My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalianka wrote:Hej.. i ja się witam..w nieco lepszym nastroju..dziś spoglądam na świat przez żółtawe okulary a nie szare..będzie dobrze!
Kroko, widać cień, widać..ale pewnie i tak byś zachodziła w głowę czy jest czy nie.. ja tak miałam..co chwilę zerkałam czy oby napewno mi się nie przewidziało..a beta rozwiewa wątpliwości..bawcie się dobrze, acz spokojnie
Asha - ja nie widzę linii przerywanej.. ewidentnie owulka.. pięknie wygląda, teraz tylko trzymaj tak wysoko :)trzymam kciuki..
Malenq - najlepsze życzenia i szybkiego zaciążenia[ale mi się zrymowało]
u mnie rosołek się gotuje, ogarniam dom, bo nie było nas przecież 3 tygodnie - masakra jakaś..
później z młodym do lekarza, buziaki!
Ale Malenq już zaciążona.
Dlatego się cieszę że zrobiłam wczoraj betę.Malenq lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Ech, gdzie to do porodu.
Jeszcze nawet o tym nie myślę.
Na razie nie mogę się doczekać żeby za dwa tyg iść do gina, oby przekazał mi dobre wieści i zobaczył groszka na USG.Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
A bo mu mówiłam że podobne wykresy wcześniej miałyśmy i że tobie po Clo tak ładnie poszło i że jak wrócimy z Egiptu to ja też się za Clo biorę a on stwierdził że jak to taki zajzajer to Clo i jak tobie się udało to on zrobi badania cobym tego bez sensu nie brała jeśli będzie bardzo źle.
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
Helou, ja od rana na budowie a telefon mam beznadziejny więc marnie nadrobię Was w domu ale donoszę że okresu nie choć samopoczucie nadal identyczne jak na okres
miłej soboty
Dobrej zabawy KrokoNenaaa, Krokodylica, justta lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Helou, ja od rana na budowie a telefon mam beznadziejny więc marnie nadrobię Was w domu ale donoszę że okresu nie choć samopoczucie nadal identyczne jak na okres
miłej soboty
Dobrej zabawy KrokoTamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Helou, ja od rana na budowie a telefon mam beznadziejny więc marnie nadrobię Was w domu ale donoszę że okresu nie choć samopoczucie nadal identyczne jak na okres
miłej soboty
Dobrej zabawy KrokoTamka lubi tę wiadomość
-
Tamka kciukam. Rany, a mnie jeszcze okrutnie szyja boli. Nie wiem czy źle spałam, czy się wczoraj w nocy jakieś cuda wianki działy których nie pamiętam ( choć wydaje mi się że wszystko pamiętam...) ale normalnie ledwo ruszam głową
Tamka lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Tamka kciukam. Rany, a mnie jeszcze okrutnie szyja boli. Nie wiem czy źle spałam, czy się wczoraj w nocy jakieś cuda wianki działy których nie pamiętam ( choć wydaje mi się że wszystko pamiętam...) ale normalnie ledwo ruszam głową
-
smarta wrote:A bo mu mówiłam że podobne wykresy wcześniej miałyśmy i że tobie po Clo tak ładnie poszło i że jak wrócimy z Egiptu to ja też się za Clo biorę a on stwierdził że jak to taki zajzajer to Clo i jak tobie się udało to on zrobi badania cobym tego bez sensu nie brała jeśli będzie bardzo źle.
smarta bardzo się cieszę
Trzymam kciuki za Was.
A może Egipt na Was płodnie wpłynie?