My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hejka kochane w weekend pogoda od rana super aż za gorąco, poszło by się gdzieś nad wodę ale nie wytrzymam w takim upale, może jakiś wypad do lasu czy coś
Tamuś kochana jesteś mocno podejrzana naprawdę i tempka rośnie więc czekam do poniedziałku na test
Malenqa Wszystkiego Najlepszego z Okazji Urodzinekdużo zdrówka i uśmiechu nacodzień
Krokodylku na pierwszą wizytę najlepiej się wybrać po skończonym 6 tygodniu a jeszcze lepiej w 7 wtedy wszytko już będzie ładnie widaćudanej imprezki
miłego dnia laseczki
Tamka, Nenaaa, Asha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nenaaa wrote:Do końca lipca muszą mi zrobić te wszystkie prenatalne, zobaczymy jak to tam wszystko wygląda i jeśli będzie ok to może wreszcie odetchnę i odstresuję się troszkę
Póki co czekam zestresowana
Nenaaa, cymcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asha wrote:I pomyslec ze to my sie stresujemy przed fasolkiem...potem tO kurna jest stres....z jednej strony to powiem wam ze dobrze ze ja nie mam tych ginow tutaj bo sie nie bede tak stresowac tymi badaniami wszystkimi
Przecież też będziesz tam miała te wszystkie badania, są podstawowe i każda musi je przejść -
Nenaaa wrote:Ten rodzaj stresu już do końca życia naszego zostanie
Przecież też będziesz tam miała te wszystkie badania, są podstawowe i każda musi je przejść -
Asha wrote:Podstawowe tak ale dopiero w 10/11 tygodniu o to nie na zyczenie, tylko jak oni laskawie mi zrobia...stresu troche bedzie bo mamy konflikt grup i epilepsja itp...ale tak to bym latala do gina co tydzien pewnie
To nie Pl...gdzie latasz po ginach kiedy chcesz
Ale póki co interesują się mną i zajmują całkiem nieźle i wszystko idzie zgodnie z planem, oby tak dalej...
U Ciebie też będzie oksmarta lubi tę wiadomość