My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marissith wrote:Pozdrawiamy z jeziorka
ale Wam fajnie! jaka ładna Marii jaki ładny piesinek
ja wlaśnie ścięłam się z małżem i uważam, że ta płeć jest w pewnych kwestiach mocno upośledzona...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ech, mój już przeżywa że nie może się seksić ze mną.
A mi się zdaje że do wizyta gina powinniśmy się powstrzymać, te dwa tygodnie, żeby groszek się dobrze zadomowił.
A potem zapytam gina czy można.Katjaa lubi tę wiadomość
-
Arienna, teraz nadrabiam po południe i właśnie doczytalam, strasznie mi przykro... to teraz pewnie trochę nie na miejscu zabrzmi ale nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszło - zawsze mi się to sprawdzało i myślę, że znajdziesz coś lepszego!!
Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak Wy się tak łatwo na tym fejsie znajdujecie? ja to bym nawet nie wiedziała, co wpisać
odsprzątałam pół chaty, zlałam się potem , a teraz piję nisko% browarka, póki jestem przekonana, że @ gdzieś się czai za rogiem, to chociaż troszkę przyjemności będę mieć, a co
ten mężczyzna, za którego wyszłam za maż siedzi w kuchni, a ja w salonie
Kroko, ciążę liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki ale beta zaczyna narastać od zagnieżdżenia, czyli Twoja beta wskazuje 4-5 tydzień bo tyle upłynęło od ostatniego @, ale sam przyrost jest odpowiedni dla 10-11 dnia po owulacjiNenaaa, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Słuchajcie, zaszłam do kuchni a tam ...... cała miska fasoli !!!!!! Ukradłam jedną i sobie zasadzę
w brzuchalu moim okrąglutkim.
Tamka patelnią go, im trzeba dobitnie w te łebsko nastukać żeby zrozumieli.Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyDoszły mnie przecieki że Krokosek ma fasolkę
cudownie!!!! Gratulacje
ciocia zieleniarka bardzo sie cieszy
My właśnie wracamy z Krakowa- mega intensywny dzień..... W domu będziemy za jakieś 2 godziny.... A jutro GdańskKatjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
cymcia wrote:Doszły mnie przecieki że Krokosek ma fasolkę
cudownie!!!! Gratulacje
ciocia zieleniarka bardzo sie cieszy
My właśnie wracamy z Krakowa- mega intensywny dzień..... W domu będziemy za jakieś 2 godziny.... A jutro Gdańskcymcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny