Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    OK wezmę dużą torebkę i zwinę parę weselnych!!! Placki też zapakować? :)
    Kochana jak dla mnie możesz zabrać do jedzenia wszystko co uniesiesz i flaszeczkę to moje zamówienie... a inne Dziewuszki niech też sobie coś wybiorą ale ja byłam pierwsza :P

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:

Kroko, podziwiam, nie miałabym odwagi na betę, Ty to jesteś Krokodyl Dundee normalnie, stalowe nerwy :P

Hehehehe Tamka, Krokodyl Dundee dooobreee :D
    Ja jakoś bezstresowo do tego podchodzę, nie udało się to powalczę w następnym cyklu, ale lubię wiedzieć i być doinformowana na czym stoję. :) Taki niecierpliwiec ze mnie. ;)
    Ostatnio mam z mężem zajebiście nie po drodze, smutna jestem i w ogóle że to tak do dupy wygląda, więc nie odpuszczę takiej weselnej popijawy bez powodu. Jak beta wyjdzie na - to w sobotę się resetuję. :D

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta góra jest przerażająca!!!!

Tamka, w plecak Ciebie zabierzemy z maryśką:D

Katjuszka- byłam w Krośnie w listopadzie- cudne miasteczko, tylko czemu 10h jazdy od nas.... :( Byliśmy na weekend w Rymanowie
    ale z tą ex to..... zaj...ać z dyńki :D

A ja jutro do Krakowa śmigam, nanananana i wracam, nananana...... 12 godzin w samochodzie i z 5-6 w fabryce.... bosh.... :D

Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokos będzie miał groszka, nananananaa :D i nie będzie pić na weselu, nananananaa :P

Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anulka- ale fajne focisze :D bawcie się dobrze :D w sobotę widzimy się na piwku :P koniecznie na plaży :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cymciuś ale w którym Krośnie... bo raczej nie mówisz o moim miasteczku bo tu nie jest cudnie... a w PL są 3 krosna :D

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Krokos będzie miał groszka, nananananaa :D i nie będzie pić na weselu, nananananaa :P

Acha, zapomniałam dopisać, że w razie drugiej opcji, czyli jak beta wyjdzie na + to chyba małż będzie sie resetował na weselu zamiast mnie. ;) (Póki co jest ustalone, że robi za kierowcę.)

Katjaa lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    A ja jutro do Krakowa śmigam, nanananana i wracam, nananana...... 12 godzin w samochodzie i z 5-6 w fabryce.... bosh.... :D

To w przerwie między jazdą i fabryką na kawę wpadnij ;)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Cymciuś ale w którym Krośnie... bo raczej nie mówisz o moim miasteczku bo tu nie jest cudnie... a w PL są 3 krosna :D

Właśnie bo Krosno jest też na Podkarpaciu a Katja pisała coś że ma blisko do Niemiec, dobrze kojarzę?

Katjaa lubi tę wiadomość

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    To w przerwie między jazdą i fabryką na kawę wpadnij ;)

Momo Ty z Krakowa? Czasem mi się zajebiście tęskni za nim. :)

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjuszka.... to najsłynniejsze Krosno :D to które myślałam, że jest jedno :D co ma extra muzeum szkła :D To Krosno?

Momo :D A Ty coś mówiłaś, że pokrewna budownictwu jesteś- co tam działasz?

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Właśnie bo Krosno jest też na Podkarpaciu a Katja pisała coś że ma blisko do Niemiec, dobrze kojarzę?
    tak jest na podkarpaciu, koło poznania i u mnie na zachodnim-zachodzie 30km od granicy z Niemcami :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:

AAAA fucktycznie..... koło Guben, to ja byłam w Krośnie po drugiej stronie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:
    Katjuszka.... to najsłynniejsze Krosno :D to które myślałam, że jest jedno :D co ma extra muzeum szkła :D To Krosno?
    to niestety nie moje Krosno... :/

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Momo Ty z Krakowa? Czasem mi się zajebiście tęskni za nim. :)
    Tak naprawdę to ze Śląska, ale po studiach tu osiadłam i nie wyobrażam sobie inaczej. Mieszkam pod Krakowem, ale w nim pracuję :)

Jak tęskno to się nie zastanawiaj i też wpadaj :)

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cymcia wrote:

Momo :D A Ty coś mówiłaś, że pokrewna budownictwu jesteś- co tam działasz?

Właśnie cymciu wyczytałam że Ty architektujesz :)
    A ja w firmie projektowej, z tym że budownictwo drogowe :) Zajmuję się całym tym bajzlem związanym z uzyskiwaniem pozwoleń na budowę :P
    Tak że miałybyśmy kilka wspólnych tematów nawet i bez staranek ;)

********Gang 18+********
  • Tamka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krosno Odrzańskie, ja byłam ;) cudnie

Katjaa lubi tę wiadomość

nzjds65gs3bzr1jb.png
    *******Gang 18+*******
    PL (WRO)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo- oj nagadałybyśmy się niesamowicie... Wy macie trudniej w sumie, bo więcej uzgodnień i te środowiskowe sprawy.... fuuuuuuuuuuuuuuuuj :)

Tak- ja architektuję sobie w szerokim tego słowa znaczeniu + grafika + wnętrza.... czyli tańczę, śpiewam, recytuję :)

Tamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamuś ależ co tutaj jest cudnego... bombę bym podłożyła i uciekła jak najdalej z tąd...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Krosno Odrzańskie, ja byłam ;) cudnie

Ja chyba przejężdzałam kiedyś:D

‹‹ 1090 1091 1092 1093 1094 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nowy rok - Nowy plan na świadomą ciążę. Kluczowe 90 dni przed poczęciem czyli jak świadomie przygotować organizm.

Nowy Rok sprzyja planom, nowym początkom i drobnym decyzjom, które z czasem mają realne znaczenie. To także dobry moment, by świadomie przygotować organizm do ciąży - spokojnie, bez presji i krok po kroku. Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników zaleca suplementację folianów co najmniej 12 tygodni przed planowaną koncepcją1, aby umożliwić osiągnięcie ich optymalnego poziomu w organizmie. Dlatego wspólnie z Partnerem Akcji Femibion zachęcamy do rozpoczęcia 90-dniowego planu przygotowania organizmu przed poczęciem. Twoje codzienne wybory dziś mogą mieć znaczenie dla prawidłowego rozwoju dziecka w przyszłości.2 Sprawdź naszą noworoczną checklistę i zobacz, jak świadomie przygotować się do ciąży jeszcze przed pojawieniem się dwóch kresek.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ