X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka a jak liczyłaś u mnie tą betę? Bo z wykresu wynika że jest 4 tydzień ciąży? Czy ja to źle liczę? Czy beta jest liczona od owulki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha Kochana ja do tej pory wypluwałam z siebie flaki by facet miał dobrze, by mu niczego nie brakowało, zawsze pierwsza wyciągałam rękę... powiedziałam sobie dość z tym... teraz ja będę wredną suką i albo to sie komus spodoba albo tam sa drzwi...

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Kroko skarbie dawaj buziaka :*:*:*:*:*:**:*:*

GRATULUJĘ kochana:) tak bardzo się cieszę...

a ja jak zwykle takie rewelacje przesypiam:D:D:D

Buzi, buzi, skarbie i mamusiu teraz BEZ NERWÓW proszę, bo jak nie............

hahaha jaki dobry humorek mi zapewniłaś na moje jutrzejsze urodzinki:)

spadam skarby rodzinka się zjeżdża powoli....wpadę jutro na chwilkę pewnie:)

Dziub dziub :******* :)

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    Asha Kochana ja do tej pory wypluwałam z siebie flaki by facet miał dobrze, by mu niczego nie brakowało, zawsze pierwsza wyciągałam rękę... powiedziałam sobie dość z tym... teraz ja będę wredną suką i albo to sie komus spodoba albo tam sa drzwi...
    Ale ja tylko mowie co ja zrobilam kochanie :-) ja wspieram :-)

135f715c72957d8fe22ac1293c05f629.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Smarta nie smutaj... Teraz my... Ten cykl będzie nasz... Mój wykres na OF cofnął mi 1 dzień więc idziemy łeb w łeb...

No jakiś dziś dzień mam taki, że mam ochotę położyć się i ryczeć - generalnie z każdego możliwego powodu. Cały tydzień miałam wyśmienity humor to mi w piątek dowaliło. a jutro idę da panieński, chyba ograniczę picie, bo mi ostatnio przy klimatach ślubnych od razu dziecko na myśl i zaraz zaczynam się dołować i w ogóle.

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ufff jestem, proszę na mnie nie krzyczeć, że tak późno, jechałam do Was jak wariatka, łamiąc po drodze wszystkie możliwe przepisy drogowe. :D

Wynik bety: 134.8 [+]

Zakres ref.
    do 4 kobiety miesiączkujące
    1500 - 23000 4-5 tydz. ciąży

Czy jak mi wytłumaczyła Pani w lab. ciąża bardzo wczesna jest, ale zaleca powtórzyć betę około środy, czy ładnie przyrasta bo "z tym zagnieżdżeniem to różnie bywa".
    GRATULACJE :D cmok cmok :D

a to specjal for you ;D

2024904291021f70med.jpg

Katjaa, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No jakiś dziś dzień mam taki, że mam ochotę położyć się i ryczeć - generalnie z każdego możliwego powodu. Cały tydzień miałam wyśmienity humor to mi w piątek dowaliło. a jutro idę da panieński, chyba ograniczę picie, bo mi ostatnio przy klimatach ślubnych od razu dziecko na myśl i zaraz zaczynam się dołować i w ogóle.
    To jak ci dziecko na mysli to zaraz powinnas sie bzykac a nie dolowac ;-)

• smarta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale że na panieńskim mam się bzykać? :D

Katjaa lubi tę wiadomość

p19uskjof9zg2kip.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    To jak ci dziecko na mysli to zaraz powinnas sie bzykac a nie dolowac ;-)
    A ja zmieniłam sposób teraz.... Do tej pory wołałam małża na robienie dzieci a teraz tylko dla przyjemności będzie i mam wakacje ;D

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    Z przyszłą panną młodą hi hi hi ;D
    Daj jej ten ostatni raz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 18:57

Katjaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    Ale ja tylko mowie co ja zrobilam kochanie :-) ja wspieram :-)
    chodziło mi o faceta Kochana ze jak mu się nie bedzie podobało to pokaże mu drzwi ehheeh

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasturcja wrote:
    Ej ja też mam depresję, ale nie pokazuję jej na forum, bo tu ma być dobra atmosfera a nie płakanie. :) Więc nie smutajmy, tylko cieszmy się dobrymi newsami.

Amelia, o pralce Kroko krążą już na tym forum legendy. Myślę, że można jej się zapytać jaki to model pralki, bo widać, że one mają szczególne zdolności zapładniające :)

Kochana nie chodzi o model pralki, tylko o to że trzeba się bzykać jak pralka jest włączona i wibruje. :PPP

A tak serio to pralka była w tamtym cyklu. ;)

Wiem, że znacie historię moich starań ale jednak napiszę Wam co zmieniłam w tym cyklu.
    Zawsze chodziłam zaraz "po" siku, żeby nie nabawić się zapalenia pęcherza. W tym cyklu nie szłam siku od razu, wytrzymywałam pół godzinki. Kilka razy też podnosiłam nóżki do góry w dniach spodziewanej owulki.

A pamiętacie jak pytałam ciężarówek że ponoć seks kiedy się zachodzi w ciążę jest mega zajebisty? I czy to prawda? Wiem, że to bzdura, ale ja miałam 2 razy taki seks w dniach płodnych, że nie myślałam o zaciążeniu ani o niczym innym, tylko o seksie właśnie, i było mega zajebiście odlotowo, całkiem bardziej odlotowo niż innymi razy. I nie mówię tu o orgazmie tylko o ogólnym wrażeniu. :)

Nasturcja, marissith, Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No mowisz ze na klimatach slubnych cie bierze...no moze nie jutro ale ogolnie, jak cie nachodzi na dziecko to mus sie bzykac a nie plakac chyba nie? Czy nie...moze to moj beret znowu :-(

• Asha Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    chodziło mi o faceta Kochana ze jak mu się nie bedzie podobało to pokaże mu drzwi ehheeh
    A to tak tak :-)

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś

Nasturcja czemu się uśmiałaś? DAWAJ!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2014, 19:00

• Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asha wrote:
    I co tam teraz Kroko powiesz na temat ilosci serduszek? Ma znaczenie ile czy nie ma ? ;-)

A bo to źli ludzie mi tak nagadali. :PPP

• smarta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :) No to się przecież byzkam tak ogólnie. W sensie nie tak ogólnie tylko z mężem. Jak czas jest bo tak poza czasem tą mąż ostatnio mało chętny. a dziś jeszcze nie płodne więc dziś mi się na płakanie a nie na seks wzięło :D

p19uskjof9zg2kip.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katjaa wrote:
    KROKO odświeżam i odświeżam ten Twój wykres a kropa nie ma zielonego... foch z przytupem...

A bo już miałam zaznaczać a mi wtedy bateria w lapku padła akurat.

Katjaa lubi tę wiadomość

• smarta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    A bo już miałam zaznaczać a mi wtedy bateria w lapku padła akurat.

jasne jasne. Dawaj kropę ale to już! :D

p19uskjof9zg2kip.png
  • smarta Autorytet

Wysłany: 18 lipca 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NO, teraz to ja widzę :)

p19uskjof9zg2kip.png
‹‹ 1127 1128 1129 1130 1131 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ