My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, ja na chwilkę przed fryzjerem wpadłam do Was.
Dobrze, że zrobiłam wczoraj betę, przynajmniej mam jasność.Zrobiłam dzisiaj test sikany i wyszedł ledwo cień.
No ale przynajmniej tym razem wyszedł.
Zrobiłam Wam zdjęcie, tak żeby od razu było widać co to za test:
Nie wiem czy na zdjęciu coś widać bo jest gównianej jakości z mojego tel. ale "na żywo" widać ten cień dość wyraźnie.Czarnula87, Ewik, Kropka_1, marissith, Anastazjaaa, cymcia, justta, Katjaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek dziewczyny. Milej soboty zycze. A ja zbieram sie do pracy karmic glodomorow
Ps. Moze faktycznie to u mnie ovu bo temperatura mi dzisiaj ladnie odskoczyla w gore. A i humor jakis lepszy dzisiajKrokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:jak Wy się tak łatwo na tym fejsie znajdujecie? ja to bym nawet nie wiedziała, co wpisać
odsprzątałam pół chaty, zlałam się potem , a teraz piję nisko% browarka, póki jestem przekonana, że @ gdzieś się czai za rogiem, to chociaż troszkę przyjemności będę mieć, a co
ten mężczyzna, za którego wyszłam za maż siedzi w kuchni, a ja w salonie
Kroko, ciążę liczymy od pierwszego dnia ostatniej miesiączki ale beta zaczyna narastać od zagnieżdżenia, czyli Twoja beta wskazuje 4-5 tydzień bo tyle upłynęło od ostatniego @, ale sam przyrost jest odpowiedni dla 10-11 dnia po owulacji
Dzięki kochana za rozjaśnienie.
A "z tym mężczyzną" pogodzisz się tak jak ja ze swoim, jak się dowiesz żeś zaciążona i nie będziesz mieć wyjścia. -
KROKODYLKU cudna wiadomosc, ciesze sie i gratuluje
super super!
Krokodylica wrote:Dzień dobry, ja na chwilkę przed fryzjerem wpadłam do Was.
Dobrze, że zrobiłam wczoraj betę, przynajmniej mam jasność.Zrobiłam dzisiaj test sikany i wyszedł ledwo cień.
No ale przynajmniej tym razem wyszedł.
Zrobiłam Wam zdjęcie, tak żeby od razu było widać co to za test:
Nie wiem czy na zdjęciu coś widać bo jest gównianej jakości z mojego tel. ale "na żywo" widać ten cień dość wyraźnie.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
trochę mnie tu nie było ale musiałam sobie w głowie poukładać wszystko i się pogodzić z myślą, że będzie ciężko a nawet bardzo ciężko zajść w ciąże i że to jeszcze będzie długo trwać ... 24 wizyta u ginka zobaczymy co powie...
A teraz wielkie gratulacje dla Kroko !!!)) Uważaj na siebie i fasolkę na tym weselu
Marlenq wszystkiego najlepszego !!))
A teraz lecę kawkę wypić)) buziaki :*
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej.. i ja się witam..w nieco lepszym nastroju..dziś spoglądam na świat przez żółtawe okulary a nie szare..będzie dobrze!
Kroko, widać cień, widać..ale pewnie i tak byś zachodziła w głowę czy jest czy nie.. ja tak miałam..co chwilę zerkałam czy oby napewno mi się nie przewidziało..a beta rozwiewa wątpliwości..bawcie się dobrze, acz spokojnie
Asha - ja nie widzę linii przerywanej.. ewidentnie owulka.. pięknie wygląda, teraz tylko trzymaj tak wysoko :)trzymam kciuki..
Malenq - najlepsze życzenia i szybkiego zaciążenia[ale mi się zrymowało]
u mnie rosołek się gotuje, ogarniam dom, bo nie było nas przecież 3 tygodnie - masakra jakaś..
później z młodym do lekarza, buziaki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 09:16
Krokodylica, cymcia, Malenq lubią tę wiadomość