My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek dziewczęta
Ja już w pracy, ale wczoraj to padłam w momencie, obudziłam się o 22 i poszłam spać dalej
Beszka, Cymcia spokojnej podróży życzę
i ogólnie miłego, zielonego dzionka życzę Wam WszystkimKrokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Cymcia szerokiej drogi.
zgredka Katja ma rację, zostaw babę, bo zabijesz jak psa a pójdziesz siedzieć jak za człowieka.
Ja zaraz się zbieram, jem śniadanie i spadam do labu na betę.
Generalnie jestem pewna że @ nadchodzi, bo w nocy budzą mnie zajebiście silne bóle brzucha, czyli jak w każdym cyklu przed @, tylko dzisiejsza tempka mi tego nie potwierdza jakoś.
Miłego dnia.cymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny. Witam się i ja. Będę podczytywala was w pracy.
Kroko- od samego rana trzymam kciuki.
ps u mnie temperatura stoi w miejscu, co do setnego miejsca po przecinku... Dziwne.
Miłego dzionka kobietki.
Kto dziś testuje ?Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Dzień dobry.
Cymcia szerokiej drogi.
zgredka Katja ma rację, zostaw babę, bo zabijesz jak psa a pójdziesz siedzieć jak za człowieka.
Ja zaraz się zbieram, jem śniadanie i spadam do labu na betę.
Generalnie jestem pewna że @ nadchodzi, bo w nocy budzą mnie zajebiście silne bóle brzucha, czyli jak w każdym cyklu przed @, tylko dzisiejsza tempka mi tego nie potwierdza jakoś.
Miłego dnia.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Witam sie i ide nadrobic lekturke z wczoraj, zaraz wracam...zrobcie mi kawke prosze
Kawę podano
Dzień dobry... Nie udało mi się wczoraj z małżem romantyzmu zadać bo dzieciaczki nie chciały usnąćZa to dzisiaj rozpętaliśmy bitwę na poduszki z samego rana
Dzień zaczynam super...
Krokodylku kibicuję Twojemu jaju mocno niech już będzie fasolkiemchoco, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry..dziekuje za kawusie, ja pijam czarna..wiec luz mleka nie trzeba...widze ciezkie tematy wczoraj szly
... Kroko juz na becie? Dobrze dobrze szybciej wyniki beda
moja temp oszalala dzisiaj
...burza byla cala noc
i dalej grzmi a jak juz wspominalam tutaj burza to zadkie zjawisko, co tam u was kochane?
Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:dzień dobry:)
kroko 3mam kciuki........
u mnie słonecznie wciąż....i gorąco...
a czas się wziąć za ogarnięcie chałupki....
aaaaallllllllllllleeeeeeeeeeeee mi się NIE CHCE..................
Podoba mi się Twój suwaczek... Lubię czytać co tam pod spodem napisaliAle masz już dużego Bobika
Mieści się w dłoni....
Malenq lubi tę wiadomość