My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Smoczyca1 wrote:Nie nie nie tak to robic nie bedziemy
Dawaj numer ja za Ciebie napisze
I powinnaś jeszcze podpisać "koleżanka z forum dla tych co chcą zajść". Jestem przekonana że natychmiast by się odezwałSmoczyca1, Katjaa lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Zaraz tam madralinska, bez przesadyzmy, tylko chcialabym zeby Ci sie udalo i to i tamto
zapamiętajcie że jakolwiek bym nie napisała zawsze to jest w żartach, chociażby nie wiem jak groźnie brzmiało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 13:52
-
Katjaa wrote:Kochana ja wiem... ja tylko żartuje
zapamiętajcie że jakolwiek bym nie napisałą zawsze to jest w żartach, chociażby nie wiem jak groźnie brzmiało
Dawaj numeraKatjaa lubi tę wiadomość
-
smarta wrote:Rany, jeszcze godzinka i do domu. Były dziś 23 osoby. Więcej właścicielka wydała na prąd i pensje dla mnie niż zarobiła...
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:wiecie co... mi bardziej od związku teraz potrzebny seks... no ale kiedyś postanowiłam że czas się ogarnąć i ustatkować a nie bawić
Smarta godzinka minie jak spłatka z Nami heheh
A teraz powiem wam kawałKatjaa lubi tę wiadomość
-
Przychodzi córka do matki i mowi: mamo my juz jestesmy 3 miesiace po slubie i my nic
No wiesz corka moze ma jakies problemy moze jest prawiczkiem i sie krepuje
Na to corka: mamo ale on tylko ksiazki czyta wiec mama wpadla na pomysl ze polozy sie z zieciem zamiast corki
Tesciowa sie kladzie ziec lezy i czyta i po chwili wklada tesciowej reke w majtki ta wyskakuje i leci do corki i mowi: sluchaj nie minelo nawet 5 minut i juz sie do mnie dobieral
Na to corka: tak taknwiem mamo zmoczy palce przewroci kartke i czyta dalejAsha, Katjaa, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja, biegać w taki skwar?! ja rozumiem randka, jędrność i te sprawy ale to samobójstwo! ja w aucie klimę na maksa włączyłam, a jak wysiadłam pod domem to byłam mokra jak mysz
zaraz Was zacznę nadrabiać ale w międzyczasie muszę trochę po domu się pokrzątać więc z doskoku będę
a tak w ogóle to jest przekonana, że na bank na tym weselu wszyscy się kapną, że Kroko w ciążyKrokodylica lubi tę wiadomość