My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydobry.... dopiero do domu cymcia przyszła.... jestem wyrabana w kosmos, ale projekt trzeba dalej robić.... ahhhh.....ktś za mną tęsknił? nie? ahaaa
doszły mnie słuchy o nowych fasolkachGRATULACJEEEEEEEEE
co byście moje drogie wszystkie ciążówki miały tego kaca przez caluśką ciążę
http://i193.photobucket.com/albums/z9/achildsright/humor/pregnancy.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:37
Asha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katjaa wrote:Naskakałam się tyle z pomostu i opiłam wody że ledwo mi piwko wchodzi heeh ale jeszcze tydzień pijaństwa i koniec bo moja córka wraca w końcu do mnie
a my kiedy pijemy???... Fajnie ze troche odpoczelas i wyluzowalas
-
nick nieaktualnyAsha wrote:A kochana kiedy chcesz aby nie dzisiaj bo do roboty jutro ale tak to no problem
... Fajnie ze troche odpoczelas i wyluzowalas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lipca 2014, 20:43
-
nick nieaktualnydziewczynki ja piwkuję belgijskie piwko z czerwonymi owocami, nie powinnam ale pół szklaneczki wypiłam
też byliśmy nad jeziorkiem, cała rodzina się kąpała, łącznie z psem
w tym cyklu nie mam pozytywnego podejściamoje zapasy dobrych myśli się skończyły, to już za długo trwa
jest mi strasznie przykro, jestem zawiedziona i zła
do dupy z tym wszystkim, to już za dużo jak na mnieKatjaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:dziewczynki ja piwkuję belgijskie piwko z czerwonymi owocami, nie powinnam ale pół szklaneczki wypiłam
w tym cyklu nie mam pozytywnego podejściamoje zapasy dobrych myśli się skończyły, to już za długo trwa
do dupy z tym wszystkim, to już za dużo jak na mnie -
Thalia witamy.
Dzięki dziewczynki za wsparcie. Mam nadzieję, że przez najbliższe 2 tygodnie spokojnie dotrwam do usg. Na razie żadnych plamień, tempka się trzyma, trzeba się cieszyć.
justta też boję się burzy.
Biedroneczka czekamy razem z Tobą.
O, Asha się odnalazła.Miejsce na Twoje bliźniaki jest zarezerwowane.
Faktycznie bardzo płodny ten lipiec.Sierpień też taki będzie!
Malenq, naprawdę wszystko było by dobrze, gdyby nie to cholerne Belly.No ale bajka, mam nauczkę, teraz nie będę go słuchać!!!
cymcia nie zaharuj się.
mari tulę
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:dziewczynki ja piwkuję belgijskie piwko z czerwonymi owocami, nie powinnam ale pół szklaneczki wypiłam
do dupy z tym wszystkim, to już za dużo jak na mnie
Marissith każda z nas ma chwile zwatpienia!głowa do góry!a czy ty w Belgii mieszkasz?
*******Gang18+*******B -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:wiem, że każda ma
ja też mam, tylko to wszystko mnie przerasta
mieszkam w PL, mężu kupił belgijskie piwko
a już myślałam że my gdzieś blisko siebie mieszkamy, szkoda
Ja wiem, że te 5 miesięcy co się staram to nie długo ale też mnie to wszystko przerosło, zresztą nie tylko mnie mojego męża też, poprosił mnie żebym w następnym cylku nie mierzyłam temp, bo mi całkiem odbiło siedzę tylko i analizuje, za kilka dni jedziemy do Polski a ja nawet się nie cieszę, chociaż zawsze skakałam z radości, już czuję nadchodzącą@ i mnie krew chce zalać ze złości!
*******Gang18+*******B