X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    jaja to dopiero będą i to zielone :D

No no... Jedno wczoraj było podglądane i ma już 12mm :D

Smoczyca1, Malenq, Krokodylica lubią tę wiadomość

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, ja dziś dalej bez humoru.. mam doła i nie umiem sobie znaleźć pozytywów..

Malenq - ja polecam tą poduszkę. co prawda ja używałam i używam wałka, ale bez niego nie wyobrażam sobie życia (także do tej pory)hehe, lubię mieć coś między nogami :P
    z tą sperma, faktycznie słyszałam.. może więc też kazać mężowi się pomęczyć.. o ile wogóle będziemy się bzykać, bo moje libido spadło z impetem na ziemie i roztrzaskało na milion kawałków..

książek nie kupowałam, ale pożyczałam od koleżanek, gdy uczyliśmy Tymka samodzielnego zasypiania.. 9 na 10 metod to porażka, bo nie zgadzam się z metodą " niech się dziecko wypłacze", wypracowaliśmy swoja, posiłkując się nieco ksiązkami.
    Ciekawe są ksiażki z kategoryzowaniem dzieci (wiem wiem, brzmi strasznie) pod względem osobowości/charakteru na aniołków, żywczyków, poprzeczników itd.. naprawdę dużo to daje i sporo mi pomogło w podejściu do syna..niestety nie pamiętam książki z której to czytałam..

Malenq idzcie do szkoły rodzenia, przy 1 dziecku się przydaje i rozjaśnia umysł.. mężowi się spodoba, jeśli żądny wiedzy :)
    mnie dziś dodatkowo pogoda dobija, usypiam na stojąco..

ale Wam kochane życzę cudownego dnia!

Kroko czekam n a dobre wieści!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 08:19

Malenq, Krokodylica, momo1009 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No no... Jedno wczoraj było podglądane i ma już 12mm :D
    Strasznie ale to strasznie się cieszę i jeszcze raz gratki :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    noooooo też tak myślę, i to przez jakieś 30 lat to zupełnie ześwirowała ;)
    Ale z drugiej strony to ja się nie dziwię, wyobraźcie sobie że moja teściowa ma rozmiar 34 i 70 A ;) więc rozumiecie ;)

I szklankę krwi w sobie... :) Niech uważa na komary, bo jedno ugryzienie i anemia ;D

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasiarzyna wrote:
    Malenq tak, owulejszyn tuz tuz...
    ale normalnie mam teraz łzy w oczach i mi sie humor spaskudził...
    właśnie sie dowiedziałam,że przyjaciólce wyszedł wczoraj test pozytywny i 4 dni jej sie spoźnia okres...
    Starali się zaledwie 3 miechy, a ja cały rok i nic...
    Powinnam sie cieszyc a jest mi tak smutno :(((
    kochana to zrozumiałe ehhhh widzisz czasami tak jest i nic tu na to nie poradzimy...trzeba przeczekać :(

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam łaciate szczęście do stron... Wczoraj zaczęłam 1122 a dzisiaj 1133 :D

Smoczyca1, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    I szklankę krwi w sobie... :) Niech uważa na komary, bo jedno ugryzienie i anemia ;D
    Anka boska jesteś :) prawie monitor oplułam jak parsknęłam śmiechem :D

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    no znam ten ból ;)
    Ulubiony tekst mojej teściowej "o znowu masz nowe buty" ;) jakie znowu? a co ona mi na nie daje? pracuję więc se kupuję :)
    A ją to strasznie kłuje w oczy ;P
    ehhhhh ale co poradzić słyszałam że stare panny są trudne i potwierdzam że w większości przypadków to prawda ;)
    Moja natomiast w druga strone..ogolnie jest zajebista, ale ma do cholery kasy i dwa razy w tym samym do pracy nie chodzi, ale widzi doskonale jak ja mam cos 2 razy naroloze...i zawsze dotyka mnie zeby sprawdzic z jakiego materialu jest wykonane i czy dobre jakosciowe...ktoro jest gorsze? Zawsze pierwsze co widzi i komentuje to to w co jestem ubrana...i albo jest ladnie wygladasz...albo nic, no to juz wiadomo ze jej sie nie podoba haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 08:23

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiarzyna nie płakusiaj... Tulam mocno... Ja jak się starałam o Zuzię (3 lata) to moja sis wpadła bo raz im gumka pękła.... Dla mnie to była masakra... Nie mogłam zrozumieć WHY??? Już nawet na boga się obraziłam, na rodziców, że geny nie takie, na los i wszystko dookoła...

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Moja natomiast w druga strone..ogolnie jest zajebista, ale ma do cholery kasy i dwa razy w tym samym do pracy nie chodzi, ale widzi doskonale jak ja mam cos 2 razy naroloze...i zawsze dotyka mnie zeby sprawdzic z jakiego materialu jest wykonane i czy dobre jakosciowe...ktoro jest gorsze?
    zajebista tzn wporzo?
    w sumie z tą kasą to jedno i drugie chyba kiepskie ;)
    chyba że Wam wczasy na Krecie funduje ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    zajebista tzn wporzo?
    w sumie z tą kasą to jedno i drugie chyba kiepskie ;)
    chyba że Wam wczasy na Krecie funduje ;)
    W Rzymie wlasciewie hahaha, a teraz w Szwecji bo maja tam wlasna wyspe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 08:24

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Kasiarzyna nie płakusiaj... Tulam mocno... Ja jak się starałam o Zuzię (3 lata) to moja sis wpadła bo raz im gumka pękła.... Dla mnie to była masakra... Nie mogłam zrozumieć WHY??? Już nawet na boga się obraziłam, na rodziców, że geny nie takie, na los i wszystko dookoła...
    Juz bardziej dopieprzyc to chyba los ci nie mogl wtedy :-(

• beszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Moja natomiast w druga strone..ogolnie jest zajebista, ale ma do cholery kasy i dwa razy w tym samym do pracy nie chodzi, ale widzi doskonale jak ja mam cos 2 razy naroloze...i zawsze dotyka mnie zeby sprawdzic z jakiego materialu jest wykonane i czy dobre jakosciowe...ktoro jest gorsze?

to moja tesciowa jest generalnei wredna tesciowa i zla babcia dla moich dzieci, ale jedna rade taka na plus dla mnie od niej uslyszalam, ze zastanawiam sie nad jej zastosowaniem....powiedziala, ze kobieta powinna miec swoje osobne konto, bo po co maz ma wiedziec ile kasy na co wydaje ;) tesc ma swoje konto gdzie jego placa wplywa, ona swoje i jedno wspolne, gdzie ustalona kwote co miesiac przesylaja na rachunki plus jedzenie, drugie wspolne oszczednosciowe. reszta kotra zostaje na jej koncie jest do jej dyspozycji. moj maz mi poki co nie jeczy, ze na cos za duzo wydalam (hmmm raz sie zdarzylo, ze za duzo na kurtke dla rocznego dziecka wydalam i ze mamy po starszaku, no i mial racje, ale tak mi sie podobala, ze nie moglam sie powstrzymac, hehehe).

***** Gang 18+ *****
    epAcp2.png

NO
  • Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    no to właściwie very gut :) więc grzechem byłoby nie korzystać ;D

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ty weź nie narzekaj... A jak jej się jakość materiału nie podoba to niech Cię na zakupy zabierze :P

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    ehhhh te teśiowe :/ jak ja zazdroszcze tym które fajne mają :(
    mój mąż nie dość że jest jedynakiem to teściowa jest panna i ja w ogóle wszystko źle robie według niej ;)
    Ale dzięki Bogu mieszkamy z moją mamą która absolutnie się nie wtrąca i służy pomocą :D
    Mój mąż też jedynak :P
    A teściowie go wciąż traktują jak dziecko oraz domagają się częstego dzwonienia a przecież też z Filipin nie zawsze może dzwonić, bo drogo... Na szczęście mąż nie jest jakimś niedorajdą tak jak to często bywa wśród jedynaków (ja też jedynaczka :P). Umie wszystko ugotować, zadbać o dom. Także pod tym względem ok. Tylko jego mamusia jakoś nie może się z tym pogodzić, że jej 31 letni syn JUŻ się usamodzielnił.

Smoczyca1, Malenq, momo1009 lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    to moja tesciowa jest generalnei wredna tesciowa i zla babcia dla moich dzieci, ale jedna rade taka na plus dla mnie od niej uslyszalam, ze zastanawiam sie nad jej zastosowaniem....powiedziala, ze kobieta powinna miec swoje osobne konto, bo po co maz ma wiedziec ile kasy na co wydaje ;) tesc ma swoje konto gdzie jego placa wplywa, ona swoje i jedno wspolne, gdzie ustalona kwote co miesiac przesylaja na rachunki plus jedzenie, drugie wspolne oszczednosciowe. reszta kotra zostaje na jej koncie jest do jej dyspozycji. moj maz mi poki co nie jeczy, ze na cos za duzo wydalam (hmmm raz sie zdarzylo, ze za duzo na kurtke dla rocznego dziecka wydalam i ze mamy po starszaku, no i mial racje, ale tak mi sie podobala, ze nie moglam sie powstrzymac, hehehe).
    No to git, bo my tak mamy :-)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalijko jak tam po wizycie???

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ty weź nie narzekaj... A jak jej się jakość materiału nie podoba to niech Cię na zakupy zabierze :P
    Tez sie zdarza...a ja nie narzekam, tylko czasami sie czuje jak smiec przy niej , trudno to wyjasnic ale tak jest

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beszka wrote:
    no w sumie racja i teśiowej i mężą, ale faceci nie zrozumieją zę my tak czasami mamy że nie potrafimy obok czegoś pięknego przejśc obojętnie ;)
    Mój przynosi gotówkę do domu, więc jakoś bardzo się nie czepia :)
    A jak zobaczy coś nowego to zawsze mówię żę to mojej mamy i pożyczyłam i póki co udaje mi się :D

Asha lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

‹‹ 1096 1097 1098 1099 1100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ