My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadrobiłam (słyszę wirtualny marsz triumfalny
)
I dostrzegam minus tego, że w ciągu dnia, w pracy jestem poza zasięgiem forum - wszystkie newsy: która testowała, co testowała, gdzie sikała, czemu zryty beret miała, za co męża ochrzaniała i jaką tempkę zanotowała są omówione, przeanalizowane i podsumowane. Foch
A propos, znacie dowcip o fochu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:01
Katjaa, Asha, marissith lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Katjaa wrote:Asha ale to jest szmata i nie ma co przepraszać... zaszantażowała córkę że M ma wybrać między mną a nią (córką) i wiadomo wybrał córkę... a tej szmacie chodziło tylko o pieniądze żeby płacił za mieszkanie a on jeleń tepy... ehhh
To tym bardziej Katjuszko nie ma co żałować, bo córka córką, ale facet nie tak powinien załatwiać tego typu sprawy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:19
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:momuś ja nie znam...
Cholera, właśnie...najpierw palnęłam, a teraz doszłam do wniosku, ze nie wiem czy pamiętam, ale sobie przypomnę i napiszę, bo jest przedni!
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dobra, poszłam na łatwiznę, wpisałam w wuja gugla, lekko zmodyfikowałam i oto on:
"
Spotkały się trzy kumpele. Pierwsza odstrzelona super ciuchy, ekstra wóz, itd., dwie pozostałe szare myszy bez makijażu, w maluchach. Pytają
- kurcze jak ty to robisz, że masz wszystko, co tylko zapragniesz?
- jak to co? szczelam FOCHa
- i to wystarczy?
- jasne, same sprawdźcie
Tydzien później znów się spotykają. Druga mega podbite oko, trzecia zlamana ręka. Ta odstrzelona pyta:
- co się stało!?!
Jedna odpowiada
- strzeliłam focha jak mówiłaś. Powiedziałam, że od dzisiaj nie sprzątam, nie gotuję, niech sam sobie radzi. I taki jest właśnie efekt:(
- no ja też, zrobiłam dokadnie jak mówiłaś, cały dzień strzelałam focha i teraz ręka w gipsie
- oj głupie głupi. Nie wiecie, że FOCH to Fachowe Obciąganie Ch...ja..
"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:30
Asha, konwalianka, marissith, Katjaa, Czarnula87, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Dowcipy dowcipami a mój śluz został olany. Normalnie foch z przytupem. Jakby to forum o zachodzeniu nie było
Smartuś, gdzie ten Twój śluz? Jak go znajdę to go tak zdiagnozuję, że żadna diagnostyka lepiej tego nie zrobi
A tak poważnie, to faktycznie te ?-naście stron musiałam szybko nadrabiać i pewnie sporo spraw mi umknęło
********Gang 18+********
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Katja ale to jest zadziwiające, że wy się tak często spotykacie,tzn.albo Ty jego gdzieś tam widzisz albo jego żonę... Wy mieszkacie gdzieś koło siebie czy to taka mała wioska jest tam gdzie mieszkasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatjaa toż to głupek, ale sam chciał... mógł mieć extra sexy laskę i normalny dom to wybrał starą wywłokę...
Chuj z nim, chciał to ma, a Ty sobie znajdziesz strażaka z dużą sikawkąnie to żeby rozmiar był najważniejszy...
Momo słyszałam rozwinięcie skrótu FOCHdobre
zapodałam sobie na stópki skarpetki złuszczające ale nie wiem czy nie są za mocne bo siedzę w nich 5 min a już mnie szczypie, muszę wytrzymać min 60 min... chyba nie dam rady
a jutro PIĄTUNIO!!! jejejeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 20:32
Katjaa, momo1009, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny