My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:OK wezmę dużą torebkę i zwinę parę weselnych!!! Placki też zapakować?
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:
Kroko, podziwiam, nie miałabym odwagi na betę, Ty to jesteś Krokodyl Dundee normalnie, stalowe nerwy
Hehehehe Tamka, Krokodyl Dundee dooobreee
Ja jakoś bezstresowo do tego podchodzę, nie udało się to powalczę w następnym cyklu, ale lubię wiedzieć i być doinformowana na czym stoję.Taki niecierpliwiec ze mnie.
Ostatnio mam z mężem zajebiście nie po drodze, smutna jestem i w ogóle że to tak do dupy wygląda, więc nie odpuszczę takiej weselnej popijawy bez powodu. Jak beta wyjdzie na - to w sobotę się resetuję.
Tamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTa góra jest przerażająca!!!!
Tamka, w plecak Ciebie zabierzemy z maryśką
Katjuszka- byłam w Krośnie w listopadzie- cudne miasteczko, tylko czemu 10h jazdy od nas....Byliśmy na weekend w Rymanowie
ale z tą ex to..... zaj...ać z dyńki
A ja jutro do Krakowa śmigam, nanananana i wracam, nananana...... 12 godzin w samochodzie i z 5-6 w fabryce.... bosh....
Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Krokos będzie miał groszka, nananananaa
i nie będzie pić na weselu, nananananaa
Acha, zapomniałam dopisać, że w razie drugiej opcji, czyli jak beta wyjdzie na + to chyba małż będzie sie resetował na weselu zamiast mnie.(Póki co jest ustalone, że robi za kierowcę.)
Katjaa lubi tę wiadomość
-
cymcia wrote:A ja jutro do Krakowa śmigam, nanananana i wracam, nananana...... 12 godzin w samochodzie i z 5-6 w fabryce.... bosh....
To w przerwie między jazdą i fabryką na kawę wpadnij********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Katjaa wrote:Cymciuś ale w którym Krośnie... bo raczej nie mówisz o moim miasteczku bo tu nie jest cudnie... a w PL są 3 krosna
Właśnie bo Krosno jest też na Podkarpaciu a Katja pisała coś że ma blisko do Niemiec, dobrze kojarzę?Katjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Momo Ty z Krakowa? Czasem mi się zajebiście tęskni za nim.
Jak tęskno to się nie zastanawiaj i też wpadaj********Gang 18+********
cymcia wrote:Katjuszka.... to najsłynniejsze Krosno
to które myślałam, że jest jedno
co ma extra muzeum szkła
To Krosno?
MomoA Ty coś mówiłaś, że pokrewna budownictwu jesteś- co tam działasz?
Właśnie cymciu wyczytałam że Ty architektujesz
A ja w firmie projektowej, z tym że budownictwo drogoweZajmuję się całym tym bajzlem związanym z uzyskiwaniem pozwoleń na budowę
Tak że miałybyśmy kilka wspólnych tematów nawet i bez staranek
********Gang 18+********
nick nieaktualnyMomo- oj nagadałybyśmy się niesamowicie... Wy macie trudniej w sumie, bo więcej uzgodnień i te środowiskowe sprawy.... fuuuuuuuuuuuuuuuuj
Tak- ja architektuję sobie w szerokim tego słowa znaczeniu + grafika + wnętrza.... czyli tańczę, śpiewam, recytujęTamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny