My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Kochana, pozytywny z krwi zaznaczaj na wykresie, jak już się udało to ciesz się tym
niech mnie Twoja zielona kropa bije po oczach!
OK!!! Specjalnie dla Ciebie uroczyście zaznaczam.
Pewnie masz rację, że trzeba się cieszyć, a nie zamartwiać na zapas.Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Normalnie Kroko mam nadzieję że moja płączliwość dziś jest po Dongu jak u Ciebie po Clo. Wszystkie tu sobie wmawiają objawy ciąży urojonej a ja sobie będę wmawiać skutki uboczne pseudoleków, a co
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Jakie plemniory heheh a randka hmm niby jutro ale nie wiem o której bo on sie nie odzywa to ja tym bardziej nie będę....
ja jak sie rozwiodlam...to doszlam do wniosku, ze jak juz kogos poznam, to bede robic to, na co mam ochote, czyli...jezeli bede chciala zadzwonic do lolesia to zadzwonie, czy smsa to wysle...dosyc mam zastanawiania sie co on pomysli, czy mu sie spodoba czy nie...jak mu sie nie spodoba to niech idzie w pizdu, przynajmniej szybko sie dowiem ze nie warto czasu marnowac, ale tez nie zamierzam sama czekac i bez sensu sie zastanawiac skoro moge zadzwonic albo cos...to bylo 8 lat temu prawie jak poznalam mojego
Czarnula87, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ufff jestem, proszę na mnie nie krzyczeć, że tak późno, jechałam do Was jak wariatka, łamiąc po drodze wszystkie możliwe przepisy drogowe.
Wynik bety: 134.8 [+]
Zakres ref.
do 4 kobiety miesiączkujące
1500 - 23000 4-5 tydz. ciąży
Czy jak mi wytłumaczyła Pani w lab. ciąża bardzo wczesna jest, ale zaleca powtórzyć betę około środy, czy ładnie przyrasta bo "z tym zagnieżdżeniem to różnie bywa".aaaa jade spokojniesza
buziale
Krokodylica lubi tę wiadomość