My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ja padlam po odkurzaniu
Smoczku, mnie nie pytaj kiedy testować bo wiesz...
natomiast czytalam dzisiaj, że HCG najpierw wykrywalne jest we krwi, potem dopiero w moczu, i zobaczcie u Kroko jednego dnia test sikany negatywny, a drugiego taka wysoka beta! przecież to można osiwiećAsha, Smoczyca1, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Asha wrote:Hahaha....u mnie niech leje..jak mi sie deszczu chce..powietrze by sie zmienilo..tak cudnie..na swieze...idzie idzie..jest nadzieja
Moj małz chce na jakis piknik jechac ehhhh a chce mi sie jak ch** ale jak nie pojade to cala niedzielę będzie marudzil ze ja bym tylko w domu gnila. .. coz fakt lubie takTamka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:ja padlam po odkurzaniu
Smoczku, mnie nie pytaj kiedy testować bo wiesz...
natomiast czytalam dzisiaj, że HCG najpierw wykrywalne jest we krwi, potem dopiero w moczu, i zobaczcie u Kroko jednego dnia test sikany negatywny, a drugiego taka wysoka beta! przecież to można osiwiećTamka lubi tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Eeeeee pewnie z dużej chmury maly deszcz czy jakos tak
Moj małz chce na jakis piknik jechac ehhhh a chce mi sie jak ch** ale jak nie pojade to cala niedzielę będzie marudzil ze ja bym tylko w domu gnila. .. coz fakt lubie takSmoczyca1 lubi tę wiadomość