My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:hehehe bo faceci myślą że cala wiedza spływa na nas w nocy;) i przychodzi sama jak instynkt macierzyński
Pewnie jakaśmadra książka nie zaszkodzi, ale jednak najlepsza byłaby mama lub teściowa która Ci poradzi i wyszkoli w temacie
hehehe no pewnie że byłaby najlepsza....ale moja mama schorowana, a teściowa płacze ze złości, że jednak dziecko będzie i jej ukochany synuś jednak się nie rozwiedzie (8 lat zaciskała mocno za to kciuki)....więc nici z porad....
ja najmłodsza jestem, jedna sis we Włoszech, druga całe dnie w pracy (plus dodatkowe godziny)....trza sobie radzić samemu....
ale małżowi muszę coś dać poczytać...to się na chwilę odczepi hehehe....
-
Asha wrote:No ale badzmy szczere my wiemy wszystko i zawsze mamy racje..to co sie dziwicie ze w tym przypadku tez zaklada ze wiemy?
ja swojemu zawsze mówię pamiętaj że ja mam zawsze rację, a nawet jak uważasz inaczej to przytakuj dla świętego spokoju
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:hehehe no pewnie że byłaby najlepsza....ale moja mama schorowana, a teściowa płacze ze złości, że jednak dziecko będzie i jej ukochany synuś jednak się nie rozwiedzie (8 lat zaciskała mocno za to kciuki)....więc nici z porad....
ja najmłodsza jestem, jedna sis we Włoszech, druga całe dnie w pracy (plus dodatkowe godziny)....trza sobie radzić samemu....
ale małżowi muszę coś dać poczytać...to się na chwilę odczepi hehehe....jak ja zazdroszcze tym które fajne mają
mój mąż nie dość że jest jedynakiem to teściowa jest panna i ja w ogóle wszystko źle robie według niej
Ale dzięki Bogu mieszkamy z moją mamą która absolutnie się nie wtrąca i służy pomocąMalenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:hehehe no pewnie że byłaby najlepsza....ale moja mama schorowana, a teściowa płacze ze złości, że jednak dziecko będzie i jej ukochany synuś jednak się nie rozwiedzie (8 lat zaciskała mocno za to kciuki)....więc nici z porad....
ale małżowi muszę coś dać poczytać...to się na chwilę odczepi hehehe....
Dasz radę Malenq... Ja też byłam sama w ciąży bo mi mama umarła w 4tc i nie miałam z kim pogadać
I na pohybel teściowej niech dzidzia będzie piękna, zdrowa i dorodnaKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybeszka wrote:a tak z ciekawosci, to dlaczego kazal gumki uzywac? ze wzgl. na ewentualne infekcje?
Smoczyca1, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Dasz radę Malenq... Ja też byłam sama w ciąży bo mi mama umarła w 4tc i nie miałam z kim pogadać
I na pohybel teściowej niech dzidzia będzie piękna, zdrowa i dorodna
Za to teraz jesteś silna babka która ze wszystkim sobie poradzi, a mama na pewno na Ciebie patrzy i jest z Ciebie dumna :* -
nick nieaktualnyAnuśka przykro mi z powodu mamy....ale masz rację kobiety są silne, dam radę...
Mój też JEDYNAK więc pod górkę za każdym razem...bo to oczko w głowie...heheh 36letnie dzieciątko wg. nich......za które myślą, że muszą myśleć....ech:-/
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Anuśka przykro mi z powodu mamy....ale masz rację kobiety są silne, dam radę...
Mój też JEDYNAK więc pod górkę za każdym razem...bo to oczko w głowie...heheh 36letnie dzieciątko wg. nich......za które myślą, że muszą myśleć....ech:-/
Ulubiony tekst mojej teściowej "o znowu masz nowe buty"jakie znowu? a co ona mi na nie daje? pracuję więc se kupuję
A ją to strasznie kłuje w oczy ;P
ehhhhh ale co poradzić słyszałam że stare panny są trudne i potwierdzam że w większości przypadków to prawdaMalenq, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
jesli chodzi o ksiazke do poczytania w ciazy o ciazy itp. to ja rowniez mialam w oczekiwaniu na dziecko (bardziej fachowo opisane zagadnienia nt.ciazy, porodu i po) oraz ciezarowka przez 9 miesiecy - te sobie kupilam podczas 2 ciazy i super mi sie ja czytalo! lekka i zabawna
-
Smoczyca1 wrote:współczuję kochana, ale co poradzisz
Za to teraz jesteś silna babka która ze wszystkim sobie poradzi, a mama na pewno na Ciebie patrzy i jest z Ciebie dumna :*
No teraz to mam takie jaja, że ze wszystkim sobie poradzę w życiu
Malenq nie zazdroszczę... Tych teściów to Ty masz... Ale widzę że się nie dajesz... I super..Malenq lubi tę wiadomość
-
beszka wrote:jesli chodzi o ksiazke do poczytania w ciazy o ciazy itp. to ja rowniez mialam w oczekiwaniu na dziecko (bardziej fachowo opisane zagadnienia nt.ciazy, porodu i po) oraz ciezarowka przez 9 miesiecy - te sobie kupilam podczas 2 ciazy i super mi sie ja czytalo! lekka i zabawna
-
Smoczyca1 wrote:no znam ten ból
Ulubiony tekst mojej teściowej "o znowu masz nowe buty"jakie znowu? a co ona mi na nie daje? pracuję więc se kupuję
A ją to strasznie kłuje w oczy ;P
ehhhhh ale co poradzić słyszałam że stare panny są trudne i potwierdzam że w większości przypadków to prawda
To ja tu polecę kolokwializmem..... Bo baba bez bolca dostaje p%@#dolcaSmoczyca1, Malenq, Krokodylica, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak z innej linii.....CZARNA jak tam wczorajsze "zachodzenie" hę???????
a z linii frontu:
- kroko na becie;
- u Smoczycy pięknie w górę pnie się tempka...up up i niech nie spada:)
- Anuśka oby do owulki, a później up up i nie spadamy w tym cyklu:P
- Asha to u Ciebie te bliźniaki się zjawią???
- Nastka???
- a TAmuś??
- cymcia?
- biedroneczka?
- kasiarzyna owulejszyn tuż tuż???
- beszka???
- Katja jak tam randka??
- a ciężaróweczki nasze kochane jeszcze śpią???
boszz przperaszam jak którejś nie wyliczyłam...
konwalianka, Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:A tak z innej linii.....CZARNA jak tam wczorajsze "zachodzenie" hę???????
a z linii frontu:
- kroko na becie;
- u Smoczycy pięknie w górę pnie się tempka...up up i niech nie spada:)
- Anuśka oby do owulki, a później up up i nie spadamy w tym cyklu:P
- Asha to u Ciebie te bliźniaki się zjawią???
- Nastka???
- a TAmuś??
- cymcia?
- biedroneczka?
- kasiarzyna owulejszyn tuż tuż???
- beszka???
- Katja jak tam randka??
- a ciężaróweczki nasze kochane jeszcze śpią???
boszz przperaszam jak którejś nie wyliczyłam...
Ty to chyba notatki robisz... Ja mam pamięc jak kuraTyyyyle chcę napisać a jak już wszystkie strony przeczytam to zapominam co miałam pisać
-
Anuśka wrote:To ja tu polecę kolokwializmem..... Bo baba bez bolca dostaje p%@#dolca
Ale z drugiej strony to ja się nie dziwię, wyobraźcie sobie że moja teściowa ma rozmiar 34 i 70 Awięc rozumiecie
-
Malenq tak, owulejszyn tuz tuz...
ale normalnie mam teraz łzy w oczach i mi sie humor spaskudził...
właśnie sie dowiedziałam,że przyjaciólce wyszedł wczoraj test pozytywny i 4 dni jej sie spoźnia okres...
Starali się zaledwie 3 miechy, a ja cały rok i nic...
Powinnam sie cieszyc a jest mi tak smutno((
Smoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość
09.2016 laparo+histero endomenda,torbiel,przegroda macicy -
jestem jestem ale w jakims podłym nastroju choć powinnam dziś radowac sie ur Zuzi
smutno i jakoś czuje ze sie nie udałojakies doły mama
zaraz śniadanko potem jedziemy po tort do kina i na pizze z małą popołudniu wpadną moi rodzice a potem jedziem sie urlopować
tylko nie dośc że premium mi sie skonczyło to jeszcze ta owu przesunięta