieta, która przeżyła, to członkowie jednej rodziny. Dwie pozostałe ofiary śmiertelne to pracownicy gospodarstwa.

bl9c3e5e4b0vy8er.png
    ******* Gang 18+ *******
    ES
‹‹ 1084 1085 1086 1087 1088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ