My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:No co Ty. Nikomu nic nie powiem dopóki gin nie zobaczy na USG że JEST i że jest wszystko w porządku.
Właśnie prosiłam męża żeby on wypił kielicha a ja żebym jechała, to się będę wykręcać na kierowcę.
No tak właśnie myślałam że tak zrobiszTeż bym tak uczyniła
Choć ja pewnie długo nie wytrzymam jak już się uda
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Krokodylica wrote:Oooo hahahaha ale się uśmiałam.
To wszystko ta pralka, mówię Wam!marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKroko skarbie dawaj buziaka :*:*:*:*:*:**:*:*
GRATULUJĘ kochana:) tak bardzo się cieszę...
a ja jak zwykle takie rewelacje przesypiam:D:D:D
Buzi, buzi, skarbie i mamusiu teraz BEZ NERWÓW proszę, bo jak nie............
hahaha jaki dobry humorek mi zapewniłaś na moje jutrzejsze urodzinki:)
spadam skarby rodzinka się zjeżdża powoli....wpadę jutro na chwilkę pewnie:)Nasturcja, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:Hehehehe no właśnie dlatego od Was uciekłam bo o 17:00 skończyłam pracę i poleciałam do domu powiedzieć małżowi.
Mówię mu "usiądź żebyś nie zemdlał, tam w reklamówce jest prezent dla ciebie".
Otworzył, wyjął maciopkie skarpeteczki i pyta wielce zdziwiony "a na co mi te skarpetki???"... hehehhe to mu mówię, po to że prawdopodobnie będziesz tatusiem. A on na to "to prawdopodobnie czy na pewno?" to mu mówię "no na pewno", to mnie wciął na kolana, przytulił i pocałował w brzuch.
No popłakałam się no...Krokodylica lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Wpadłam do chaty z wywieszonym jęzorem, bo pod koniec pracy stronka i tak zaczęła mi się wieszać i co ja widzę
Kroko Kochana, gratulacje!!
Jeśli dobrze pamiętam, ciążę wywróżyła Ci farmaceutka.. Pisz gdzie ta apteka, jadę tam!
Tak najpierw w niedzielę farmaceutka (zapraszam - Jarosław na Podkarpaciu) a potem wczoraj kuzynka męża mi pisała o tym śnie.
-
nick nieaktualnyEj ja też mam depresję, ale nie pokazuję jej na forum, bo tu ma być dobra atmosfera a nie płakanie.
Więc nie smutajmy, tylko cieszmy się dobrymi newsami.
Amelia, o pralce Kroko krążą już na tym forum legendy. Myślę, że można jej się zapytać jaki to model pralki, bo widać, że one mają szczególne zdolności zapładniająceKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny