My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam uwielbiam takie temperatury (oczywiście piszę teraz z klimatyzowanego pomieszczenia)
Ale generalnie jestem zdecydowanie ciepłolubna i jeszcze w tym roku nie było takiego upału który by mi zaczął przeszkadzać. Jak dla mnie +30 może być cały rok
Katjaa lubi tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
smarta wrote:Ja tam uwielbiam takie temperatury (oczywiście piszę teraz z klimatyzowanego pomieszczenia)
Ale generalnie jestem zdecydowanie ciepłolubna i jeszcze w tym roku nie było takiego upału który by mi zaczął przeszkadzać. Jak dla mnie +30 może być cały rok
-
nick nieaktualny
-
ja też lubię wysokie temp. ale tak do 30, później już jednak za ciepło...
Katja, no ja to sie obawiam o Twoją randkę..mam nadzieję, że on jednak będzie do niej dążył, ale skoro kazałaś mu zadzwonić po południu, to jest jeszcze czas.. -
nick nieaktualnySmoczyca ale Ty masz wymagania hehehe
Konwalianka szczerze to chyba sobie odpuszczę to coś co randka się nazywa... parę dni temu pajałąm entuzjazmem a dzisiaj mam ochotę zamknąć się w domu położyć się na łóżku i nie wychodzić...Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
Katjaa wrote:Smoczyca ale Ty masz wymagania hehehe
Konwalianka szczerze to chyba sobie odpuszczę to coś co randka się nazywa... parę dni temu pajałąm entuzjazmem a dzisiaj mam ochotę zamknąć się w domu położyć się na łóżku i nie wychodzić...
Dawaj numer ja za Ciebie napisze -
nick nieaktualny