My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nasturcja wrote:Amelia Twoje skoki tempki przed owu wyglądają jak szalone
Zawsze tak masz? Czy jakiś lipny termometr? Po owu ładna tempka, ale przed...trochę niet -
marissith wrote:Nena a przyjmujesz jeszcze zapisy na lipiec czy lista zamknięta?
Proszę o niezamykanie listy na lipiec bo ja może rzutem na taśmę ostatniego zatestuję
Do tej pory miałam podejście do testowania jak Tamka ale kto mnie tam wieTamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
amelia04072006 wrote:przed owulka przypetały mi sie smarkate lata. prawie dwa tygodnie sie meczylam. raz nawet w trakcie blizszej rozmowy z moim mezem usmarkalam go- przypadkiem. a ogolnie to jestem tarczycowa i to przez to cholerstwo tak mi temperatura skacze. ASHA pomysl tak, ze jesli zaciazylam to odmawiasz kobiecie w ciazy i myszy cie zjedza. plizzzz
Dopiero jak potwierdzisz to pójdzie całe wojsko mysiorów
Asha lubi tę wiadomość
-
amelia04072006 wrote:przed owulka przypetały mi sie smarkate lata. prawie dwa tygodnie sie meczylam. raz nawet w trakcie blizszej rozmowy z moim mezem usmarkalam go- przypadkiem. a ogolnie to jestem tarczycowa i to przez to cholerstwo tak mi temperatura skacze. ASHA pomysl tak, ze jesli zaciazylam to odmawiasz kobiecie w ciazy i myszy cie zjedza. plizzzz
-
momo1009 wrote:Proszę o niezamykanie listy na lipiec bo ja może rzutem na taśmę ostatniego zatestuję
Do tej pory miałam podejście do testowania jak Tamka ale kto mnie tam wieReszta za łapówkę do sakiewki Neny
Tamka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ja wiedziałam ze coś sie kroi. te smierdzące opony w zasadzie były testem ciązowym!!!
Jeszcze raz Gartulacje
UWIELBIAM zapach opon, zwłaszcza nowych.
Jak mi się kiedyś nie spodoba, to już nawet na betę nie będę szła
Katjaa, CzaryMary, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nenaaa wrote:Toż pisałam, że są jeszcze legalne 3 miejsca
Reszta za łapówkę do sakiewki Neny
momo1009, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:Bo bylas pojebana i ambitna wczesniej czy cos w tym stylu
Ashka, Ty to potrafisz otworzyć człowiekowi oczy. Gdzieżeś Ty była kiedy byłam młoda, pojebana i ambitna i czemu wtedy nie mówiłaś ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 17:41
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...