My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka wrote:Katja, biegać w taki skwar?! ja rozumiem randka, jędrność i te sprawy ale to samobójstwo! ja w aucie klimę na maksa włączyłam, a jak wysiadłam pod domem to byłam mokra jak mysz
zaraz Was zacznę nadrabiać ale w międzyczasie muszę trochę po domu się pokrzątać więc z doskoku będę
a tak w ogóle to jest przekonana, że na bank na tym weselu wszyscy się kapną, że Kroko w ciążyKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Asha wrote:Czemu mowisz ze sie kapna, bo pic nie bedzie?
tak myślę, bo raczej nikt nie robi za kierowcę na weselu, albo się wynajmuje pokój albo bierze taksę, poza tym oni są świeżo po ślubie, ja bym fakty poskładałaAsha, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Znalazlam swoja kartke z obserwacjami, z cyklu jak zaszlam...co prawda jest bardzo pobiezna, ale...bzyczelismy tylko 9 razy...owu byla w 12 dc...w 9dpo zaczelam miec wiecej sluzu i wywalilo mi cycusie pieknosci
...a w 11 test zrobilam i byly 2 zielone kreski
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 14:52
Tamka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
smarta wrote:Rany, jak sobie myślę że miałyby mi jeszcze (.)(.) urosnąć to coś czuję że będą taaakie (o)(o) i będę je musiałą na taczce wozić
zazdraszczam, ja to stanika czasem nosić nie muszę... teraz np. nie mamw sensie - że takie małe pryszcze mam z przodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2014, 14:57
-
Mój mąż już narzeka są wielkie. Co to bedzie wtedz to strach sie bac. Dobra lece do domku, a potem na panienski. do jutra dziewczynki, zachodzcie grzecznie w ciaze
Krokodylica lubi tę wiadomość
******************************GANG18+*****************************