My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nenaaa wrote:Asha ja miałam pierwsze USG na początku 10 tc i też wyznaczone przez nich, nie mogę sobie tutaj tak iść kiedy chcę, czekam aż oni mnie zaproszą
To nie Pl...gdzie latasz po ginach kiedy chcesz
Ale póki co interesują się mną i zajmują całkiem nieźle i wszystko idzie zgodnie z planem, oby tak dalej...
U Ciebie też będzie ok -
Rany dziewczyny jak mi się nudzie w pracy. Pogoda taka że ludzie powyjeżdzali, od 9 było w aptece 16 osób. Łyżką mam się ochotę pochlastać. Internety całe przejrzałam, od książki mnie mdli. Normalnie jak żyć...
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Rany dziewczyny jak mi się nudzie w pracy. Pogoda taka że ludzie powyjeżdzali, od 9 było w aptece 16 osób. Łyżką mam się ochotę pochlastać. Internety całe przejrzałam, od książki mnie mdli. Normalnie jak żyć...
smarta lubi tę wiadomość
-
Też siedzę zmulona jakaś
Czekam na M., bo wyskoczyła mu robótka rano, zjemy obiad i spadamy gdzieś w teren
Moja familia w Pl będzie bawić się dzisiaj na weselichu siostry ciotecznej, a mnie sierotę jak zwykle wszystko omija -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Cymcia Kochanie może i mam tylko on się nie odzywa to ja też nie... już wcześniej mówiłam że może dobrze...
Katia a moze warto zapytac go czy ma jakieś plany na dzis? Czy to facet musi byc pierwszy?Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Ale ja taka nie jestem i nie odezwę się...
Do tego wszystkiego mam kaca też moralnegobo napiłam się wczoraj i napisałam do M... ;(
udajmy ze nic nie byl.
Hmmm no jak nie to nie ale ja bym napisalaAsha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli ja się sama z tego nie wyleczę to żaden fact nie da rady tak szybko...
Kiedyś kogoś Kochałam i przez 6 lat nie potrafiłam się zakochać po rozstaniu tylko bawiłam się facetami... dopóki nie poznałam M... ale żebyście wiedziały ile facetów zajefajnych zostawiłam...źle się teraz z tym czuje na szczęście każdego przeprosiłam i mamy kontakt... wiem wiem Katjaa jest złą kobietą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 12:27
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Jeśli ja się sama z tego nie wyleczę to żaden fact nie da rady...
Kiedyś kogoś Kochałam i przez 6 lat nie potrafiłam się zakochać po rozstaniu tylko bawiłam się facetami... dopóki nie poznałam M... ale żebyście wiedziały ile facetów zajefajnych zostawiłam...źle się teraz z tym czuje na szczęście każdego przeprosiłam i mamy kontakt... wiem wiem Katjaa jest złą kobietą...
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Smoczyca ja tak nie umiem mam swój honor i dume i nie napisze... jeśli on się odezwie to potem ja bez niczego będę pisała... ale to on musi przełamać "lody"...
A jesli Ty jestes zla kobieta to kazda byla, jest lub bedzie zla;) nie ma ludzi idealnych wazne ze teraz jestes ok w stosunku do innych i do siebie o!Asha, Katjaa lubią tę wiadomość