My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kroko skarbie dawaj buziaka :*:*:*:*:*:**:*:*
GRATULUJĘ kochana:) tak bardzo się cieszę...
a ja jak zwykle takie rewelacje przesypiam:D:D:D
Buzi, buzi, skarbie i mamusiu teraz BEZ NERWÓW proszę, bo jak nie............
hahaha jaki dobry humorek mi zapewniłaś na moje jutrzejsze urodzinki:)
spadam skarby rodzinka się zjeżdża powoli....wpadę jutro na chwilkę pewnie:)
Dziub dziub :******* -
Katjaa wrote:Asha Kochana ja do tej pory wypluwałam z siebie flaki by facet miał dobrze, by mu niczego nie brakowało, zawsze pierwsza wyciągałam rękę... powiedziałam sobie dość z tym... teraz ja będę wredną suką i albo to sie komus spodoba albo tam sa drzwi...
ja wspieram
-
Anuśka wrote:Smarta nie smutaj... Teraz my... Ten cykl będzie nasz... Mój wykres na OF cofnął mi 1 dzień więc idziemy łeb w łeb...
No jakiś dziś dzień mam taki, że mam ochotę położyć się i ryczeć - generalnie z każdego możliwego powodu. Cały tydzień miałam wyśmienity humor to mi w piątek dowaliło. a jutro idę da panieński, chyba ograniczę picie, bo mi ostatnio przy klimatach ślubnych od razu dziecko na myśl i zaraz zaczynam się dołować i w ogóle.
******************************GANG18+***************************** -
Krokodylica wrote:Ufff jestem, proszę na mnie nie krzyczeć, że tak późno, jechałam do Was jak wariatka, łamiąc po drodze wszystkie możliwe przepisy drogowe.
Wynik bety: 134.8 [+]
Zakres ref.
do 4 kobiety miesiączkujące
1500 - 23000 4-5 tydz. ciąży
Czy jak mi wytłumaczyła Pani w lab. ciąża bardzo wczesna jest, ale zaleca powtórzyć betę około środy, czy ładnie przyrasta bo "z tym zagnieżdżeniem to różnie bywa".cmok cmok
a to specjal for you
Katjaa, Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
-
smarta wrote:No jakiś dziś dzień mam taki, że mam ochotę położyć się i ryczeć - generalnie z każdego możliwego powodu. Cały tydzień miałam wyśmienity humor to mi w piątek dowaliło. a jutro idę da panieński, chyba ograniczę picie, bo mi ostatnio przy klimatach ślubnych od razu dziecko na myśl i zaraz zaczynam się dołować i w ogóle.
-
nick nieaktualny
-
Nasturcja wrote:Ej ja też mam depresję, ale nie pokazuję jej na forum, bo tu ma być dobra atmosfera a nie płakanie.
Więc nie smutajmy, tylko cieszmy się dobrymi newsami.
Amelia, o pralce Kroko krążą już na tym forum legendy. Myślę, że można jej się zapytać jaki to model pralki, bo widać, że one mają szczególne zdolności zapładniające
Kochana nie chodzi o model pralki, tylko o to że trzeba się bzykać jak pralka jest włączona i wibruje. :PPP
A tak serio to pralka była w tamtym cyklu.
Wiem, że znacie historię moich starań ale jednak napiszę Wam co zmieniłam w tym cyklu.
Zawsze chodziłam zaraz "po" siku, żeby nie nabawić się zapalenia pęcherza. W tym cyklu nie szłam siku od razu, wytrzymywałam pół godzinki. Kilka razy też podnosiłam nóżki do góry w dniach spodziewanej owulki.
A pamiętacie jak pytałam ciężarówek że ponoć seks kiedy się zachodzi w ciążę jest mega zajebisty? I czy to prawda? Wiem, że to bzdura, ale ja miałam 2 razy taki seks w dniach płodnych, że nie myślałam o zaciążeniu ani o niczym innym, tylko o seksie właśnie, i było mega zajebiście odlotowo, całkiem bardziej odlotowo niż innymi razy. I nie mówię tu o orgazmie tylko o ogólnym wrażeniu.Nasturcja, marissith, Tamka, konwalianka lubią tę wiadomość
-
No to się przecież byzkam tak ogólnie. W sensie nie tak ogólnie tylko z mężem. Jak czas jest bo tak poza czasem tą mąż ostatnio mało chętny. a dziś jeszcze nie płodne więc dziś mi się na płakanie a nie na seks wzięło
******************************GANG18+*****************************