My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
smarta wrote:A ja właśnie siedzę z moim M. Na piwku i czuję ze mnie zalewa. Hektolitry wodnisto lepkiego sluzu. Nie wiem czy to dong wiesiołek czy ocet jabłkowy ale moze owulka będzie szybciej
Hmmm... stawiałabym chyba na dong, bo z tego co pamiętam niedawno z nim zaczęłaś, a na owulke to chyba trochę za wcześniej. Albo ocet.
Ja widziałam dużą różnicę w śluzie od kiedy włączyłam do diety wiesiołek, z tym, że raczej nie jest wodnisty, tylko właśnie kurze białko.
Myślę, że tak czy siak nie jest to zly objaw więc głowa do góry********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:Katjaa toż to głupek, ale sam chciał... mógł mieć extra sexy laskę i normalny dom to wybrał starą wywłokę...
Chuj z nim, chciał to ma, a Ty sobie znajdziesz strażaka z dużą sikawkąnie to żeby rozmiar był najważniejszy...
Momo słyszałam rozwinięcie skrótu FOCHdobre
zapodałam sobie na stópki skarpetki złuszczające ale nie wiem czy nie są za mocne bo siedzę w nich 5 min a już mnie szczypie, muszę wytrzymać min 60 min... chyba nie dam rady
a jutro PIĄTUNIO!!! jejeje
Maris dobrze mówi, ma co chciał!
Skarpetki złuszczające? Boszszsz... nie znam. Marisko ale nie pisali na opakowaniu że może szczypać? Jak nie to faktycznie możesz mieć uczulenie..
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Marissith, a jak ta chia smakuje? Myślałam, żeby chlebek z tym upiec, ale nie wiem czy warto kupować
W ogóle przestałam ogarniać tempo forum. W robocie pustki, przesunęli mnie na hematologię a tam taki zapierdziel że masakra ;/ Padam z nóg, a jeszcze pełno pakowania, ogarniania chałupy przed wyjazdem i takie tam...
Taki demot znalazłam
http://demotywatory.pl/4366724/Byle-wymowka-sie-nie-wykreciszmomo1009, Katjaa, marissith, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:Marissith, a jak ta chia smakuje? Myślałam, żeby chlebek z tym upiec, ale nie wiem czy warto kupować
W ogóle przestałam ogarniać tempo forum. W robocie pustki, przesunęli mnie na hematologię a tam taki zapierdziel że masakra ;/ Padam z nóg, a jeszcze pełno pakowania, ogarniania chałupy przed wyjazdem i takie tam...
Taki demot znalazłam
http://demotywatory.pl/4366724/Byle-wymowka-sie-nie-wykrecisz
Dobre
Nieukowa, to Ty z tym Kaukazem widzę że na poważnie mówiłaś....********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
momo1009, Krokodylica, Katjaa, marissith, Nieukowa, choco, Tamka, cymcia, kasiarzyna, justta lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ania pięknie
Odpoczywajcie tam!
Hehe dziewczyny to mi życzycie, żebym się napić nie mogła.Wódki mi żałują czy co. :PPP
dzis pierwszy dzien byl rozpoznanie terenu
hihi
Betke robisz ? bo ja nie na czasie -
nick nieaktualnyAnia zabierz Nas też... będziemy spały nawet na plaży
Kroko ależ oczywiście że wódki Tobie żałujemy liczymy że to Ty będziesz tą 3 lipcową bo wykresik masz rewelka jak narazie! (Kroko ale dla nas możesz tam podkraść coś %)Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:dziekuej
dzis pierwszy dzien byl rozpoznanie terenu
hihi
Betke robisz ? bo ja nie na czasie
No ja tu ze zdjęć rozpoznaję, że Wy w całkiem fajnym terenie jesteście. I że całkiem fajna z Was parka
. Super pobytu :*
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
Aniu, ale Wam dobrze!! jeja, zazdroszczę calym sercem i taka piękna pogoda! szalejcie i wypoczywajcie
a ja dopiero teraz przeczytałam o tym samolocie, w głowie mi się nie mieści... co się dzieje... obawiam się, że to będzie miało konsekwencje...
Kroko, podziwiam, nie miałabym odwagi na betę, Ty to jesteś Krokodyl Dundee normalnie, stalowe nerwyKatjaa lubi tę wiadomość