My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa, wiem, ze to może głupio zabrzmi, ale od kiedy w wieku 10 lat obejrzałam film "K-2" jestem fanatyczką tematu wspinaczki wysokogórskiej. Niestety w teorii bo nie mam tyle odwagi żeby wyleźć wyżej niż na Babią
. Żart, wyżej też wyjdę
Anyway, pisz na jak długo jedziesz, kiedy powrót i gdzie do tej pory weszłaś
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa.. o jaaaa..pierdziele..
a ja mam prblem z wejsciem na molohihih
marissith, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Nieukowa... Matko jedyna... Mnie by tam nikt wołami nie zaciągnął...
Coś miałam jeszcze napisać ale zapomniałam... Padnięta jestem... Aha Katja miałam napisać że sucz paskudna z tej jego baby... I dobrze mu tak. Niech teraz ma to co wybrał...
A i ktoś napisał o strażaku z sikawkąTego Katji życzę
A jeśli chodzi o rozmiar ptaka to ja uważam że ma znaczenie, bo jedna jaskółka wiosny nie czyni a jeden bocian już tak.... Więc rozmiar ma znaczenie
marissith, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
aa Katja, też miałam się odnieść do tej ...piiii... (cenzura
) , żony Twojego ex... niektóre osoby nie zasługują na miano bycia człowiekiem, takie mam przemyślenia po wszystkich dzisiejszych wydarzeniach i naszych rozmowach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 21:21
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Trochę mam pietra powiem- parę razy na >3000m, ale tak wysoko nigdy
Cóż- mam nadzieję że to ostatnia okazja i ją wykorzystam, a po powrocie w końcu uda się zaciążyćTaka terapia szokowa może mnie w końcu odblokuje! A póki co carpe diem!
Jeszcze się nie żegnam, ale może jeszcze ze 2-3x rzucę okiem na forum i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2014, 21:21
Tamka, momo1009, Katjaa, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Ania zabierz Nas też... będziemy spały nawet na plaży
Kroko ależ oczywiście że wódki Tobie żałujemy liczymy że to Ty będziesz tą 3 lipcową bo wykresik masz rewelka jak narazie! (Kroko ale dla nas możesz tam podkraść coś %)
OK wezmę dużą torebkę i zwinę parę weselnych!!! Placki też zapakować? -
Nieukowa wrote:Trochę mam pietra powiem- parę razy na >3000m, ale tak wysoko nigdy
Cóż- mam nadzieję że to ostatnia okazja i ją wykorzystam, a po powrocie w końcu uda się zaciążyćTaka terapia szokowa może mnie w końcu odblokuje! A póki co carpe diem!
Jeszcze się nie żegnam, ale może jeszcze ze 2-3x rzucę okiem na forum i tyle
Eh, pięknie to brzmi. Kochana wyjdź tam dla tych z nas, które by chciały, ale nie mogą (czyt. m.in. mnie), a potem DO DZIEŁA!
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...