My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
cymcia wrote:Momo- oj nagadałybyśmy się niesamowicie... Wy macie trudniej w sumie, bo więcej uzgodnień i te środowiskowe sprawy.... fuuuuuuuuuuuuuuuuj
Tak- ja architektuję sobie w szerokim tego słowa znaczeniu + grafika + wnętrza.... czyli tańczę, śpiewam, recytuję
"... krawaty wiążę, zachodzę w ciążę"
Jest dokładnie tak jak piszesz, choć o dziwo lubię tą swoją robotę. Ale Ty pewnie też, to co wymieniłaś zawsze kojarzyłam z ciekawym, dającym satysfakcję fachem (nie mylić z fochem
)
Katjaa lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cymcia wrote:Momo- ciężki kawałek chleba, ale w sumie lubię to co robię i nie wyobrażam sobie innego zawodu, bo że jak? lekarzem mam być? never
No właśnie - klnę, wkurzam się, narzekam i co dzień myślę, że to polskie prawo jest tak pierdzielnięte, że tylko rzucić tym wszystkim o ziemię i odwrócić się na pięcie.
Ale... jak już się uda coś załatwić, uzyskać decyzję (a to inwestycje publiczne), to jest jakaś satysfakacja i bez tego bym nie mogła
Lekarzem też nie, bo boje się strzykawki a każdej strony
cymcia lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnyKatjaa wrote:Cymcia mi potrzebny ARCHITEKT wnętrz
na nowe mieszkanie :p
A to zapraszamwłaśnie ogarniam wnętrzna na lokale w galerii handlowej, to chyba i w mieszkaniu ogarnę
Momo- taaaa..... chociaż należy CI się decyzja jak ta lala, ale nieeeeeee, wszystko pod górkę i na końcu całuj urzędnika, że łaskawie Ci ją wydał -
cymcia wrote:A to zapraszam
właśnie ogarniam wnętrzna na lokale w galerii handlowej, to chyba i w mieszkaniu ogarnę
Momo- taaaa..... chociaż należy CI się decyzja jak ta lala, ale nieeeeeee, wszystko pod górkę i na końcu całuj urzędnika, że łaskawie Ci ją wydał
Normalnie Cymcia mówisz to co my z koleżanką z pokoju codziennie po 5 razy do siebie gadamy. Przyznaj się, słychać nas na forum?
Oczywiście nie mam na myśli tego, że urządzałyśmy galerię. Fiu fiu
********Gang 18+********
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Normalnie Cymcia mówisz to co my z koleżanką z pokoju codziennie po 5 razy do siebie gadamy
. Przyznaj się, słychać nas na forum?
Oczywiście nie mam na myśli tego, że urządzałyśmy galerię. Fiu fiu
tak plotkujecie głośno, że aż na Warmii was słychaćKatjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Znowu wchodze i kolejnych podstron milion, a dzis net na pensjonacie nie dziala
trzepie z komory, a juz sie natrzepalam wina, dzis moja "pasierbica"dala mi sie obmyc z piasku wiec przezywam macierzynskie uniesienia.. jej matka pewnie by mnie za to przeklinala.. poczytam jutro co tam nasmarowalyscie, a jak bedzie potrzebny budowniczy to mam swietnego fachowca
momo1009, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobra kochane, będę kończyć.
To tak:
- plusów dla jutrzejszych testerek
- braku @ dla tych wstrzemięźliwych w testowaniu
- szerokich dróg dla podróżniczek
- totalnego luzu dla urlopowiczek
- miłej nocy i słonecznego poranka dla każdej z Was
Widzimy się pewnie za 50 stronKatjaa, cymcia, Tamka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Padła mi bateria w telefonie i nie mogłam was podczytywac
. No na mój śluz to też bym na donga stawiała. A do tego chcice mam okrutną, mam ochotę po ścianach chodzić. A poklocilismy się oczywiście wracajac do domu i teraz leżę z telefonem zastanawiajac sie czy się przymilaaaac czy udawac do jutra obrazona...
Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************